Kasia25 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Noo ja sama się tak w wierszyki wkręciłam, że w końcu po Sendula sama się wybrałam, chociaż na samym początku taka opcja wogóle nie wchodziła w grę. (wczoraj podczas imprezy, znajoma mnie pyta - i co znalazłaś dom temu psu, którym tak wszystkich zamęczałaś - tak:diabloti: - co, Ty poważnie, a kto go zabrał?- JA!:evil_lol: ) Tak, sobie właśnie myślę, że ktoś kto może właśnie rozwarza adopcję i widzi ile osób się angażuje,i że tak ważny jest los psich sierot. Później nie boi się, że w razie jakichkolwiek problemów zostanie sam, no bo przecież ciotki nigdy nie zostawiły nikogo samego z problemami. Czy to wychowawczymi, czy też finansowymi (wiadomo są różne przypadki, psich nieszczęść) No i moim skromnym zdaniem, hoopki, opowiastki czy inne tam wierszyki dają właśnie takie poczucie jedności!!! Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 brazowa, jeszcze teraz Cie zacytowalam :oops: Chyba mam potrzebę przekonania za wszelką cene rozmowcow, chocbym nie wiem, jak sie zapierala, ze tak nie jest :D Gabryello, i własnie do tego chce przekonać :), ze mozna posty usunąc. tyle, ze to teraz jest droga przez męke, jak pisalam, bo mnie caly czas przekierowuje do pierwszego postu i jak watek ma 100 stron, to sie mozna zameczyc wracaniem na tę, gdzie sa nasze posty. Ja dzisiaj usuwalam posty z czekoladowej Sabci 30-letniej i naprawde mnie to zmeczyło :) Quote
iwlajn Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='brazowa1']Chca nam rozbic mafie! :diabloti:[/quote] Toć my mafia sycylijska, nie do ruszenia.:diabloti: Quote
Kasia25 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='brazowa1']Chca nam rozbic mafie! :diabloti:[/quote] Kółka gospodyń wiejskich, nic nie ruszy:mad: Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Strach w tej dyskusji wyrazić swoje zdanie, mozna przecież bana dostać... Ale wydaje mi sie, że [B]nasi kochani Moderatorzy[/B] maja dużą tolerancję jesli chodzi o PWP :lol: Przecież z reguły czytuje się pierwsze i ostanie wpisy. Ja czytam wszystkie, bo my piszemy również do siebie :evil_lol: Informacja musi być! Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Kasia25']Kółka gospodyń wiejskich, nic nie ruszy:mad:[/QUOTE] po co ja łazę po innych watkach , denerwuje sie czasem, jak tu tak fajnie :D. Akucha, masz rację, ze moderatorzy maja duzą tolerancje dla PwP. I to, ze jak tak zajadle tam wlacze o swoje, to nie sztuka, dla sztuki, bo lubie sie poklocic. Wrecz przeciwnie- nie lubie sie bezproduktywnie klocic. Ale jak zaczela sie rozmowa, i wszyscy nagle przeciwko temu hopaniu wystapili, co wiecej chcieli walczac w to także pochodne hopania, czyli wszystkie posty nie wnoszące nic do wiedzy o psie, to pomyslalam o konsekwencjach i takich psiakach jak Sendi, Pynia, czy Bercik Quote
Neris Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A Neris się skarży i nikt jej nie pociesza... Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Wiesz cioteczko, bardzo dobrze zrobiłaś biorąc w niej udział, bo sprowokowałaś, że "wyszło szydło z worka" :evil_lol: Możemy hopać spokojnie, tzn. dyskutować i rymować do woli. Gdyby podawać tylko ważne informacje o psie, to wątek ukazywałby się raz na kwartał. Brzmiałby: "Pies nadal w schronisku", też mogliby się czepiać, że ciągle to samo... Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Neris']A właściwie za co do tych modów??? A Maupa powiedziała, że nie dałaby mi żadnego psa! A ja już do niej jechałam po Monę, Maję i Perza...[/QUOTE] A dlaczego nie odałaby ci żadnego psa??? Bo że Monę, Maję i Perza to rozumiem... Co przeskrobałaś dobra kobieto??? Quote
Neris Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Gadałyśmy o Buffy i o tym jak się domki sprawdza... i Maupa powiedziała, że żadnego psa by mi nie dała. I nie chciała powiedzieć dlaczego. Ale przypuszczam, że ona myśli że ja ich mam tyle bo je zjadam może... Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Może ona pomyślała, że już miejsca nie ma :evil_lol: Oj Nerisowa, zawsze jakies zmartwienie na głowie, no... Nie smutaj, ciesz się, że znowu Ci jakiegoś pod bramkę nie podrzucili!!! Quote
Celina12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Wita Was -panikara-:oops:-a do mafii przyjęta-:shake:-tak się zaczytałam i przeraziłam tym co o "hopkaniach"wątków gadają,że zapomniałam,że ja mafiozo jezdem-:diabloti: Neris tak jak pieski mają dobrze u Ciebie-to nigdzie "indziej" !!!! Nic nie słychać o Bulwiatkach i Pyni-chcę sobie humor poprawić-:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Buchacha, Neris to cieniutko u Ciebie z apetytem, bo ich to chyba więcej przybywa niż ubywa (BULIMIA??:eviltong: ) Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 juz wiem, gdzie sie skarzysz. Neris, my damy Ci, iel zechcesz...nie wiem, 10, 20 moze? Nie martw się< Maupa po prostu chce wszystkie psiaki dla siebie i nie tylko psiaki Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ni ma!!!! Mam Bercika, ale nie chce mi się wgrywać, obrabiać, wstawiać... Wolno mi nie chcieć, a co!!! Quote
Kasia25 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 BUNT???!!! Wybaczamy, bo przecież ciocia biedna i po ziółkach Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No własnie Kasiu :lol:, dobrze, że mi to podpowiedziałaś!!! Quote
Neris Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Akucha mnie zaraziła, gardło boli, pająki lataja w środku, kaszle człowiek, stęka, płakać się chce... A nawet do niej nie dzwoniłam w ten weekend. A gdzie jest ciotka Fioletka? Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 brązuje sie ;) Akuszko, nie zarazaj telepatycznie , prosimy...u ,mnie tez panuja podobne objawy, ale u mnie ktoś powiedzial, ze to szkarlatyna panuje. Czy wiecie, jaka to obrzydliwa choroba? Quote
Kasia25 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ciotka Kolorowa, to nas w końcu znienawidzi;) A jak ja, będe potrzebować chomika, to co, będe się bała stawić jej czoła:cool1: Ja już nie będe się prześmiewać, obiecuje, poszukam sobie innej ofiary (tylko w domu wszyscy już śpiom):roll: Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A kto zaraził akuchę :mad: Ja wam życzliwa jestem!!!! Ja nie zarażam, cierpię za was wszystkie, nosa mam jak gruchę, łzawię obficie - to nie wirtualna choroba :cool1: Zgrzeszyłam pewnie... Szkarlatyna??? Ludzie po wojnie na nia chorowali, dusili się :crazyeye: Quote
brazowa1 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 hihihi,ciotka Fioletka :) a wiecie,wczoraj u irmy,mala Oliwka patrzy na moj fioletowy palec i pyta:a co tu masz? Sklamalam dziecku i powiedzialam,ze piesek sobie łapke skaleczyl i mu jodynowałam... Quote
Recommended Posts