panbazyl Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 czyżby do przodu? To tylko ten czarnulek kudlaty jeszcze? Oby i jemu sie udało. Quote
grzesiek.... Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 oba maluchy dalej szukają domu, Pani która miała dziś odebrać Fuczi miała się pojawić o 13 i niestety cisza, ani nie dała znać czy będzie, a na telefonie cały czas się zgłasza poczta, tak więc małe dalej szukają domku .... Quote
panbazyl Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ech... ale moze i lepiej bo jakby potem miała ją wyrzucić. Choc też mogło sie coś przydarzyć. Poczekajmy. I tak nic lepszego do roboty psy nie mają. Quote
grzesiek.... Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 mam dobrą wiadomość Misiu też już ma nowy dom ;) Quote
Daga&Maks Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 uff to całe szczęście :) jeszcze tylko Fuczi pozostaje Quote
panbazyl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 no to tylko jedna suńka zostala - ona jest taka śliczna! Quote
magda_z Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Grzegorz co u Fuczi? Nadal czeka? Quote
panbazyl Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 no co u małej? Taka piękne suńka - ja myślałam, ze to ona pierwsza znajdzie dom.... Quote
grzesiek.... Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 czesc, przepraszam za milczenie ale mialem troche spraw na glowie i nie wchodzilem tu. Fuczi dalej jest u mnie i z racji tego ze musialem wylączyć ten numer telefonu to juz nikt się nie odzywał, jedynie jedna pani dzwonila ale miala się jeszcze zastanowić poniewaz na wakacje jedzie do usa i jeszcze musiala przemyslec czy nie bedzie miala duzego problemu zeby ją zabrać ze sobą. w poniedzialek załatwie nowy numer telefonu i postaram się zrobić nowe ladniejsze zdjecia fuczi :) Quote
panbazyl Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 do usa - musiała by zrobić psu badania serologiczne (wirus wścielkizny - koszt ok 250 zł, do tego konieczny chip i paszport - ok 150 zł, odrobaczanie, odpchalnie - wpisane w paszport, ogólne badania u weta - wpis w paszport i legalizacja - też w paszporcie) niemały wydatek, ale te same przepisy dotyczą wywozu psów do krajów Unii - czyli jak chcemy ze swoim psem jechać do Cech czy Niemiec - no może nie trzeba serologicznych badań robić - ale nie wiem na pewno, bo od 1 stycznia tego roku zmieniły się przepisy odnośnie przekraczania granic z psami. Quote
Daga&Maks Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 powiedzcie mi czy Fuczi dalej szuka domu, bo pisało do mnie kilka osób zainteresowanych adopcją Quote
grzesiek.... Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 czesc, przez chwile myślałem że dam rade sobie zostawić fuczi w domu, ale obecnie więcej sama przebywa niż ze mną, dlatego chyba jednak będzie lepiej jak będzie miała nowy dom mój nowy numer telefonu 603887875 Quote
Daga&Maks Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 niestety nadal brak chętnych, jedna osoba umilkła, druga wybrała innego psa Quote
Leszek Sokołowski Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Witam, wraz z żoną poznaliśmy dzisiaj Fuczi jest słodka i kochana ;) faktycznie nie jest ufna jednakże mamy nadzieje,że pomału się zaprzyjaźnimy ;) za tydzień jedziemy ponownie z naszym psiakiem zapoznać ich ze sobą,jeśli wszystko pójdzie dobrze i Fuczi nas zaakceptuje to w przyszły weekend będzie miała nowy domek i kochającą rodzinkę. Pozdrawiam Quote
panbazyl Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 łał!!!!! Jak wspaniała zmiana!!!!! To czekamy na info jak było :) Quote
Olga7 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Odwiedzę po drodze i piekną kudlatą Fuczi :) .. Quote
panbazyl Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 a wkleicie jej zdjęcia? Ona jest tak śliczna. Quote
iwonamaj Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Trzymam kciuki z całych sił za domek dla małej! Quote
Olga7 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Leszek Sokołowski napisał(a):Witam, wraz z żoną poznaliśmy dzisiaj Fuczi jest słodka i kochana ;) faktycznie nie jest ufna jednakże mamy nadzieje,że pomału się zaprzyjaźnimy ;) za tydzień jedziemy ponownie z naszym psiakiem zapoznać ich ze sobą,jeśli wszystko pójdzie dobrze i Fuczi nas zaakceptuje to w przyszły weekend będzie miała nowy domek i kochającą rodzinkę. Pozdrawiam To b.dobra wiadomość dla Fuczi i dla nas takze !!!:) Dodam jednak ,że byc może poznawanie się obu psow może wymagać wiecej czasu i najlepiej sprawdza się to juz w nowym domu chyba-gdzie psy znajdują się w domowej atmosferze i bez presji oraz stresu.Ale pierwsze wrażenia też sa ważne,wiadomo. Quote
panbazyl Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 poznajcie najpierw psy na terenie dla obydwu "niczyim". Będzie się im latwiej zaprzyjaźnić. Bo jak się poznają na terenie ktorgoś z psów to właściciel tego terenu może być agresywny - w końcu to na jego teren wchodzi nowy pies. Może tak być, ale nie musi. Piszę to na podstawie wlasnych obserwacji moich psow - jak mam tymczasować psa to zapoznaję moje psy z nowym na spacerze poza ich terenem - wtedy wlaściwie bez problamow dochodzi nam nowy kolega do stada. Quote
Leszek Sokołowski Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ;) taki właśnie jest plan :) mają się poznać na spacerze po lesie ;) nasz Muszu i Fuczi powinni sobie przypaść oba podobne charaktery i żywiołowość, liczymy na to że będzie dobrze - Trzymajcie kciuki ;) dam znać co i jak no i na pewno fotki wstawię. pozdróweczki P.S. nie umie się doczekać soboty ;) Quote
Recommended Posts