wiewiora1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A ja uwazam , ze psy szybko sie przystosowuja do nowych ludzi,,my zostajemy milym wspomnieniem i bardzo sie z tego ciesze,,Kiedys tez wszyscy mysleli ze nikt mnie nie zastapi dla czarnej,,tym bardziej ze to tez nie byl kiedys latwy pies,,,Ale teraz wiem ze ona ma najwspanialej w swiecie,i kiedy ja i Swan zawolalybysmy ja do siebie ona pobiegla by do niej i itak byc powinno,,,,i to by mnie bardzo ucieszylo,bo bylabym w oelni przekonana ze znalazla ta jedyna pancie, Tak samo jak Sendi czy Trol , czy Mona one juz maj swoich wl ...Zarowno Akcja czy Szuwar za jakis czas beda mialy tylko jedna pancie,,ta domowa,,, My musimy zadbac o iine psy i ciesz y nas bardzo gdy one ida juz w swoja strone,,,str do swojej panci!!!!! Takie jest moje zdanie... Kiedy pojade odwiedzic Czarna wiem ze ona niebedzie chodzic juz za mna tylko za swoja pancia,,moj czas sie skonczyl i mam inne psy ktore zmuszone sa chodzic za mna ,,bo jak narazie nikogo nie maja...tzn to jest moze juz daleko posunieta przenosnia,,,bo mnie juz nie ma przy nich,,ale wiecie o co chodzi,,,, Quote
wiewiora1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ok ale filozof ze mnie od siedmiu bolesci,,,pisze calkowicie zaspana,a przedemna 8 godz pracy,,pozdrawiam,,:placz: Quote
brazowa1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Uwielbiam ,kiedy Wigor dostaje głupawki,biega jak szalony naokolo mnie,robi mordercze zwroty,uniki,dopada do mnie,"gryzie" po rekach.Ciesze sie,ze nie zapomniał zabawy,mimo podłego zycia. Biedny "staruch",nie mial dziecinstwa. Quote
Kasia25 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ile on jeszcze, będzie tam tkwił??????? Domu, domu znajdź się w końcu!!!!!!!!!! Quote
wiewiora1 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Sorki jestem tak chora ze mam sily tylko na prostote:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
lethesse Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 podsufitnik nadmorski, o nie moge chyba umre ze smiechu :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Nie umieraj,bo Chiny czekaja!tylko lethesse,na miłosc boska nie bierz zwierzyny tam,bo Ci ja zeżra! Zmurka mieszka w tym najwiekszym boksie,tam,gdzie poprzednio Szarmen.Taka nieduza,czarno-podpalana kunlica.Paskudniątko. A moj Wigor hopa na poczatek. Quote
Ulaa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Dawno mnie tu nie było i jestem do tyłu.. Co się stało, że Wigor dalej nie ma domku :-(? Przecież był już "zaklepany". Quote
kaerjot Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='brazowa1'] Zmurka mieszka w tym najwiekszym boksie,tam,gdzie poprzednio Szarmen.Taka nieduza,czarno-podpalana kunlica.Paskudniątko. [/quote] Ludziska, trzymajta mnie, bo nie wytrzymam. To ma być PASKUDNIĄTKO!!!!!!!!!!! [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/3507/031206019wj9.jpg[/IMG] Quote
Kasia25 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Nie jest śliska, ani łysa:cool3: .................. Quote
Kasia25 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5f0afc03e5077620.html"][IMG]http://images2.fotosik.pl/304/5f0afc03e5077620.jpg[/IMG][/URL] Quote
brazowa1 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Ulaa,serce pani,ktora miala wziac Wigora,zabiło do innego psa :) kaerjot,Zmurka to paskudniatko i tyle,fakt ma bardzo interesujaca historie,ale urodziwa to ona nie jest. Wigor na spacerek chodzi teraz z leciwa Osowa,znaja sie od bardzo dawna.Osowa drepcze sobie przy mnie,Wigor biega naokolo nas.Co chwila podbiega do mnie i siada,bo wie,ze wtedy dostanie groszka.Bardzo madry pies. Quote
pixie Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jak Wigilia, to choinka z zyczeniami wytropienia kochajacego czlowieka, pelnej miski groszkow, i radosnego merdania ogonem [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5821/choinkamdj6.jpg[/IMG] [LEFT][SIZE=2]Choinko zielona Pięknieś ustrojona! W bombkach i łańcuchach, W aniołkach... i duchach... Kuba dziś patronem Sierotek bezdomnych Kuba dziś z legionem Psów biednych i głodnych! /halbina[/SIZE] /na stronach kubusiowych inne e-kartki, slijcie gdzie sie da, sciagajcie potencjalnych darczyncow, otwieramy skrzynke darow, wiec i szkoly, i instytucje, pod kartka apel...zamierzamy zalozyc ksiege Darow od bud, karmy do.....co kto ma, to da.../[/LEFT] Quote
Kasia25 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Piękna choinka, niech się zdarzy jakiś cud i wszystkie bombeczki domki znajdą, już............ Quote
Kasia25 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Czarny Wigor ciemną nocą, szuka domu. Quote
brazowa1 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 hopanie zabronione,ale co nam pozostało... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A ja miałam nadzieję, że już mały w domku.. :-( Quote
brazowa1 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Spacerek byl dzis z maluchem,nadprogramowy,bo po swinke jechalam to i zahaczylam o pare pieskow. Jak zawsze radosny i usmiechniety.Nasza Pani prezes broni sie przed Wigorem,ale ja wiem,ze jezeli nie znajdziemy dla niego domu,to ja uprosze chociaz o kojec dla niego.Da mu sie fajna kolezanke i beda szczesliwi. Ech,marzenia Quote
brazowa1 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Te dwa dni byly tylko dla Ciapka,Wigorowi rzucilam groszka i uciekalam,biedak...jutro nadrobie. Quote
lethesse Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 aaaaaaaaaaaa, ni ile on moze czekac, ludzie co wy serca nie macie? przeciey on jest fantastyczny - wulkan energii nie powtarzalny! Quote
lethesse Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Wigorek ma zly humorek bo nadal mieszka w schronie + dzialac, dzialac dzialac! Quote
lethesse Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ciiiiiiiiiiiii to taka propaganda rymowana Quote
lethesse Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 kurza stopa - moze podrzucicie go matce kaczynskich na Zoliborz - zaprosi sie dziennikarzy z faktu to nie bedzie go mogla oddac - a oni maja taki wielki dom z ogrodem :P se by poskakal i moze by jaka kaczke zjadl Quote
Recommended Posts