Neris Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 No i co z naszą Pynią? Szuka domku czy już go na horyzoncie widać? Quote
brazowa1 Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Powiem tak-dla mnie,dopoty pies nie wyjdzie ze schroniska to szuka domu. Ciotka xxx obiecuje,ze na pewno,ale nie umiem sie cieszyc,bo suka ciagle w schronie. Jakby juz wyszla i byla bezpieczna,a wiem,ze po nia przyjada-bylabym przeszczesliwa! Quote
aniac50 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A może tak więcej informacji ? Kto ,kiedy ,i gdzie ?-bardzo proszę dajcie i mnie też mieć troszkę radosnej nadzieji !!!!! Quote
Neris Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img118.imageshack.us/img118/8321/pict0145tp2vc4.jpg[/IMG][/URL] NIE TAKIEJ WCALE GRUBEJ! ALeż ona jest śliczna... Quote
Neris Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Gruba to jest moja Zula. Pomimo odchudzania. Jak biegnie z górki to jej sadło na grzbiecie faluje. A Pynia, no cóż, taka lekko puszysta! Od dużej ilości futra oczywiście. Quote
Neris Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 NARESZCIE ktosik broni Pyńki! Ja tam żadnego brzuchola nie widzę... Quote
aniac50 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Gabryjella']Same zalety :lol: Moja kochana :loveu:[/quote]FAKT POZOSTAJE FakteM same ZALETY!!!!!!!!!:oops: Quote
aniac50 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='akucha']Pynia przybiega do człowieka, Pynia wdrapuje się na kolanka, Pynia podstawia łepek do głaskania, Pynia wtula się w człowieka... [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img58.imageshack.us/img58/720/pict0150xg1ke2.jpg[/IMG][/URL][/quote] SAME ZAlety !!!!!! Quote
Ulaa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Popatrzcie teraz na swoje łóżka i pomyślcie, czego (kogo) na nim brakuje? :look3: (niezależnie od ilości i rodzaju stworzeń JUŻ tam przebywających :lol: ) Quote
Neris Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Jak tak czytam i przeglądam to kcem je wszystkie. A nie mogę. Otwórzcie serce dla Pyni! Leniwej, cudnej, wcale-nie-grubaśnej kudłatki! Quote
iwonamaj Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Pynia i Bratanek- dlaczego nie moge ich wziąć? Tak mi ich żal... Quote
brazowa1 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Kochani,Pynia znajdzie dom,Ata nam to obiecala,problem w tym,ze sunia przez ten czas bedzie siedziala w schronie.Teraz bardziej szukamy tymczasu niz domku docelowego :) Zeby Pynia pojechala w swiat wypoczeta,zrelaksowana,czysciutka. Quote
iwonamaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Pyniu- gdzie ten domek tymczasowy? Quote
kaerjot Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='iwonamaj']Pyniu- gdzie ten domek tymczasowy?[/quote] Pewno na pierwszej stronie Quote
Ulaa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Słuchajcie... "Moja" Tercia znalazła dom... :multi::multi::multi: A więc... mam kawałeczek miejsca i kawałeczek czasu tymczasu :cool3: Jeśli podróż nie stanowi przeszkody dla Pyni, to zapraszam. Obiecałam "jej", że będzie następna po Sombrze :loveu: Nadarzyła się okazja, by słowa dotrzymać... :oops: Quote
Ulaa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Popatrzcie na to [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30840[/url] :placz::placz::placz: Boże... co robić? :-( Jedno miejsce... Tylko jedno :placz: Quote
ata Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 sunka musi jeszcze troszke poczekac:cool1:jeszcze troszeczke:loveu: Quote
kaerjot Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 No maleńka idziemy na spacerek na pierwszą stronkę Quote
pajunia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 brazowa, zauwazylam , ze jestes na dogo. Mam jeszcze pytanie od tej pani, ile wysokosci ma Pynia ( nie tylko w klebie) Szacuje, jakies 25 cm, czy duzo sie myle, napisz, gdyz rano tam dzwonie. Dzieki.:lol: Aha i Akucha nie martw sie o Pynie, pojedzie niedlugo do mnie, na rancho, gdzie poczeka do wyjazdu. Przy okazji bedzie wysterylizowana. Quote
brazowa1 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Jak corgi,25-30 cm.Wazy z 10-11 kilo,bo ma masywny tulow (nie jest gruba!!!).Moze mierzyc nawet mniej niz 30 cm,tylko nigdy nie udalo mi sie zapamietac,zeby chodzic z centymetrem do schronu. :) Oj,ta nasza Pynia :) Ma zaklepany tymczas :loveu: :loveu: :loveu: ,Pynia poty co,jeszcze nie wie,ilu ludzi sie stara,zeby bylo dobrze. Quote
pajunia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [QUOTE]Ma zaklepany tymczas [/QUOTE] Czy myslisz o tym tymczasie u mnie, czy jakims innym? Quote
pajunia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 No to dobrze, gdyz juz sie przestraszylam, ze cos innego sie kroi. Z tym drugim tez w porzadku, przyjedzie z Pynia. Tylko prosze, nie zapomnij zdjec wyslac. Dzieki. Quote
Recommended Posts