Kar0la Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Belka zmęczona, bo pilnowała żeby inne nie psociły w domu. :evil_lol::evil_lol: Porządek musi być!!! O rany jak ja je lubię!!! Quote
akucha Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Kasia25']A, która to z kopytka dostała?:lol:[/QUOTE] Tola dostała :lol: Belka pokazywała jej, w jakiej pogardzie ma jedzenie... U niej sadło bierze się z powietrza, to anomalia jakaś jest... Ona przewala się z prawej na lewą i tak się tuczy.A sadło aż się podwija. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img286.imageshack.us/img286/5676/dsc03624ra9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Celina12 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja też uwielbiam i śmiało stwierdzam ,że Kocham Bulwiątka i Pynię Damę Nadmorską-:loveu::loveu::loveu: Zdjęcia i ich opisy powalaja na kolana-:modla:. A taki podły humor dzis miałam-dziękuję Akuszko-:Rose::Rose: Quote
Neris Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja też uważam, że Belka z tych grzecznych, pilnuje coby reszta sie nie wychylała... Ale nie mogę się nadziwić jaka Pyńka odchudzona, zgrabna i błyszcząca.... Znalazłam takiego sms-a od Akuchy: "[B]Mam ja, mam Pynię! Jest gruba, słodka, rozdaje buziaki i trochę śmierdzi".[/B] Sms z 8 października. I co? Wystarczyły 2 miesiące żeby przestała być gruba... smierdzieć przestała dawno, dobrze że jej to buziakowanie nie przeszło... Quote
Kasia25 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 SUUUUUUPPPer, dooopcia taka tłuściutka do "gniecenia" :evil_lol: A ta gumowa świnka do zabawy, ma taką poze jak Belka:lol: Quote
Neris Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A czy Wy ciotki wiecie, że jeden Mumin jedzie w sobotę alibo w niedzielę? One strasssssnie przeterminowane te Muminy, ludzie ich nie chciały jakoś... Quote
Kar0la Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Oj Neris chyba niedługo zaczniesz się nudzić z braku roboty.:evil_lol: No i co Mumin jednak jedzie do Poznania? Ja też pamiętam smsa od Brązowej.:evil_lol: Akurat byłam na imprezie rodzinnej, a tutaj takie wieści, ale nie byłam mocno zdziwiona. Ciekawe dlaczego?:siara: Quote
akucha Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kasiu, ten gumowy prosiak też już Pyni jest. Jak leży i turla się jak Belka, to o.k. Ale niech któraś go ruszy :diabloti: Kilka razy już polowałam, żeby zrobić Pyniulcowi zdjecie, jak nosi go w pysku, ale ona zaraz do mnie leci... Zastanawiam się wtedy, co Pynia sobie myśli, Belkę tak tarmosi, czy Tolkę??? Neris, to wspaniale :multi: :multi: :multi: A gdzie Muminek jedzie??? Jejku, mało Was się zrobi... Jaki przeterminowany, to najsłodsze Muminki jakie znam :cool3: Ludzie chciały, chciały, tylko to [B]te[/B] ludziska muszą być!!! Karola, dlacego??? Quote
Neris Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja tam też zdziwiona nie byłam... sms-y dostawałam stereo od Brazowej i Akuchy. A właśnie miałam Was prosić o proppozycje tymczasów. ALE: [LIST=1] [*]ma być brzydkie, małe albo średnie [*]nie ma zjadać kota [*]nie wolno mu umrzeć o trzeciej w nocy na atak padaczki ani na serce [*]ma byc takie żebym nie pokochała boleśnie...[/LIST] Quote
akucha Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Czy pkt. 4 to realne jest :shake: Trzeba polatać po dogo, wypatrzyć i proponować... Quote
Kasia25 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Znając Ciotkę N. to długo szukać nie będzie:lol: To ile tych Muminków zostało 2? Pynia spryciarka kochana:evil_lol: A teraz do Ciotek chomikowych: bo się boje o chomika z ZOO. TZ nasmarował kółko olejem roślinnym, żeby tak nie skrzypiało. I on cały się uwalił nim - chomik. Wymieniam mu co chwilę wodę, żeby się umył, przetarłam i wysuszyłam ręcznikiem. Nic mu nie będzie???????/ Co jeszcze z nim zrobić, martwie się o paskudkę. Quote
Kar0la Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cioteczko Neris my w Łodzi mamy całą masę takich bid, ale 3 i 4 punkt trudny do spełnienia. Mamy Babulinkę która w schronie nie ma szans... Kaciu po oleju chomikowi nic nie będzie. To wbrew pozorom twarde sztuki, wiem bo sama kiedyś miałam ich kilka. A czy Twoje chomiki potrafią sikać do słoika? To bardzo ułatwia sprzątanie. :evil_lol: Quote
loozerka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Neris']Ja tam też zdziwiona nie byłam... sms-y dostawałam stereo od Brazowej i Akuchy. A właśnie miałam Was prosić o proppozycje tymczasów. ALE: [LIST=1] [*]ma być brzydkie, małe albo średnie [*]nie ma zjadać kota [*]nie wolno mu umrzeć o trzeciej w nocy na atak padaczki ani na serce [*]ma byc takie żebym nie pokochała boleśnie...[/LIST][/QUOTE] No ja to juz dawalam....tyle, ze nie jest małe, ani srednie, no i chyba nie brzydkie az tak bardzo...ale w pilnej potrzebie............ Quote
akucha Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Kasia25'] A teraz do Ciotek chomikowych: bo się boje o chomika z ZOO. TZ nasmarował kółko olejem roślinnym, żeby tak nie skrzypiało. I on cały się uwalił nim - chomik. Wymieniam mu co chwilę wodę, żeby się umył, przetarłam i wysuszyłam ręcznikiem. Nic mu nie będzie???????/ Co jeszcze z nim zrobić, martwie się o paskudkę.[/QUOTE] Kasiu, olej przecie jadalny jest. Wyglancował się trochę, ale to mu nie zaszkodzi ;) A ma irokezka???? Za kilka dni futerko wróci do normy... Quote
Kasia25 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 KarOla, słyszałam o słoikach ale jeszcze nie wstawiłam, nie wiem czemu. Za to uwielbiją tunele z rolek po papierze kuchennym lub toaletowym:lol: Quote
Neris Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Loozerka, Twój apel w trakcie przemyśliwania. Ale przed wekendem NIC nie zrobię, będę przecież Mumina odwozić... Quote
Kasia25 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='akucha']Kasiu, olej przecie jadalny jest. Wyglancował się trochę, ale to mu nie zaszkodzi ;) A ma irokezka???? Za kilka dni futerko wróci do normy...[/quote] Ma irokeza i jest BRZYDKI:diabloti: Z dołu ma szare futerko a na wierzchu rude, czyli jeden włos dwa kolory ma, cieniowany taki. Wiecie Sendi też taka, włos u dołu bialutki ku górze rudy:lol: Brazowa, Ty te moje zwierzaki farbowałaś???;) To jakiś znak firmowy? Quote
akucha Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kasiu, ona je farbuje na bank!!! Jaka ksywę ma, hę???? A rudzielce szybciej jakoś schodzą, nie??? No może poza Bratankiem... Jak chomidło ma irokezka, to jest super!!! Ja ci dam brzydki :mad: Quote
Kasia25 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ciekawe, czy się przyzna:evil_lol: Akuszko, możesz mnie nawet spałować, ale on brzydki, wygląda, jakby z kanalizacji wylazł:cool1: Quote
Kasia25 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Neris, na bank:diabloti: kozy tyż:evil_lol: Quote
loozerka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Nerisku...chociaz za tyle dziekuję, wykorzystuję każdą szansę :)) Szkoda mi tego psiaka i tych staran dziewczyn, bo rzeczywiscie bardzo o niego dbaja...szkoda by przepadlo A w ogole to osiągnelam taki poziom zmeczenia, ze sledzenie tych Waszych lekko abstrakcyjnych rozmow przerasta mnie intelektualnie :D w ogole nie mam pojecia kogo chcecie farbowac i za ta krzywda ....;) Quote
Celina12 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A to dlatego te Nadmorskie z mafii -takie Urocze i Piękne?:diabloti: Quote
akucha Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Farbuje Brazowa :lol:, na brązowo... Farbuje zwierzaki, żeby zwiększyć na nie popyt Loozerko :evil_lol: Quote
Recommended Posts