Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z cioteczka Neris, słyszałam kwilenie Muminków :loveu: :loveu: :loveu: Jamniczki są super!!!!!

To nie Klapek, nie biała dama, nie niebiosa i sasiadka złośliwa :shake:
To czarno-biały tercet egztyczny, który ma u mnie przerąbane :diabloti:

Posted

Tak jamniczki są SUPER!!!!-POTWIERDZAM :loveu::loveu:
Akuszko-to i drewno muszą rąbać u Ciebie?:diabloti:-bo mają "przerąbane"
Tercet Egzotyczny-to i śpiewać potrafią-super masz!!!!!:evil_lol:

Posted

akucha, jakiego masz cudownego wiewiora, jest taki do zasciskania ( i jak uroczo tak jego szara siersc się komponuje z błekitnym ręcznikiem ;) ).
A smrodu- serdecznie wspołczuje...nie wytrzymalabym, brrrrrrrrrrrr

Posted

[quote name='loozerka']
A smrodu- serdecznie wspołczuje...nie wytrzymalabym, brrrrrrrrrrrr[/QUOTE]

A co bys zrobiła :placz: zimno juz na dworze... Przywykłam... Ale nerwa mam nadal.

Wiewiór ładny, ale swoje też ma za skórą :lol:

Celinko, śpiewa tylko Tola, uszy więdną...

Posted

Miałam do niedawna dwa :-( ktoś mi go zabił, psy znalazły go pod domem, Wituś mu było :-( Wyglądał jaby spał, zadnych obrażeń, Rano był zdrowy jak rydz. Mam jednego takiego sąsiada - debilnego dwudziestolatka, z którym mam ostro na pieńku :angryy:

Posted

Mój Dziadziuś zwykł mawiać-"Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy"-więc i delikwenta dopadła kara-:angryy:
Akuszko-już dałam resztę moich zbiorów-zapraszam-:oops:
Tercetowi zostało pewnie już wybaczone-:loveu:

Posted

Neris, mnie niestety smród zabija, i to niemalze doslownie- nie bede opisywac jak reaguje na zapachy, ktore moj organizm uzna za niepożądane- a moze za taki uznac kazdy, także ten zgoła przyjemny.

Posted

Serdecznie Ci współczuję, ja mam zaledwie kilka zapachów które na mnie fatalnie działają, więc życie nie takie trudne (zważywzszy że się ma 17 psów....)

Posted

witam ciotki dogomaniackie! pogoda jakos sprzyja,zaraz schron,nowe zdjecia.
Ewie od Paryski Millarce (jaka to wspaniala osoba:loveu: ) bardzo zapadl w serce Rusmis (przepraszam-Ramiś),trzeba o nim pomyslec,piesek schorowany,wnetr,nie wiadomo co z nim bedzie.Na pewno badania,zeby wiedziec na czym stoimy.
Millarca wsiakla w dogomanie,nie moze dluzo przebywac,bo cala rodzina w kolejce do kompa.
Na dzis planujemy pare rzeczy,bedzie sie dzialo!

Posted

Witam ciotki:cool3:
Akucha współczuje dojkowych panieniek, u mnie na szczęście, długo to nie trwało ale wyobrażam sobie.
Brazowa jak sunia?

Czy Muszysko ma swój banerek? Bo ja bym taki chciala:roll:

Posted

Na razie złapałam na gorącym uczynku Pynię :diabloti: Śledztwo w toku!!! To jakaś zmowa jest, dociekam przyczyn... Obmyślam resocjalizację...

Co Wy za kolorowe karteczki macie pod avatarem??? Cego ja nie mam???