brazowa1 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 a o ktorego cyca chodzi? hihihihihihi Quote
Neris Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Nie odkrylim. Bo jak krzyczę "któy cyc mi wykadł kapcie" to wszyscy się cieszą od razu. A jak każę oddawać to nikt się nie zgłasza. Nic to, znajdę jutro gdzieś na kompostowniku albo sama nie wiem gdzie (but tam wczoraj był). Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ciotki ja chora jezdem... Ale mnie dopadło, ale wpadam, bo muszę!!! :lol: Szukam wiadomości o Szuwarku, bo nie mogę w ten cud uwierzyć. Dzisiaj TZ-et poprosił mnie :crazyeye:: [I]Znajdź mi zdjęcie tego Szuwarka, bo ja nie wiem, który pies znalazł dom![/I] Myślałam, że padnę!!!! Poszedł do Pyni i powiedział: "Ty już dawno zapomniałaś, ze doopka może w schronisku marznąć" Dał jej kość i ogladają teraz siatkówkę... Prosiaki śpią Quote
Neris Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Pynia znaczy TZ-ta zawojowała... Akuszko, a co Ci to? Leczysz się jakoś? Musisz grzać tyłeczek w pierzynkach... Quote
Celina12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Akuszko Kochana zdrowiej nam szybciutko!!! Szuwarek szczęśliwy teraz módlmy się o resztę psiaków z :"Nadmorskiej Mafii" Quote
iwlajn Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Akucha a co Cię tak rozłożyło???? I mam prośbę do Ciebie: jak będziesz wiedzieć o jakiejś bulwie w potrzebie to daj znać. Siostra zakochana na amen w prosiętach Twoich i Pyni:diabloti: myśli poważnie o posiadaniu takiego. Powiedziała, że jej kolega obiecał jej szczeniaka jak jego bulwka urodzi, ale mądra siostra mu powiedziała, że ona chce pomóc prosiaczkowi w potrzebie.:multi: Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Rozłożyła mnie grypa na amen... Gdzie mieszka Twoja siostra?? Będziemy szukać!!! Piesek, czy suczka? A widziałaś te dwie sunie na dogo??? Quote
iwlajn Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Siostra jak ja- z Gdyni. Płeć obojętna. A na te dwie suczki są już chętne trzy domki:) Quote
Neris Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A jeszcze z tego co wiem jest jedna suczka którą Wielkie Babcie będą ratować, ale to na razie szaaaa... Quote
iwlajn Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dobra, dzięki Neris. Przesłałam jej też zdjęcia naszych piesków ale obawiam się, że przez te prosiaki Akuchy jej w głowie tylko bulwiątka. Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 O te dwie suczki to muszę się jeszcze dobrze dopytać... Dzieci są, doświadczenie z psami jest??? Pytam, bo domek trzeba zareklamować :lol: Quote
iwlajn Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Siostra rok po studiach, więc dzieci jeszcze brak. Mieszka z przyjaciółmi ze studiów, super ludzie. Każdemu z nich dałabym psa i wiedziałabym, że w dobre ręce poszedł. Doświadczenie z psami: z naszym Grubym ze Szczytna. Więc doświadczenie niezłe:diabloti: Akuszko i jeszcze jedno: jeśli są już chętni na te dwie sunie, to dobrze. Niech idą sunie do dobrych domków. Siostra poczeka. Bo może będzie tak, że trafi się bulwka na którą już nie będzie tylu chętnych, chociażby ze względu na wiek:shake: Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ja tak tylko pytam, magluję Cię :diabloti: Jasne, że się nie śpieszy, jak dom dobry, to warto poczekać na prawdziwa biedę, masz oczywiście racje, one w każdym wieku tak samo fajne :lol: Quote
iwlajn Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Napomknęłam Ci o tym cioteczko, żebyś miała oczy szeroko otwarte jak będziesz latać po Dogo.:) A maglować trzeba- pewnie. Ja to rozumiem, a za siostrę ręczę. Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dziewczyny, podpieprzylam Was do moderatorów ;) I Rudą Sendi i Szczotka vel Bercika :oops: Quote
Kasia25 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dziewczyno, a co zawiniła Ruda Sendi, że została podpieprzona???. Bercik to rozumiem, bo on ciastka kradnie i prawie pełnoletni.:eviltong: Quote
Neris Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A właściwie za co do tych modów??? A Maupa powiedziała, że nie dałaby mi żadnego psa! A ja już do niej jechałam po Monę, Maję i Perza... Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 echh, bo sie kloca ze mna, ze hopanie watkow w róznych formach nie moze dać psom domków. A przeciez syskie tsy- maja domki dzieki takiemu wytrwalemu hopkaniu i temu, ze dzieki temu wpadły w serducha, no nie? kasia, co to za zwalanie na dorosłego? Ze niby starszy to mniej moze? a młodce sendi wszystko wolno? A jak przy stole urodzinowym tort chciala swisnac ze stolu to co? Jak z koreczką sie na poczatku przepychaly, to co? niby takie neiwiniątko, tak?:D Quote
Kasia25 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Loozerka, no oczywiście, że tak było. Mnie, się czepiali (może nie bezpośrednio) o głupie wierszyki:eviltong: O nie, tortu to Ruda nie chciała, a że próbowała polować na śmigające, dzięciece kaputki, to co. W końcu małe syrki, tak szybko się przemieszczają! Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 no tak, to juz przesada kompletna, Twoje wierszyki, Kasia, cudne sa, nawet specjalnie wrocilam na poczatek watku sendi, zeby zobaczyc, jak do niego trafilas i wierszyk przyczytalam- uroczy- to po prostu byla milosc od pierwszego wejrzenia :) Quote
brazowa1 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 My nie hopiemy domkow,tylko rozmawiamy o psach do adopcji.Ja tam nie wiem,wg mnie to wazne hopanie domkow,jakos tak sie dzieje,ze dom znalazlo...13 starszych pieskow.A moze wlasnie hopki pomogły?takie psy zostaja w glowie,domow szuka sie wtedy bardziej aktywnie. Quote
akucha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='loozerka']Dziewczyny, podpieprzylam Was do moderatorów ;) I Rudą Sendi i Szczotka vel Bercika :oops:[/QUOTE] A co, moderatory rzekli, ze hopać nie wolno, czy wierszyków nie chcą?!?!?!? To jak domów szukać, co z nimi??? Gdzie te moderatory się czepiają??? Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 brązowa i dokladnie o tym pisalam, ze takie wspolne pisanie na watku daje kopa, poczucie wspołdzialania i tej osobie, ktora watek zakłada dodaje poweru. Troche na wyczucie to pisalam, ale tylko potwierdzilas moja opinię :) Ale oni rozmawiają o wszystkich pochodnych hopania, także rozmowach w stylu "co tam u psinki slychac itp " Gwoli sprawiedliwosci dodam, ze temat zaczeli nie moderatorzy, ale ktoś inny :) w dziale administracja jest watek moderowanie- pytanie i odpowiedzi Quote
brazowa1 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Chca nam rozbic mafie! :diabloti: Quote
Recommended Posts