mala_czarna Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='ladySwallow']W sobotę będę w centrum, jeśli interesuje Cię wypad na kawę bez Tosi, możemy się umówić - ale z rana, bo po południu już wracamy ;)[/QUOTE] Chętnie! :) Na pw napisz mi o której, i gdzie. Quote
jaanna019 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dziewczyny ja z innej beczki. Trzeba pomóc chłopakowi, który szuka stancji w Lublinie. Musi znaleźć lokum gdzie go przyjmą z psem inaczej pies straci pana. Pomóżcie im. Quote
LadyS Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='jaanna019']Dziewczyny ja z innej beczki. Trzeba pomóc chłopakowi, który szuka stancji w Lublinie. Musi znaleźć lokum gdzie go przyjmą z psem inaczej pies straci pana. Pomóżcie im.[/QUOTE] To wcale nie jest takie łatwe, najlepiej znaleźć najpierw lokum, potem zrobić dobre wrażenie i na końcu mówić o psie... Ja nie mam żadnych kontaktów praktycznie, trzeba szukać w ogłoszeniach niestety... Ile chłopak ma czasu, jaki to pies? Quote
savahna Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Zaglądam do Tosi>:razz: Ja tu juz byłam, ale nie wiem czy cos naskrobałam.:roll: [B]Miłej podrózy[/B]. :Rose::Rose: Sunia jak taka mądra to pewnie przespi cała drogę:lol: Te wyżełkowate tak mają, jakiś geniusz w nich drzemie. U nas chyba Agnieszka odchowała maluńką w typie wyzełka sunie i jak z nią podróżowała, sunia spała sobie a ludzie sie dziwili,[B]jaki to madry piesek.[/B] :klacz::Dog_run: Quote
jaanna019 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='ladySwallow']To wcale nie jest takie łatwe, najlepiej znaleźć najpierw lokum, potem zrobić dobre wrażenie i na końcu mówić o psie... Ja nie mam żadnych kontaktów praktycznie, trzeba szukać w ogłoszeniach niestety... Ile chłopak ma czasu, jaki to pies?[/QUOTE] Shar pei z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/196887-Aston-szuka-domu[/url] Quote
LadyS Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='jaanna019']Shar pei z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/196887-Aston-szuka-domu[/url][/QUOTE] Popytam, ale nic nie obiecuje, znalezienie takiej stancji wcale nie jest proste... Dziś jedziemy, Tosia pozna nowych Państwa - dam znać dopiero w sobotę wieczorem, bo będę bez internetu :) Quote
mala_czarna Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Trzymam kciuki za dobrą podróz! I do jutra ;) Quote
savahna Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 :iloveyou::bye::lilangel:TOSIEŃKO:lilangel::bye::iloveyou: Quote
Guest monia3a Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [B]ladySwallow[/B] masz dobrą rękę do zwierząt, duże buziaki dla Ciebie za pomoc :loveu: Quote
LadyS Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Jestem gościnnie na chwilę na necie, Tosia była bardzo grzeczna, ładnie przespała całą drogę. Odebrał ją przyszły właściciel, bardzo sympatyczny i konkretny, mam obiecane zdjęcia, filmiki i relacje :) Obie umowy prześlę Ci monia3a w przyszłym tygodniu, przyślij mi na PW adres :) Quote
savahna Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='ladySwallow']Jestem gościnnie na chwilę na necie, Tosia była bardzo grzeczna, ładnie przespała całą drogę.:)[/QUOTE] Chciałoby sie powiedzieć: "A nie mówiłam!?":loveu: Quote
jaanna019 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 No to odetchnęłam z ulgą. Co się dziwić, że psy grzeczne jak z najlepszego chowu wyszły ;) Quote
Guest monia3a Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Trzeba się wybrać do tej ''chodowczyni'' i ciekawe z jakim nabytkiem wrócimy ?? ;) [quote name='ladySwallow']Obie umowy prześlę Ci monia3a w przyszłym tygodniu, przyślij mi na PW adres :)[/QUOTE] Bardzo chętnie tylko wyczyść swoją skrzynkę :) Quote
LadyS Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='monia3a'] Bardzo chętnie tylko wyczyść swoją skrzynkę :)[/QUOTE] Już odblokowane :) Quote
mala_czarna Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='ladySwallow']Już odblokowane :)[/QUOTE] No i jak? Byli dzisiaj tam gdzie mieli być?? ;) :) Quote
LadyS Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='mala_czarna']No i jak? Byli dzisiaj tam gdzie mieli być?? ;) :)[/QUOTE] Byli, znalazłam knajpę - minęłyśmy ją po drodze :evil_lol: Quote
LadyS Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Tosia już się zaaklimatyzowała w nowym domku, sika ładnie na matę, śpi z nowymi właścicielami na łóżku :) Rodzice Państwa już poznali Tosię i są zachwyceni nią i jej zakręconym ogonkiem :) Dziś dziewczynkę czeka pierwszy, krótki spacer :) Quote
jaanna019 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 LadyS bardzo ci dziękuję za opiekę nad dziewczynkami. Wiem, że znalazłaś im najlepsze domki i teraz już będą szczęśliwe. Dzięki jeszcze raz. Ciekawe co mój Tosiek powie na spacerek ;) Quote
LadyS Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Dwa zdjecia z nowego domu :) [IMG]http://i54.tinypic.com/jajdzs.jpg[/IMG] Serduszko: [IMG]http://i53.tinypic.com/10cq1bd.jpg[/IMG] Quote
mala_czarna Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ach, jakie kokieteryjne spojrzenie :) Fajna z niej dziewczynka! Quote
Guest monia3a Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Sporzenie to ona ma powalające :) Quote
Wiedźma Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 No przecież mówię: toż to miniwyżłuś!! Quote
savahna Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Słodka maleńka.:loveu::loveu::loveu: A ja moge nie w temacie troche? Bo bardzo sie ciesze, mogę?:oops: Nasz niewidomy 6 letni onkowaty LORD jedzie do nowego domku do Wroclawia! Teraz, kiedy juz nawet optymiści tracili nadzieję:multi: I tez bedzie spał w domku...:lol: Quote
LadyS Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Czytałam o Lordzie, ogromnie mnie to cieszy :) Zapraszam na wątek nowej tymczaski: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197409[/url] Quote
Recommended Posts