Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

LAKI – mix onka , 10 lat, znaleziony, we wrocławskim schronisku od 3.05.2010, czarny podpalany, nr schroniskowy 1247/10 , na szyi 672. Sympatyczny, nie nachalny, drobny oneczek. Nie podbiega do krat, ale obserwuje otoczenie z dachu budy. Trochę szczeka, ale nie jazgocze. Idealny do stróżowania, bo czujny, ale nie hałaśliwy. Potrzebuje wypromowania, reklamy, ogłoszeń. ! Do ogłoszeń 605546486 lub 661293967 .
Laki będzie ogłaszany na FB i w GW. Proszę o allegro dla niego.

Edited by Basia1244
Posted

Nie, nie pogryziony - jakiś drobiazg, żadna rana, pewnie wcześniejszy jakiś incydent, ale on nie jest awanturnik, wręcz spokojny z niego gość - taki obserwator. Idealny na stróża, bo przypilnuje domu, a jednocześnie nie doprowadzi sąsiadów do szału bezpodstwanym jazgotem - można tak ogłaszać :)

• 2 weeks later...
Posted

A Laki dziś po raz pierwszy zlazł z tej budy i przybiegł do mnie i dał się pogłaskać i nie szczeknął ani raz i miał wyraźnie ochote na opuszczenie tego boksu! To taki fajny pies! Pomóżcie ogłaszać.

Posted

Porobię mu ogłoszenia, tylko jakiś tekst bedę musiała wymyslec...
Trudne to, bo psa zupełnie nie znam - może któraś ciotka mi pomoże?
A wstawiałyście go może na owczarki w potrzebie? Mam tam konto jakby coś...

• 2 months later...
  • 4 months later...