Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia25']A, która to z kopytka dostała?:lol:[/QUOTE]

Tola dostała :lol: Belka pokazywała jej, w jakiej pogardzie ma jedzenie... U niej sadło bierze się z powietrza, to anomalia jakaś jest... Ona przewala się z prawej na lewą i tak się tuczy.A sadło aż się podwija.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img286.imageshack.us/img286/5676/dsc03624ra9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Ja też uwielbiam i śmiało stwierdzam ,że Kocham Bulwiątka i Pynię Damę Nadmorską-:loveu::loveu::loveu:
Zdjęcia i ich opisy powalaja na kolana-:modla:. A taki podły humor dzis miałam-dziękuję Akuszko-:Rose::Rose:

Posted

Ja też uważam, że Belka z tych grzecznych, pilnuje coby reszta sie nie wychylała...

Ale nie mogę się nadziwić jaka Pyńka odchudzona, zgrabna i błyszcząca....
Znalazłam takiego sms-a od Akuchy:
"[B]Mam ja, mam Pynię! Jest gruba, słodka, rozdaje buziaki i trochę śmierdzi".[/B] Sms z 8 października.

I co? Wystarczyły 2 miesiące żeby przestała być gruba... smierdzieć przestała dawno, dobrze że jej to buziakowanie nie przeszło...

Posted

Oj Neris chyba niedługo zaczniesz się nudzić z braku roboty.:evil_lol: No i co Mumin jednak jedzie do Poznania?

Ja też pamiętam smsa od Brązowej.:evil_lol: Akurat byłam na imprezie rodzinnej, a tutaj takie wieści, ale nie byłam mocno zdziwiona. Ciekawe dlaczego?:siara:

Posted

Kasiu, ten gumowy prosiak też już Pyni jest. Jak leży i turla się jak Belka, to o.k. Ale niech któraś go ruszy :diabloti: Kilka razy już polowałam, żeby zrobić Pyniulcowi zdjecie, jak nosi go w pysku, ale ona zaraz do mnie leci... Zastanawiam się wtedy, co Pynia sobie myśli, Belkę tak tarmosi, czy Tolkę???

Neris, to wspaniale :multi: :multi: :multi: A gdzie Muminek jedzie??? Jejku, mało Was się zrobi... Jaki przeterminowany, to najsłodsze Muminki jakie znam :cool3: Ludzie chciały, chciały, tylko to [B]te[/B] ludziska muszą być!!!

Karola, dlacego???

Posted

Ja tam też zdziwiona nie byłam... sms-y dostawałam stereo od Brazowej i Akuchy.

A właśnie miałam Was prosić o proppozycje tymczasów. ALE:
[LIST=1]
[*]ma być brzydkie, małe albo średnie
[*]nie ma zjadać kota
[*]nie wolno mu umrzeć o trzeciej w nocy na atak padaczki ani na serce
[*]ma byc takie żebym nie pokochała boleśnie...[/LIST]

Posted

Znając Ciotkę N. to długo szukać nie będzie:lol:
To ile tych Muminków zostało 2?

Pynia spryciarka kochana:evil_lol:

A teraz do Ciotek chomikowych:
bo się boje o chomika z ZOO. TZ nasmarował kółko olejem roślinnym, żeby tak nie skrzypiało. I on cały się uwalił nim - chomik. Wymieniam mu co chwilę wodę, żeby się umył, przetarłam i wysuszyłam ręcznikiem. Nic mu nie będzie???????/ Co jeszcze z nim zrobić, martwie się o paskudkę.

Posted

Cioteczko Neris my w Łodzi mamy całą masę takich bid, ale 3 i 4 punkt trudny do spełnienia. Mamy Babulinkę która w schronie nie ma szans...
Kaciu po oleju chomikowi nic nie będzie.

To wbrew pozorom twarde sztuki, wiem bo sama kiedyś miałam ich kilka. A czy Twoje chomiki potrafią sikać do słoika? To bardzo ułatwia sprzątanie. :evil_lol:

Posted

[quote name='Neris']Ja tam też zdziwiona nie byłam... sms-y dostawałam stereo od Brazowej i Akuchy.

A właśnie miałam Was prosić o proppozycje tymczasów. ALE:
[LIST=1]
[*]ma być brzydkie, małe albo średnie
[*]nie ma zjadać kota
[*]nie wolno mu umrzeć o trzeciej w nocy na atak padaczki ani na serce
[*]ma byc takie żebym nie pokochała boleśnie...[/LIST][/QUOTE]

No ja to juz dawalam....tyle, ze nie jest małe, ani srednie, no i chyba nie brzydkie az tak bardzo...ale w pilnej potrzebie............

Posted

[quote name='Kasia25']

A teraz do Ciotek chomikowych:
bo się boje o chomika z ZOO. TZ nasmarował kółko olejem roślinnym, żeby tak nie skrzypiało. I on cały się uwalił nim - chomik. Wymieniam mu co chwilę wodę, żeby się umył, przetarłam i wysuszyłam ręcznikiem. Nic mu nie będzie???????/ Co jeszcze z nim zrobić, martwie się o paskudkę.[/QUOTE]

Kasiu, olej przecie jadalny jest. Wyglancował się trochę, ale to mu nie zaszkodzi ;) A ma irokezka???? Za kilka dni futerko wróci do normy...

Posted

[quote name='akucha']Kasiu, olej przecie jadalny jest. Wyglancował się trochę, ale to mu nie zaszkodzi ;) A ma irokezka???? Za kilka dni futerko wróci do normy...[/quote]

Ma irokeza i jest BRZYDKI:diabloti: Z dołu ma szare futerko a na wierzchu rude, czyli jeden włos dwa kolory ma, cieniowany taki. Wiecie Sendi też taka, włos u dołu bialutki ku górze rudy:lol: Brazowa, Ty te moje zwierzaki farbowałaś???;) To jakiś znak firmowy?

Posted

Kasiu, ona je farbuje na bank!!! Jaka ksywę ma, hę???? A rudzielce szybciej jakoś schodzą, nie??? No może poza Bratankiem...

Jak chomidło ma irokezka, to jest super!!! Ja ci dam brzydki :mad:

Posted

Nerisku...chociaz za tyle dziekuję, wykorzystuję każdą szansę :))

Szkoda mi tego psiaka i tych staran dziewczyn, bo rzeczywiscie bardzo o niego dbaja...szkoda by przepadlo

A w ogole to osiągnelam taki poziom zmeczenia, ze sledzenie tych Waszych lekko abstrakcyjnych rozmow przerasta mnie intelektualnie :D w ogole nie mam pojecia kogo chcecie farbowac i za ta krzywda ....;)