.blueberry. Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Psiaki wrzucone na stronę fundacji chow-chow. Quote
magda_z Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [B][U]Daga,[/U] [U]blueberry[/U] - dziękujemy za ogłoszenia :) Teraz tylko trzeba trzymać kciuki za domki dla psiaków! :kciuki:[/B] Quote
panbazyl Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 podrzucę ich trochę. Moze sie znajdzie jeszcze ktoś z pomysłem na chłopaków? Quote
Daga&Maks Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 jak wygląda sytuacja? Ile jeszcze czasu psy mogą tam zostać? Quote
magda_z Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='dagaa111']jak wygląda sytuacja? Ile jeszcze czasu psy mogą tam zostać? Max do końca roku, potem już innego wyjścia nie będzie jeśli psy nie znajdą domów to trafią do schroniska ;( A w weekend może nowe fotki będą :) Quote
panbazyl Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 dawno tu nie bylam, ale nadal problem jest... na razie do gory topik. Quote
Daga&Maks Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 domyślam się że nie było żadnych telefonów z ogłoszeń :-( Quote
magda_z Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Niestety nadal cisza, a nowy rok już tuż tuż :-( Quote
Betta Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 kurcze pieski maja czas do konca roku ... czyli kilka dni... bo pan sie przeprowadza.... Atos ma jakies tam szanse na domek ... jutro powiesze pieski w lecznicy weterynaryjnej ale kurcze do 3 stycznia nie wiem czy sie ktos zdecyduje .... chyba ze rzeczywiscie szukaja pieska.... maluchy sa fajne takze odnówmy ogłoszenia... ja jutro jakies jeszcze wsune.... kurde fajne pieski z mozliwoscia sfinansowania kastracji ....szkoda by było je stłamsić w schronisku..... a Atos moze znajdzie domek w firmie znajomego mojej szefowej..oby ! aaa wrzucajcie na facebooka teraz to podstawowy portal informacyjny ...yhym Quote
panbazyl Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 podrzuce chlopaków do góry. Moze ktoś wypatrzy? Quote
Ss Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Dodałam tutaj: http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,ogl7-92-1-83644.html http://rybnik.olx.pl/item_page.php?Id=151738241&g=6 Quote
magda_z Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Fuczi może dzisiaj pojedzie do nowego domu. A więc trzymajcie mocno kciuki :kciuki: A Atos i Misiu jadą jutro do schroniska Quote
Betta Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jutro rano pieski trafią do schorniska ....z tego co mi wiadomo żaden nie znalazł wlaciciela edit ..oo chociaż suni sie uda,,,mam nadzieje ze fajny domek Quote
panbazyl Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Podrzucę przynajmniej, moze komuś wpadna w oko???? Quote
grzesiek.... Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 niestety nie mam dobrych informacji, Państwo którzy mieli zabrać Fuczi się rozmyślili, a ja już ostatecznie muszę jutro psiaki oddać do schroniska Quote
panbazyl Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 grzesiek.... napisał(a):niestety nie mam dobrych informacji, Państwo którzy mieli zabrać Fuczi się rozmyślili, a ja już ostatecznie muszę jutro psiaki oddać do schroniska :( :( :( :( :( :( Quote
Betta Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 słuchajcie...rozmawiałam z p.grzegorzem... jest opcja ze robimy psiakom fajne zdjecia i zostaja jeszcze u PAna do kilku dni... choc niewatpliwie jest to duzy problem bo od pt do pon p.grzegorz musi byc we wrocławiu .... jesli uda namówic sie sasiada aby przyszedł do psów zobaczyc to mogły by zostac i jeszcze czasu troche mamy zeby zrobic im mnóstwo ogłoszen.... tylko trzeba zrobic konkretne fociaki... Quote
panbazyl Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 rób foty, zakladamy im topiki i trzeba robić reklamy i ogłaszać. Jest ktoś blisko na miejscu kto moze pomóc? Do góry psiaki. Moze to ich ostatnia szansa bo potem ze schronu wyciągać to jak z bagna. Quote
Betta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 mój aparat jest niechodliwy...chciałam znajomą zacianąć ale miałysmy akcje z kotami i najzwyczajniej nie było kiedy sie wybrac do piesków... grzegorz dał rade przedłuzyc pobyt psiaków u siebie jednak bez konca tak nie moze....mieszka sam a musi czasem wyjezdzac na kilka dni... tym razem sasiad zgodził sie ze przyjdzie do psiaków.... ale nie zawsze tak musi byc.... prosze pomóżcie robi ogłoszenia.... Quote
Recommended Posts