Elka_Ka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Przybywam na zaproszenie;) Niestety mogę tylko podnosić. Fajne maluchy, powinny szybko znaleść domki. Duże będą? Quote
Marzycielka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Elka_Ka napisał(a):Przybywam na zaproszenie;) Niestety mogę tylko podnosić. Fajne maluchy, powinny szybko znaleść domki. Duże będą? Z tego co mówiła Ewa będą spore.:) Quote
Ania102 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Są boskie, niezbyt miały dobry start ale muszą znaleźć świetne domki! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jestem , przeczytałam , ryjki mają cudowne . Może by się udało zaszczepić je na kredyt ? A zrobimy jakiś bazarek na nie . Psiaki cudne trzeba o nie zadbać tylko żeby się im jakieś paskudztwo nie przyplątało . Jak duże one są teraz ? Quote
Marzycielka Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Hey Dzisiaj dostałam od Ewy wiadomośc, że pieski mają dom. Zabrała je koleżanka jej mamy. Nic więcej nie wiem. Quote
Marzycielka Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Ania102 napisał(a):To jest chyba dobra wiadomość Tak. Ewa napisała , że ta Pani była dzisiaj na szczepieniu i umawiała się z wetem na sterylizację :D Quote
Cajus JB Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To dobra wiadomość. Mam nadzieję, że dowiemy się czegoś więcej jak będzie okazja. Quote
Ania102 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 O to super:) Niektóre psiaki mają szczęście, niektóre muszą na nie długo czekać a inne wogóle nie mają. Dobrze, że Słoneczka należa do tej pierwszej grupy. Wszystkiego naj w nowym domu Quote
Recommended Posts