beataczl Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 sliczna jest .. i zupelnie inaczej wyglada - tak mlodziej jeszcze :loveu: Quote
psiakiGabi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Po wyczesaniu od razu lepiej zaczęła wyglądać:) boi się nadal, ale dzisiaj już zjadła przy mnie parówkę z ziemi :multi: z ręki jeszcze nie chce:shake: boi się gwałtowniejszych ruchów. Psy jej nie przerażają, ale ludzi się boi. Widać już poprawę także to jest kwestia czasu i nasza ślicznotka będzie się jeszcze dopominać o głaskanie. Quote
bela51 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Musiało ją wiele złego spotkac z reki człowieka. Biedna sunia. Quote
BUDRYSEK Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='dominikabankert']Budrysek paczka jedzie , ważyła prawie 7 kilogramów:)[/QUOTE] oki :) gadzior beda mialy w czym buszowac ;) Szila jest wysterylizowana Quote
psiakiGabi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wydaje mi się, że się czuje lepiej:cool3: już podchodzi do mnie jak stoję przy kojcu, wącha rękę, wcześniej siedziała na posłaniu i tylko się przyglądała. Pomalutku widać postępy co mnie bardzo cieszy:multi: Ona jest taka drobniutka, delikatniutka:-( Quote
dominikabankert Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 czy moznaby przypomniec o wplacaniu deklaracji stałych???? bo te panie na przykład z FB nic od grudnai nie placa.........to nie wiem czy to jest jeszcze deklaracja stała...........przepraszam ze tak pisze,, ktos,, , ale ja nie umiem sie poruszac po FB.......musimy cos wykombinowac bo jest prawie polowa miesiaca a tu nic sie nie dzieje:( za styczen:mój chłopak wplacił te 150zł ( na moje dane dominikab), 108zł z bazarku mojego po Nesce, Viola ,Agata i pani Katarzyna ) .Moze te inne osoby wplacaja na stare konto Avilii i nie wiedza ze jest zmiana numeru konta? przepraszam ze tak matkuje ale naprawde martwie sie a ten miesiac nie pomoge bo nie mam skad. Quote
wtatara Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Na stare konto na pewno nie płąca bo Avilia by dała znać. Ja też za bardzo nie umiem sie poruszac. Z Dogo wszystkim dam konto. Teraz juz zapłaciłam hotelik, mamy pare złtych na minusie- musze policzyc Quote
dominikabankert Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 to w takim razie Avilie trzeba poprosic o pomoc aby przypomniala tym paniom.Avilia prosimy :(:(:(:( a ja rozsyłam troche watek dziewczynki.Dobrze ze pani Katarzyna z FB o nas pamieta.... Quote
dominikabankert Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wtararo przeslij mi numer konta na priv jak najszybciej albo umiesc numer na watku Szili bo pan ktoremu wyslalam priv z prosba o pomoc Szili chciały cos wplacic ale nie ma konta , obiecalam ze do jutra bedzie mial..... Quote
caldien Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 dziękuję za zaproszenie, zaznaczam sobie do poczytania jak będę miała chwilkę... Quote
Magolek Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Jestem, poczytam wątek później. Dziewczyny dzisiaj nie mogę nic wpłacić, bo konto mam wyczyszczone, ale za kilka dni coś tam wpłynie. Mogę zadeklarować na razie 20 zł stałe (co miesiąc). Wpłacałam troszkę na Pradusia, ale jak pojechał za granicę, to mogę na innego psiaka. Ale tak jak pisałam - za parę dni. Poproszę konto. :) Quote
dominikabankert Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wiem ze moge na Ciebie zawsze liczyc:) zwolnila Ci sie deklaracja i teraz przejdzie na Szile super!przesle Ci pozniej numer konta i dziekuje ze przyszlas na moje zawolanie:)[quote name='Magolek']Jestem, poczytam wątek później. Dziewczyny dzisiaj nie mogę nic wpłacić, bo konto mam wyczyszczone, ale za kilka dni coś tam wpłynie. Mogę zadeklarować na razie 20 zł stałe (co miesiąc). Wpłacałam troszkę na Pradusia, ale jak pojechał za granicę, to mogę na innego psiaka. Ale tak jak pisałam - za parę dni. Poproszę konto. :)[/QUOTE] Quote
psiakiGabi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Pani Teresa K. z FB wpłaci "coś" na nasze konto, jak tylko pieniążki wpłyną damy znać i odliczymy tą kwotę od następnej opłaty za hotelik, ok? Może tak być? Quote
mysza 1 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 przyszłam na zaproszenie, niestety utrzymuję kilka psów w hotelach, nie mają deklaracji i też mam masakrę finansową. Sunia kochana, postaram się pomoc jednorazowo ale pod koniec miesiąca. Quote
caldien Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ja będę w stanie coś pomóc w drugiej połowie miesiąca... teraz nie ma z czego:( Quote
dominikabankert Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Myszko i Caldien - stukrotne dzieki....gdzie człowiek nie spojrzy to potrzebujace owczarki:( pamietajcie o nas pozdrawiam Was Quote
yolanovi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 jestem na zaproszenie dominikabankert - na razie wpłacę jednorazowo 20 zł. od przyszłego miesiąca zadeklaruję coś na stałe. proszę o nr konta Quote
maarit Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Też jestem - niestety nie mogę pomóc :( zaznaczę sobie.... Quote
dominikabankert Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 bardzo dziekuje Dobermanko:)[quote name='yolanovi']jestem na zaproszenie dominikabankert - na razie wpłacę jednorazowo 20 zł. od przyszłego miesiąca zadeklaruję coś na stałe. proszę o nr konta[/QUOTE] Quote
dominikabankert Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Gonia i tobie dziekujemy za przybycie:) Quote
dominikabankert Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wtarara dostałam juz numer konta na Szile i porozsyłałam do wszystkich , ktorzy chcieli.Jeszcze raz dziekuje wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
joasiunia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witam ,ja również na zaproszenie diminikabankert no i deklaruję sie co miesiąc po 20zł na Szilkę ale ostatniego dnia każdego miesiąca bo jeszcze Mice pomagam,trzymam też kciukasy za Szile Quote
dominikabankert Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witamy stosunkowo nowa dogomaniaczke i dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!![quote name='joasiunia']Witam ,ja również na zaproszenie diminikabankert no i deklaruję sie co miesiąc po 20zł na Szilkę ale ostatniego dnia każdego miesiąca bo jeszcze Mice pomagam,trzymam też kciukasy za Szile[/QUOTE] Quote
Recommended Posts