Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NIE JEZDEM DZIELNA!!!!
NIE JEZDEM!!!!

Dom we Wrocławiu. Młodzi państwo, którzy spędzają dużo czasu w stajni, Bazyli musi przejśc "test na konia". Na razie więcej szczegółów ni mo.

Posted

Jejku Bazyliszek będzie miał konia własnego.................
Jesteś DZIELNA i już!!!!
Zaraz wyślę mu smska, żeby dożarł mamusi, chociaż dzieci trzeba wychowywać a nie do złych czynów namawiać............

Posted

W mieszkaniu, 50 metrów, myślę że da radę, nie ma za długo zostawać sam. Ma dużo jeździć do stadniny. Nie wiem, ciężko mi, płaczę na wszelki wypadek...

Ale ja nie podejmę ŻADNEJ decyzji zanim Bea1 nie sprawdzi domku.

Posted

Dostałam od Brązowej zdjęcia świnek z ZOO, którym uratowano życie :multi:
Są już w nowych domkach!!!!

Zobaczcie, jakie one śliczne! Najważniejsze, że nie znikna w jakiejś głodnej paszczy...

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img161.imageshack.us/img161/4629/p1010620mn7.jpg[/IMG][/URL]

Posted

brazowa,nie ruda :)
Ona nazywa sie Szczurek,a ta z dwoma pregami to Chomik.
Czekam,az dyrektor Targowski wezwie moja kolezanke na dywanik i powie,zeby nocami nie wynosiła karmy z ZOO :evil_lol:

Neris,ja tez trzymam kciuki za dobry,najlepszy domek na swiecie dla Bazylka.

Posted

Przecież mówię, że Ruda, kit że pręgi też ma:lol:
Ta co się zowie CHOMIK. Możesz przekazać Panu Dyrektorowi, że jak chce swoją karmę odebrać to ja go zapraszam:evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia25']Przecież mówię, że Ruda, kit że pręgi też ma:lol:
Ta co się zowie CHOMIK. Możesz przekazać Panu Dyrektorowi, że jak chce swoją karmę odebrać to ja go zapraszam:evil_lol:

hehehehehehe

to sie zgadzamy,ta niby ruda co jest naprawde bezowa z pregami,nazywa sie CHomik.
Ta czekoladowo-biała nazywa sie Szczurek,bo ma szczurzy pysk.

U nas w schronie tydzien temu Millarca jechala na interencje do szczurow wyrzuconych na smietnik(w pudełku,zebyscie nie myslały,ze kanałowych nazbierała) dzielnie wyłapała wszystkie.Ona jest miłośniczka gryzoni.6 szczurow zamieszkało w biurze schroniska :diabloti:
W ciagu 2 dni znalazla domy dla 4 gryzoni i to sprawdzone.Szukamy ciepłej przystani dla dwoch albinotycznych, dorosłych samcow.

Posted

[quote name='Kasia25']Brazowa, a taki szczur to musi mieć klatkę jak dla świni, tak?
Akwarium nie zda egzaminu, wylezie, nie?
Wg zalecen Millarc'ki akawarium jest niewskazane.Poza tym ,Kasiu,skonczy sie tak,ze dla Ciebie niedługo domku bedziemy szukac ;)

Pani Nerisowa,maila prosze podac,fotki świń przesle.

Pamietacie ciotke przewozowa Rokiego w kolorze sepii?Ona hoduje szczurki i znaja sie z Millarca,miłośnicy gryzoni tworza Wielka,Szczurza Rodzine :)
Szczurki ze schroniska jada w Polske i Millarca szuka dla nich transportu :)

Posted

No ja wiem, ja nie mogę.................
Zresztą muszę się dokształcić na ten temat (są jakieś fora szczurze, nie? - poszukam se).
Fajnie, że jadą w teren i domki będą:loveu:
Neris, dostałaś Swinie? - dostała!!!!
NA bank, by próbowali, ja wypuszczam chomiki w łazience i jestem przy nich, a kudłate siedzą wtedy pod drzwiami i jęczą - czarownice!!!!

Posted

[quote name='loozerka']i pokarmem na dodatek !!!:eviltong:[/quote]
A ten jeden pokarm to gryzie!!! Ale tresowany jest, bo jak ja chcę go przenieść na łazienkowy wybieg, to wkładam do klatki żółty kubeczek. Chomas włazi i siedzi tak długo, aż go przetransportuje. Droga powrotna tak samo. Mądry coo?:diabloti: