Jump to content
Dogomania

Zuzia, mix labradora, ok 2 lata, już w domu :)

Recommended Posts

Posted

Szukamy domku dla chudej i wystraszonej Zuzi:

"Zuzanna to piękna, czarna, gładkowłosa suczka w typie psa myśliwego (labradora), która jest naszą psiną zagadką. Przechodząc obok jej boksu można zobaczyć przestraszoną sunię, która sprawia wrażenie niechętnej człowiekowi i jakiemukolwiek kontaktowi z nim.
Leży zawsze na budzie trzymając jak najbardziej możliwy dystans. Któregoś dnia nasz wolontariusz stwierdził "trzeba ją stamtąd wynieść" po czym wszedł do boksu i wyniósł naszą Zuzannę. I nasza dotychczasowa lękliwa, niechętna suczka zamieniła się w energiczną, radosną, kontaktową.
Uwielbia spacery, utrzymuje kontakt z człowiekiem. Lubi głaskanie. Nie sprawia żadnych problemów, nie wykazuje zachowań agresywnych. Potrzebuje pewnego właściciela, który nakieruje ją jak zachowywać się i cieszyć się z towarzyszenia człowiekowi."

Zuzia jest wysterylizowana.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Grażynka, to jest Zuzanna, która jest w I wiacie z Cyprysem. Ona wcześniej była z tyłu III wiaty, ta mała suczka z myszką Mini co na budzie cały czas leżała i nie chciała podejść. Czarek ją wyniósł i teraz inny pies. Ostatnio chciała sobie podporządkować Cyprysa! :O

Posted

Spieszę donieść, zostałam poproszona o to przez sekkmet, że Zuzanna poszła do domu :lol:. Szczegółów adopcji nie znam, trzeba będzie na nie poczekać, ale ... cieszyć się już można :multi:.

Posted

Super wieści :multi:
Wszystkiego dobrego Zuziu :loveu:

Zmieniłam tytuł :)

Posted

muszę pogadać z mamą odnośnie tego schroniska, bo wtedy jak juz pisałam Domik nie mogłam pojechać do schroniska z powodu nauki. teraz przerwa świąteczna, rozumiem, że godziny otwarcia są takie same? Ja prosze o więcej fotek Tokaja (super by było, gdyby były gdzieś na łące, jak biega po śniegu itp.) to porobię mu allegro i inne ogłoszenia.