Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po wyczesaniu od razu lepiej zaczęła wyglądać:) boi się nadal, ale dzisiaj już zjadła przy mnie parówkę z ziemi :multi: z ręki jeszcze nie chce:shake: boi się gwałtowniejszych ruchów.
Psy jej nie przerażają, ale ludzi się boi.

Widać już poprawę także to jest kwestia czasu i nasza ślicznotka będzie się jeszcze dopominać o głaskanie.

Posted

Wydaje mi się, że się czuje lepiej:cool3: już podchodzi do mnie jak stoję przy kojcu, wącha rękę, wcześniej siedziała na posłaniu i tylko się przyglądała. Pomalutku widać postępy co mnie bardzo cieszy:multi: Ona jest taka drobniutka, delikatniutka:-(

Posted

czy moznaby przypomniec o wplacaniu deklaracji stałych???? bo te panie na przykład z FB nic od grudnai nie placa.........to nie wiem czy to jest jeszcze deklaracja stała...........przepraszam ze tak pisze,, ktos,, , ale ja nie umiem sie poruszac po FB.......musimy cos wykombinowac bo jest prawie polowa miesiaca a tu nic sie nie dzieje:(

za styczen:mój chłopak wplacił te 150zł ( na moje dane dominikab), 108zł z bazarku mojego po Nesce, Viola ,Agata i pani Katarzyna ) .Moze te inne osoby wplacaja na stare konto Avilii i nie wiedza ze jest zmiana numeru konta? przepraszam ze tak matkuje ale naprawde martwie sie a ten miesiac nie pomoge bo nie mam skad.

Posted

Na stare konto na pewno nie płąca bo Avilia by dała znać. Ja też za bardzo nie umiem sie poruszac.
Z Dogo wszystkim dam konto. Teraz juz zapłaciłam hotelik, mamy pare złtych na minusie- musze policzyc

Posted

Jestem, poczytam wątek później. Dziewczyny dzisiaj nie mogę nic wpłacić, bo konto mam wyczyszczone, ale za kilka dni coś tam wpłynie. Mogę zadeklarować na razie 20 zł stałe (co miesiąc). Wpłacałam troszkę na Pradusia, ale jak pojechał za granicę, to mogę na innego psiaka. Ale tak jak pisałam - za parę dni. Poproszę konto. :)

Posted

Wiem ze moge na Ciebie zawsze liczyc:) zwolnila Ci sie deklaracja i teraz przejdzie na Szile super!przesle Ci pozniej numer konta i dziekuje ze przyszlas na moje zawolanie:)[quote name='Magolek']Jestem, poczytam wątek później. Dziewczyny dzisiaj nie mogę nic wpłacić, bo konto mam wyczyszczone, ale za kilka dni coś tam wpłynie. Mogę zadeklarować na razie 20 zł stałe (co miesiąc). Wpłacałam troszkę na Pradusia, ale jak pojechał za granicę, to mogę na innego psiaka. Ale tak jak pisałam - za parę dni. Poproszę konto. :)[/QUOTE]

Posted

przyszłam na zaproszenie, niestety utrzymuję kilka psów w hotelach, nie mają deklaracji i też mam masakrę finansową. Sunia kochana, postaram się pomoc jednorazowo ale pod koniec miesiąca.

Posted

Witam ,ja również na zaproszenie diminikabankert no i deklaruję sie co miesiąc po 20zł na Szilkę ale ostatniego dnia każdego miesiąca bo jeszcze Mice pomagam,trzymam też kciukasy za Szile

Posted

Witamy stosunkowo nowa dogomaniaczke i dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!![quote name='joasiunia']Witam ,ja również na zaproszenie diminikabankert no i deklaruję sie co miesiąc po 20zł na Szilkę ale ostatniego dnia każdego miesiąca bo jeszcze Mice pomagam,trzymam też kciukasy za Szile[/QUOTE]