Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka ładna obróżka :grins: Kiedy macie zawody?

Wygląda to dość przerażająco
[url]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/294605_240630129306919_100000798011025_593692_2335504_n.jpg[/url]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jedziecie na dogtrekking? :crazyeye: Też właśnie chciałam z moim Draco do Brennej. Ale to byłby mój pierwszy raz, sama się trochę obawiam tego wszystkiego.
Trzeba mieć na zawodach specjalny pas i linke z amortyzatorem, tylko gdzie kupić żeby nie przepłacić i mieć coś porządnego. Masz zamiar iść na zawody w przyszłym roku?
No i jeszcze widziałam zdjęcia z zawodów w Inowrocławiu- oni startowali jak było ciemno :razz:

Posted

Mała prywata:smile:

[SIZE=4][COLOR=red][B]ZAPRASZAM!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
Następny bazarek, którego jestem wspólzałozycielem;-)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213486-KOLCZYKI-KOLCZYKI-I....-JESZCZE-RAZ-KOLCZYKI%21-Do-8.9.2011-g.-24.00?p=17510586#post17510586"]http://www.dogomania.pl/threads/213486-KOLCZYKI-KOLCZYKI-I....-JESZCZE-RAZ-KOLCZYKI!-Do-8.9.2011-g.-24.00?p=17510586#post17510586[/URL]

Zapraszam do zakupów, licytowania,podnoszenia...

pzdr.

Posted

[quote name='puchu']Jaka ładna obróżka :grins: Kiedy macie zawody?

Wygląda to dość przerażająco
[url]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/294605_240630129306919_100000798011025_593692_2335504_n.jpg[/url][/QUOTE]

Obróżka nasza ulubiona :D
ja cyknęłam zdjęcie tak od niechcenia z bardzo daleka i nawet nie widzialam dokładnie co sie dzieje w kadrze tylko usłyczałam głuche rąbnięcie- Alice chyba zrobiła salto i wylądowała na grzbiecie...
one robią nieraz takie przypały że brak słów- lepiej nie widzieć bo serce w gardle ...

[quote name='karola&gacek']Jedziecie na dogtrekking? :crazyeye: Też właśnie chciałam z moim Draco do Brennej. Ale to byłby mój pierwszy raz, sama się trochę obawiam tego wszystkiego.
Trzeba mieć na zawodach specjalny pas i linke z amortyzatorem, tylko gdzie kupić żeby nie przepłacić i mieć coś porządnego. Masz zamiar iść na zawody w przyszłym roku?
No i jeszcze widziałam zdjęcia z zawodów w Inowrocławiu- oni startowali jak było ciemno :razz:[/QUOTE]

pas, linka, szelki, oraz apteczka, miska dla psa, 1l wody dla psa, but ochronny- wszystko w regulaminie znajdziesz -zawody super polecam!!! tym razem jadę sama tz. z Azirem ale TZ z Alice nie jedzie bo musi być w tym dniu w pracy...Wrzesień bez wolnego weekendu- masakra, ja też wyskrobie tylko na DT Brenna i na Chorzów wolne- a chciałam jeszcze na semi do Łodzi jechać -na agility ( może się uda )

Posted

[quote name='Maalwi']Aale super też bym chciała spróbować dogtrekkingu ale nie za abrdoz wiem z "czym to się je"" ;)[/QUOTE]
e tam łatwe- taki długi 25km spacer po nieznanym terenie z innymi psiakami- bomba!!! :D

Posted

[quote name='Metheora']e tam łatwe- taki długi 25km spacer po nieznanym terenie z innymi psiakami- bomba!!! :D[/QUOTE]

Ah super! a nie zdaża Ci się błądzić? hhiihi

Posted

[quote name='Metheora']więcej optymizmu - Bibi wygląda na szybką :)[/QUOTE]

No tak, Bibi wyglada i taka jest,ale jej pani nie i orientacja w terenie nie jest za dobra ;)

Posted

[quote name='Metheora']Obróżka nasza ulubiona :D
ja cyknęłam zdjęcie tak od niechcenia z bardzo daleka i nawet nie widzialam dokładnie co sie dzieje w kadrze tylko usłyczałam głuche rąbnięcie- Alice chyba zrobiła salto i wylądowała na grzbiecie...
one robią nieraz takie przypały że brak słów- lepiej nie widzieć bo serce w gardle ...

pas, linka, szelki, oraz apteczka, miska dla psa, 1l wody dla psa, but ochronny- wszystko w regulaminie znajdziesz -zawody super polecam!!! tym razem jadę sama tz. z Azirem ale TZ z Alice nie jedzie bo musi być w tym dniu w pracy...Wrzesień bez wolnego weekendu- masakra, ja też wyskrobie tylko na DT Brenna i na Chorzów wolne- a chciałam jeszcze na semi do Łodzi jechać -na agility ( może się uda )[/QUOTE]
Wystarczy apteczka z trixie? Czy trzeba samemu skompletować? No i można chyba pare osób w jednym teamie to czy może być 1 apteczka na team? Cały sprzęt to drogo wyjdzie... kurcze. Regulamin sobie zaraz przeczytam.
Dużo jest tam osób jadących bez opiekunów i mających poniżej 18 lat?

Posted

[QUOTE]Dopuszcza się trzymanie smyczy w ręce oraz używanie smyczy automatycznej przez [B]osoby pełnoletnie[/B].[/QUOTE]
17 latka nie może a 18 latka już tak? nie rozumiem dlaczego
[QUOTE]Zabrania się korzystania z wszelkich urządzeń GPS.[/QUOTE]
a jak się zgubie? :cool3: zresztą i tak tego nie można sprawdzić bo teraz GPS jest w komórkach

[QUOTE]10. Program zawodów:
Piątek:
godz. 19.00 - I odprawa weterynaryjna

Sobota:
godz.6.00 - II odprawa weterynaryjna (dla przyjeżdżających w sobotę)
godz. 6.50 - odprawa techniczna zawodników
godz 7.00 - start zawodników w kategorii Long
godz. 10.00 - start zawodników w kategorii Mid
godz.13.00 - pokazy
godz. 20.00 - dekoracja zwycięzców i wręczenie nagród[/QUOTE]
jakie pokazy?

[QUOTE]Wyboru dystansu Long i Mid uczestnicy dokonują przed startem. Szczegółowe informacje będą udzielane na odprawie technicznej przed startem.[/QUOTE]
a na podstronach poszególnych wyścigów już jest lista uczestników podzielonych na long i mid :razz:

Posted

Witamy się po raz pierwszy :hand:

dobre to. :D [URL]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/294605_240630129306919_100000798011025_593692_2335504_n.jpg[/URL]

i bardzo ładnie rysujesz, widziałam Twoje rysunki w innych galeriach.

zapraszam do nas. :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Witamy się po raz pierwszy :hand:

dobre to. :D [URL]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/294605_240630129306919_100000798011025_593692_2335504_n.jpg[/URL]

i bardzo ładnie rysujesz, widziałam Twoje rysunki w innych galeriach.

zapraszam do nas. :)[/QUOTE]

[quote name='darii_iia']Witamy się. ;)
Baaardzo fajne i ładne Gudzinki. :)
Będziemy Was odwiedzać. :)[/QUOTE]

Witamy się -jak miło zobaczyć nowych gości :) dziś dłuuuugo będę w pracy więc odwiedzimy Wasze psiaki :D

Posted

[quote name='karola&gacek']17 latka nie może a 18 latka już tak? nie rozumiem dlaczego

a jak się zgubie? :cool3: zresztą i tak tego nie można sprawdzić bo teraz GPS jest w komórkach

jakie pokazy?

a na podstronach poszególnych wyścigów już jest lista uczestników podzielonych na long i mid :razz:[/QUOTE]

pokazami sie nie martw i tak nie zdążysz dojść na mete do 13 hahah pokazy dla tych co tam siedzą i czekają na zawodnikow...w Pawełkach było agility- TZ mi mówił, jak ja przyszłam już sie zbierali ;p
a co do regulaminów i zasad -najlepiej dokładnie poczytaj na stronie, można tam pytać na forum :)

Gudzinki należą do WILD DOGS TEAM -zobaczymy ile punków dla drużyny sie uda zdobyć w Brennej

Posted

Metheora - a jak z psami nie przepadającymi za innymi psami? w kagańcach na przykład mogą iść? i jak taki dt wygląda, pies może iść luzem czy musi przed człowiekiem jakby go ciągnąć? (od razu przepraszam za faux pas - pytania laika ;-) )

Posted

Haha:D drużyna dzikich psów:D!
zdecydowanie dziekie:evil_lol: [url]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/294605_240630129306919_100000798011025_593692_2335504_n.jpg[/url]

Posted

[quote name='westie_justa']Haha:D drużyna dzikich psów:D!
zdecydowanie dziekie:evil_lol: [URL]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/294605_240630129306919_100000798011025_593692_2335504_n.jpg[/URL][/QUOTE]

hehe dobry dowcip :D

a co do DT - w regulaminie pisze- nie wolno luzem i nie wolno w kagańcach...