akucha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Olenko, dzisiaj byłam baaardzo zła!!! Tak na dogo czasem bywa... Celinko, sparawa z Neris rozstroiła mnie na amen... ale nadrobię! Quote
olenka_f Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 a czemu ja nic o tym nie wiem przyszłabym z odsieczą:angryy: Quote
Maupa4 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 A ja po dzisiejszym dniu mam do siebie ogromny żal że "wciągnęłam" Agnieszkę w to wszystko - ja wyleczyłam się z dogo już chyba kompletnie :shake: Quote
olenka_f Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 czy mi ktoś do diabła powie o co chodzi i kogo trzeba lać? Quote
Celina12 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wiem Akuszko , że dziś ciężki dzień-jak wróciłam od weta to już sie tam uspokajało....a śledziłam ten wątek od samego początku....a Nasza Neris...taka cała jest Wielkim Dobrym Serduszkiem. Maupa..nie możesz tak....jestes potrzebana..... Quote
olenka_f Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 zgupiałam:placz: :angryy: :mad: :angryy: :mad: :placz: Quote
Celina12 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Oleńko-sorki już daję link [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59221&page=41[/url] Quote
Kasia25 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='olenka_f']bo one złe kobiety są:mad:[/quote] nie, ZŁE, tylko zakręcona jak chińskie termosy:cool1: Quote
akucha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Maupa4']A ja po dzisiejszym dniu mam do siebie ogromny żal że "wciągnęłam" Agnieszkę w to wszystko - ja wyleczyłam się z dogo już chyba kompletnie :shake:[/quote] Maupo kochana, nawet tak nie myśl!!!! :nono: Dzieki temu Neris ma wielu życzliwych i oddanych ludzi wokól siebie! Jest osobą szanowaną i docenianą za to, co robi. Ty również - szalona istoto, odkrywczynio nowych ścieżek wytrzymałości włascicieli psów!!! ;) Gorsze dni zdarzają się wszędzie, 12.04.07 to juz przeszłość!!!! Na dogo jest mnóstwo wspanialych ludzi i tego się trzymajmy. Pamiętajcie cioteczki, [I][B]co nas nie zabije, to nas wzmocni[/B][/I]!!!! Maupo, jeśli zaczniesz leczyć się z dogo,to odbedę poważną rozmowę z Waszym zaprzyjaźnionym Panem Weterynarzem :cool1: Quote
iwonamaj Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Maupeczko, moja Idolko, Kobieto Roku- nie! Quote
Maupa4 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='akucha']..., [I][B]co nas nie zabije, to nas wzmocni[/B][/I]!!![/quote] to samo napisałam Agnieszce i kazałam powtarzać jak mantrę ...[COLOR=silver] i przypomnialam co było z Edkiem ... :shake: [/COLOR] Quote
akucha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No właśnie Maupo!!! :shake: Przecież to tylko forum... trzeba mieć twarde doopsko i nie martwić się dłużej niż jeden dzień. Najważniejsze są merdające ogony i podrygujace bulwiaste kikuciki :lol: Quote
olenka_f Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 to rozumiem:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Quote
Celina12 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No pewnie,że dobrze-jesteście Kochane Cioteczki....a Maupa ma też Bulwiątka...no i Migotkę..więc nie wyobrażam sobie,że nie będzie na Ich wątku zdjątek.... Quote
Celina12 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Oj ja pamiętam ale nie chce się już narażać...Akuszka ostatnio bardzo zajęta jest :loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 a gdzie znów Akuszka czy ja ją ciągle musze szukać o Wiolce to już nie wspomne uciekła gdzieś:mad: Quote
Maupa4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Akucha - zlituj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisz coś w końcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Quote
Neris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ja tylko wiem że Akucha miała dzisiaj dzień otwarty w szkole i pewnie dzieciary ją wykończyły i teraz leży i kwiczy... Quote
olenka_f Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 może kwiczeć wolno jej a co jest demokracja ale na DOGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cioteczki złote, ja jestem :lol: Jestem na PWP. Szkoła mnie zabija, muszę zmienić pracę :shake: Mundurki, cenzurki, wyścig szczurów, marketing szkolny, rankingi, niże demograficzne; nowy wójt=nowe pomysły :mdleje:, czyn społeczny, wolontariat, nasiadówki, Rodzic nasz Pan - Nic nie robicie, durnie jestescie BĘC! Musiałam to z siebie wywalić... Ja wszystko nadrobię! Zostawiłam aparat u rodziców, już któryś raz po niego jeżdżę i zawsze zapominam :cool3: U nas wszystko dobrze, dziewczyny zdrowe, poprawiły się chyba :oops: Wiecie, swięta były... Maupo, cały czas siedzi mi w głowie Twoja wypowiedź o Migotce i bulwach przewodnikach... Bo poczytuje i oglądam, tylko napisać nie było kiedy. Wiesz, to dla mnie odkrywcza teoria jest! W końcu to ich chrzamkolenie ma dla mnie sens, ono daje jej poczucie przestrzeni i bezpieczeństwa!!! Niewiarygodne... Quote
kaerjot Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Biedna Akucha :diabloti: A wiecie ta bulwa z mojego, ulubionego sklepu to już mnie poznaje. Wychodz zza lady, lub z zaplecza i podstawia tyłeczek do drapania. I chrumka zadowolona. Kiedyś se sprawie bulwe. Quote
Kar0la Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ja też będę miała kiedyś bulwę. Bulwy Akuchy mnie oczarowały. :loveu: Quote
Recommended Posts