Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anett napisał(a):
Nie było żadnych telefonów o Szilę?? kurcze miała ponad 1000 wejść na allegro...
Gdzie ten twój człowiek Sziluniu???

a kto robi takie super Allegro.
Potrzebuje takiego Allegro.

Co do wpłat dla Szilii , to CZarna Zocha napisała ze przelała Avilii
czyli jej trzeba przypomnieć
Kurcze juz IX a VIII nie jest cały zapłacony

Posted

Gabi napisz trochę o Szili - jaka jest teraz, co lubi, jaki dom byłby dla niej najlepszy??
Dzięki za zdjęcia, podziwiajcie panienkę:lol:

słynne bele:lol::lol:

wtatara napisał(a):
a kto robi takie super Allegro.
Potrzebuje takiego Allegro.
...

Super allegro robią m.in. Selenga, Lilk_a
ja mogę wystawić allegro takie jak Szilce

Posted

anett napisał(a):
Gabi napisz trochę o Szili - jaka jest teraz, co lubi, jaki dom byłby dla niej najlepszy??
Dzięki za zdjęcia, podziwiajcie panienkę:lol:

słynne bele:lol::lol:

Super allegro robią m.in. Selenga, Lilk_a
ja mogę wystawić allegro takie jak Szilce

dzięki. Szilka ma super Allegro

Posted

Jaka jest Szila? Hmm.. Szila jest jak porcelanowa laleczka, piękna, elegancka, bardzo delikatna i krucha :)
W stosunku do nas nie jest już taka bojąca, normalnie podchodzi do nas, daje się głaskać, ale każdy nagły głośny dźwięk czy ruch powoduje u niej lęk. W stosunku do obcych początkowo nie ufna, ale po jakiś czasie przekonuje się, na zdjęciach jest z naszą "wolontariuszką" 13 letnią Dominiką, a początku bała się Jej ale po jakimś czasie oswoiła się i nawet razem spacerowały, jak widać dała się przytulić, pozwalała się głaskać, nawet bez paniki dała się wyczesać :) ogólnie to jest pies który potrzebuje spokoju.
Idealny dom dla Szili to byłby domek z ogródkiem w spokojnej okolicy, ale to może być marzenie :) w bloku też by się odnalazła pod warunkiem, że nie w centrum miasta. Uwielbia chodzić na spacery na łąkę, do lasu bo tam jest cisza i spokój :) z innymi psami dogaduje się super, koty dla niej nie istnieją, dzieci są fajne pod warunkiem, że nie wrzeszczą i się jej nie narzucają :) czyli starsze i mądre :cool3: jest łasuchem i daje się przekupić smakołykami, ale tylko tymi bardzo "śmierdzącymi" :evil_lol:
Ma jeden ogromny plus, nawet jak się czegoś boi to nigdy nie reaguje agresją, a to jest ważne.
Acha.. zauważyłam, że boi się telewizora ale nie dźwięku tylko obrazu, więc od kilku dni przychodzi do nas i oglądamy filmy :razz: żeby się przyzwyczaiła :)

Posted

no mojej pieknej tez nie po drodze z onkami a juz w ogole biszkoptowe labradory- maskara jakby miala wscieklizne:)

bela51 napisał(a):
Zakochalam sie w Szili po Twoim opisie , Gabi. Jaka szkoda, ze nie moge jej po prostu zabrac do domu... Na przeszkodzie stoi mój zazdrosny strachulec - Janka.