Jump to content
Dogomania

Sombra - z Ostrowi Maz. ma wreszcie swój kącik i swoja panią!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Sombra jest tylko cieniem psa, którym mogłaby być, gdyby ktoś zechciałby ja adoptować.

Jest zdominowana, gryziona przez inne psy, a przez to dosyć lękliwa.

Wobec człowieka zachowuje się bardzo ulegle.

Tak bardzo spragniona jest czułej ręki.

Wiernością odwdzięczy się temu, kto zechce przyjąć ją pod swój dach.

Sombra ma około 2 lat i bardzo długo już czeka na swoją szansę.

Aktualnie przebywa w schronisku w Ostrowi Mazowieckiej.

Tych smutnych oczu nie można zapomnieć...

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

puk,puk nikt tu nie zagląda:-(
a Sombra to taka grzeczna, uległa i oddana psina...

czy ktoś kiedyś mnie pokocha?

pewnie nie, bo jestem psem, jakich wiele...

Posted

Ale potrafię też bardzo się cieszyć, robić gooopie miny i tarzac w piachu z radości brzuchem do góry. Ale tylko wtedy, gdy wiem, że przy mnie jest dobry człowiek, który mnie nie skrzywdzi, obroni. Tak, potrafię być przyjaciółką zupełnie niezwykłą, choc jestem taka zupełnie zwykła, bura suka....

Posted

Fela,doprowadziłaś mnie do płaczu:placz:
Bardzo bym chciała ją wysterylizować, niedługo pewnie będzie kolejna cieczka i kolejne małe:-( . (tylko skąd aż tyle pieniążków uzbierać, Bartek nie zgodził się na 200zł, mogę po cichaczu dać 50zł, kto jeszcze by się dorzucił??)

Posted

Jomar napisał(a):
Ja w przyszłym tygodniu mogę się dorzucić na sterylkę dla suni 50 zł

Jomar, strasznie Ci dziekuję:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: .
To jeszcze tylko 100zł brakuje

Posted

Wierzymy, ze znajda sie jeszcze dobre dusze, ktorym los tej suni nie bedzie obojetny.... Ronja, a moze podmienic zdjecia na allegro i dodac tekst Feli?
Strasznie nam zal Sombry... :-(

Posted

Na allegro zdjęcia są już podmienione, a tekst też jest autorstwa Feli, tylko ona umie tak chwytająco pisać:cool3:
Witokretko, jaki nr konta mogę podac zainteresowanym osobom do wpłaty na sterylke Sombry?Ten z niedżwiedzia, czy wasz, smyczkowy. jest Ktoś, kto ofiaruje 100zł, ale chce pozostać anonimowy i muszę podać nr konta. w związku z tym już się uzbierało 200zł, baardzo wszystkim dziękuję za taką ekspresową akcję. po wtorku mogłabym zabrać Sombrę na zabieg. Laro, czy zgodzisz się przyjąć Sombrę do siebie tylko na czas rekonwalescencji?

Posted

Sombra będzie musiała być wysterylizowana na tatarkiewcza i przeczekać tam do zdjęcia szwów. W związku z tym koszt nieco się podwyższy, ale Lara zaoferowała 50zł i Tajemniczy Dobry Duch Sombry 150zł!! Czyli mamy 300zł na sterylkę.:Cool!: :laugh2_2:
Dziękuję :Rose:

Posted

obliczyłam,że Sombra kolejną cieczkę miałaby już we wrześniu i pewnie małe w okolicach grudnia...
na szczęscie już jej to nie spotka, bo w sobotę jedziemy na sterylkę

Posted

Sombra to przekochana sunia. Nawet jak miała małe, nie broniła nam dostępu do nich, nawet nie warknęła. A przecież widziała mnie pierwszy raz w życiu. Ona dla człowieka zrobi wszystko.

Ronja, wspaniale że zabierasz ją na sterylkę.:thumbs: