anett Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nie było żadnych telefonów o Szilę?? kurcze miała ponad 1000 wejść na allegro... Gdzie ten twój człowiek Sziluniu??? Quote
tripti Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 przepraszam, ale pilnie potrzebujemy pomocy z wizytą przedadopcyjną dla psa ze schroniska w woj. mazowieckim, w którym brakuje jedzenia, rąk do pracy i wielu innych rzeczy, chodzi o Dzierżoniów 50 km od Wrocławia. Bardzo proszę o pomoc. Chodzi o Bono z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/211596-Pomocowy-dla-korabiewickich-zwierząt-PILNIE-wizyta-PA-Dzierżoniów-50-kmOD-Wrocławia Quote
dominikabankert Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 no kurcze wiem wlasie ze na allegro miala bardzo duzo wejsc......anett napisał(a):Nie było żadnych telefonów o Szilę?? kurcze miała ponad 1000 wejść na allegro... Gdzie ten twój człowiek Sziluniu??? Quote
wtatara Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 anett napisał(a):Nie było żadnych telefonów o Szilę?? kurcze miała ponad 1000 wejść na allegro... Gdzie ten twój człowiek Sziluniu??? a kto robi takie super Allegro. Potrzebuje takiego Allegro. Co do wpłat dla Szilii , to CZarna Zocha napisała ze przelała Avilii czyli jej trzeba przypomnieć Kurcze juz IX a VIII nie jest cały zapłacony Quote
Avilia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Tak,tak pieniążki od Kasi są.Nie miałam kiedy wejść na dogo.Wtataro proszę o konto-przeleję. Quote
anett Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Gabi napisz trochę o Szili - jaka jest teraz, co lubi, jaki dom byłby dla niej najlepszy?? Dzięki za zdjęcia, podziwiajcie panienkę:lol: słynne bele:lol::lol: wtatara napisał(a):a kto robi takie super Allegro. Potrzebuje takiego Allegro. ... Super allegro robią m.in. Selenga, Lilk_a ja mogę wystawić allegro takie jak Szilce Quote
bela51 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Śliczna dziewczyna z niej. Niezwykłe ma oczy, jak moja sp. Lora. Nie ma szczescia do domkow.:-( Quote
wtatara Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 anett napisał(a):Gabi napisz trochę o Szili - jaka jest teraz, co lubi, jaki dom byłby dla niej najlepszy?? Dzięki za zdjęcia, podziwiajcie panienkę:lol: słynne bele:lol::lol: Super allegro robią m.in. Selenga, Lilk_a ja mogę wystawić allegro takie jak Szilce dzięki. Szilka ma super Allegro Quote
wtatara Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 http://allegro.pl/jezdzilem-tramwajem-szukajac-nowego-pana-krakow-i1793233855.html Quote
Cantadorra Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Szilka gwiazda, piękna. A w tych belach wygląda super :) Quote
dominikabankert Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ech jej piekno nie zna granic Quote
psiakiGabi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jaka jest Szila? Hmm.. Szila jest jak porcelanowa laleczka, piękna, elegancka, bardzo delikatna i krucha :) W stosunku do nas nie jest już taka bojąca, normalnie podchodzi do nas, daje się głaskać, ale każdy nagły głośny dźwięk czy ruch powoduje u niej lęk. W stosunku do obcych początkowo nie ufna, ale po jakiś czasie przekonuje się, na zdjęciach jest z naszą "wolontariuszką" 13 letnią Dominiką, a początku bała się Jej ale po jakimś czasie oswoiła się i nawet razem spacerowały, jak widać dała się przytulić, pozwalała się głaskać, nawet bez paniki dała się wyczesać :) ogólnie to jest pies który potrzebuje spokoju. Idealny dom dla Szili to byłby domek z ogródkiem w spokojnej okolicy, ale to może być marzenie :) w bloku też by się odnalazła pod warunkiem, że nie w centrum miasta. Uwielbia chodzić na spacery na łąkę, do lasu bo tam jest cisza i spokój :) z innymi psami dogaduje się super, koty dla niej nie istnieją, dzieci są fajne pod warunkiem, że nie wrzeszczą i się jej nie narzucają :) czyli starsze i mądre :cool3: jest łasuchem i daje się przekupić smakołykami, ale tylko tymi bardzo "śmierdzącymi" :evil_lol: Ma jeden ogromny plus, nawet jak się czegoś boi to nigdy nie reaguje agresją, a to jest ważne. Acha.. zauważyłam, że boi się telewizora ale nie dźwięku tylko obrazu, więc od kilku dni przychodzi do nas i oglądamy filmy :razz: żeby się przyzwyczaiła :) Quote
bela51 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zakochalam sie w Szili po Twoim opisie , Gabi. Jaka szkoda, ze nie moge jej po prostu zabrac do domu... Na przeszkodzie stoi mój zazdrosny strachulec - Janka. Quote
dominikabankert Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 no mojej pieknej tez nie po drodze z onkami a juz w ogole biszkoptowe labradory- maskara jakby miala wscieklizne:)bela51 napisał(a):Zakochalam sie w Szili po Twoim opisie , Gabi. Jaka szkoda, ze nie moge jej po prostu zabrac do domu... Na przeszkodzie stoi mój zazdrosny strachulec - Janka. Quote
Iljova Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Szilciu jesteś cudowna :-) wspaniała kochane serduszko :-) niech znajdzie się domek który na Ciebie zasługuje :) Quote
Avilia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wtatro-proszę o konto,mam 200zł dla Szili od Kasi z FB. Quote
psiakiGabi Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ciotki jeżeli Szilka ma jakieś pieniążki to prosiłabym o wpłatę za hotelik. Quote
wtatara Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 wpłaciłam za VIII - uzupełnienie 250 zł Za IX mam dopiero niewiele ponad 20 zł. Dzisiaj dostałam te 200 zł i od razu przelałam Quote
bela51 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Wpłacam dzisiaj na konto Szili 150 zl z bazarku arim. Quote
dominikabankert Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 rozumiem ze rzeczy na bazarek dla Szili od lutego rozkladaja sie juz.........bo teraz jest czas zeby je wystawiac Avilia miala je dać Myszy do konca sierpnia Quote
Recommended Posts