loozerka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 w koncu wywalą mnie za spamo-flood, ale musze ponakłaniac trochę ludzi do glosowania, tak niewiele trzeba zrobić, by pomoc. Na tamtą akcję tak gremialnie odpowiedzieliscie, to moze i teraz da sie coś zrobić [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2515548[/url] Tylko moja rada- mi na tlen nie dochodził mail aktywacyjny, wiem tez ze onet na domenie @op.p ma klopoty, wiec najlepiej inny adres wybierac. Quote
Celina12 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Jeju miałam ciężką pracę-przy pomocy Kasieńki zrobiłam avatar-dzięki Ci o Pani!!:loveu: Jak ja kocham te Cuda Akuszki-Pynia uśmiechnięta od ucha do ucha.Buliątka Słodziutkie-i jak juz pisałam kiedyś-te podpisy-:diabloti:-zwalają z nóg.Mam dobry masaż brzucha i żuchwy przed snem-:evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 A Wiewiór przypomiona mi kotkę mojej koleżanki-też taaaaaaka wielka ale i przy tym fanaberyczna i kapryśna-:diabloti: Quote
loozerka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='akucha'] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img170.imageshack.us/img170/6105/dsc03363fp5.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] a jaki nos sobie dokłeił :evil_lol: Super zdjątka, a co do mgły- też juz pisalam dzisiaj, jak zasnuła Mazury :) Quote
Kasia25 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Wiewiór trochę wygląda jakby NADrozwinięty był:roflt: Quote
akucha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Kasia25']Wiewiór trochę wygląda jakby NADrozwinięty był:roflt:[/quote] Niedorozwinięty raczej...:evil_lol: Ona jest bardzo mała, nie urosła jakoś, ale od tego sezonu zaczęła tyć. Mówisz Kasiu, że też tak masz??? Rośniesz na zimę? A dogo jakieś dziwne dzisiaj, hmmm... Quote
Kasia25 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Właśnie sobie myślałam, że u mnie takie cuda z tym dogo....................... Brzydko, nie??? Quote
Celina12 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Dziwne to dogo-też tak uważam-:shake:-ale trzeba się będzie przyzwyczaić.:lol: Quote
Kar0la Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Popatrzyłam na zwierzyniec Akuchy i jak zwykle poprawił mi się humor. :lol::lol: Quote
Celina12 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Belka,Tolcia i Pynia-czy już Pańcię wyleczyłyście?Ma jeszcze gorączkę i katarek? Quote
akucha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ma jeszcze :angryy: Spałam całe popołudnie, a jeszce to dogo mnie dobija, takie nie nasze jakieś... Oczoplasu mozna dostać Quote
Neris Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 A w nocy było wszystko niebieskie! Poszłam spać bo nie dałam rady czytać ani pisać. Quote
Celina12 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Właśnie-strasznie teraz to zrobili-mało czytelnie jest:shake: Quote
Kasia25 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Akucha dołaczam do klubu chorych. Mnie nie tylko dogo dziś wnerwia ,niestety:angryy: Quote
akucha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Niebieskie było jeszcze rano, bo zaglądałam w robocie i zwątpiłam... Kasiu, nie daj się choróbskom i tym innym nerwom!!! Quote
iwlajn Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='loozerka']w koncu wywalą mnie za spamo-flood, ale musze ponakłaniac trochę ludzi do glosowania, tak niewiele trzeba zrobić, by pomoc. Na tamtą akcję tak gremialnie odpowiedzieliscie, to moze i teraz da sie coś zrobić [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2515548[/URL] Tylko moja rada- mi na tlen nie dochodził mail aktywacyjny, wiem tez ze onet na domenie @op.p ma klopoty, wiec najlepiej inny adres wybierac.[/quote] Ciotki głosować, to dziecinnie proste. Quote
Kasia25 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ja już po, ale rzeczywiście trza się sprężać termin, chyba mija dziś!!!!!!!!!! Quote
Neris Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Nerisowa już zagłosowała, ona karna i grzeczna! Rozmawiam z potencjalnym domkiem dla Bazylka. Kupujcie tony chusteczek i krople trzeźwiące, będziecie mnie reanimować... Quote
iwlajn Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Akcja będzie pewnie przedłużona, jak ostatnio ale duuuuuuużo jeszcze głosów brakuje. A oddany głos to kilogram karmy dla psów schroniskowych. Więc do roboty. Quote
iwlajn Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Neris']Nerisowa już zagłosowała, ona karna i grzeczna! Rozmawiam z potencjalnym domkiem dla Bazylka. Kupujcie tony chusteczek i krople trzeźwiące, będziecie mnie reanimować...[/quote] Oj cioteczko, trzymaj się dzielnie. Quote
akucha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Neris']Nerisowa już zagłosowała, ona karna i grzeczna! Rozmawiam z potencjalnym domkiem dla Bazylka. Kupujcie tony chusteczek i krople trzeźwiące, będziecie mnie reanimować...[/QUOTE] Co za wiadomość!!!!! Nerisowa... Ja mam juz zapas!!! Napiosz coś więcej... Quote
Kasia25 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 A można coś zakombinować, aby drugie konto założyć??? Wiem BRZYDAL ze mnie, ale w słusznej sprawie......... :oops: Neris, dzieci opuszczają w końcu gniazdo......... Trzymam kciuk, Ty przecież dzielna jesteś!!!! Quote
iwlajn Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Kasia25']A można coś zakombinować, aby drugie konto założyć??? Wiem BRZYDAL ze mnie, ale w słusznej sprawie......... :oops: Neris, dzieci opuszczają w końcu gniazdo......... Trzymam kciuk, Ty przecież dzielna jesteś!!!![/quote] Ja kazałam głosować znajomym:diabloti: Quote
Kasia25 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Dobra, ja nie kombinuje, mój Tz zagłosuje ( moimi paluszkami:diabloti: ) Quote
Recommended Posts