Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem Akuszko , że dziś ciężki dzień-jak wróciłam od weta to już sie tam uspokajało....a śledziłam ten wątek od samego początku....a Nasza Neris...taka cała jest Wielkim Dobrym Serduszkiem.

Maupa..nie możesz tak....jestes potrzebana.....

Posted

[quote name='Maupa4']A ja po dzisiejszym dniu mam do siebie ogromny żal że "wciągnęłam" Agnieszkę w to wszystko - ja wyleczyłam się z dogo już chyba kompletnie :shake:[/quote]

Maupo kochana, nawet tak nie myśl!!!! :nono: Dzieki temu Neris ma wielu życzliwych i oddanych ludzi wokól siebie! Jest osobą szanowaną i docenianą za to, co robi. Ty również - szalona istoto, odkrywczynio nowych ścieżek wytrzymałości włascicieli psów!!! ;)
Gorsze dni zdarzają się wszędzie, 12.04.07 to juz przeszłość!!!! Na dogo jest mnóstwo wspanialych ludzi i tego się trzymajmy.
Pamiętajcie cioteczki, [I][B]co nas nie zabije, to nas wzmocni[/B][/I]!!!!

Maupo, jeśli zaczniesz leczyć się z dogo,to odbedę poważną rozmowę z Waszym zaprzyjaźnionym Panem Weterynarzem :cool1:

Posted

[quote name='akucha']..., [I][B]co nas nie zabije, to nas wzmocni[/B][/I]!!![/quote]

to samo napisałam Agnieszce i kazałam powtarzać jak mantrę ...[COLOR=silver] i przypomnialam co było z Edkiem ... :shake: [/COLOR]

Posted

No właśnie Maupo!!! :shake: Przecież to tylko forum... trzeba mieć twarde doopsko i nie martwić się dłużej niż jeden dzień. Najważniejsze są merdające ogony i podrygujace bulwiaste kikuciki :lol:

Posted

Cioteczki złote, ja jestem :lol: Jestem na PWP.

Szkoła mnie zabija, muszę zmienić pracę :shake: Mundurki, cenzurki, wyścig szczurów, marketing szkolny, rankingi, niże demograficzne; nowy wójt=nowe pomysły :mdleje:, czyn społeczny, wolontariat, nasiadówki, Rodzic nasz Pan - Nic nie robicie, durnie jestescie BĘC!
Musiałam to z siebie wywalić...

Ja wszystko nadrobię! Zostawiłam aparat u rodziców, już któryś raz po niego jeżdżę i zawsze zapominam :cool3: U nas wszystko dobrze, dziewczyny zdrowe, poprawiły się chyba :oops: Wiecie, swięta były...

Maupo, cały czas siedzi mi w głowie Twoja wypowiedź o Migotce i bulwach przewodnikach... Bo poczytuje i oglądam, tylko napisać nie było kiedy. Wiesz, to dla mnie odkrywcza teoria jest! W końcu to ich chrzamkolenie ma dla mnie sens, ono daje jej poczucie przestrzeni i bezpieczeństwa!!! Niewiarygodne...

Posted

Biedna Akucha :diabloti:

A wiecie ta bulwa z mojego, ulubionego sklepu to już mnie poznaje. Wychodz zza lady, lub z zaplecza i podstawia tyłeczek do drapania. I chrumka zadowolona. Kiedyś se sprawie bulwe.