Kar0la Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 A "biała dama" nalała na dywan. :evil_lol::evil_lol: No patrzcie niby dama, a taki prosiak!:diabloti: Quote
akucha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Rozmawiałam z cioteczka Neris, słyszałam kwilenie Muminków :loveu: :loveu: :loveu: Jamniczki są super!!!!! To nie Klapek, nie biała dama, nie niebiosa i sasiadka złośliwa :shake: To czarno-biały tercet egztyczny, który ma u mnie przerąbane :diabloti: Quote
Celina12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Tak jamniczki są SUPER!!!!-POTWIERDZAM :loveu::loveu: Akuszko-to i drewno muszą rąbać u Ciebie?:diabloti:-bo mają "przerąbane" Tercet Egzotyczny-to i śpiewać potrafią-super masz!!!!!:evil_lol: Quote
loozerka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 akucha, jakiego masz cudownego wiewiora, jest taki do zasciskania ( i jak uroczo tak jego szara siersc się komponuje z błekitnym ręcznikiem ;) ). A smrodu- serdecznie wspołczuje...nie wytrzymalabym, brrrrrrrrrrrr Quote
akucha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='loozerka'] A smrodu- serdecznie wspołczuje...nie wytrzymalabym, brrrrrrrrrrrr[/QUOTE] A co bys zrobiła :placz: zimno juz na dworze... Przywykłam... Ale nerwa mam nadal. Wiewiór ładny, ale swoje też ma za skórą :lol: Celinko, śpiewa tylko Tola, uszy więdną... Quote
Neris Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Eeeee tam, od smrodu jeszcze nikt nie umarł... Quote
Kar0la Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Akucha czy mi się zdaje czy w domowym zoo masz jeszcze jednego kota??? Quote
akucha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Miałam do niedawna dwa :-( ktoś mi go zabił, psy znalazły go pod domem, Wituś mu było :-( Wyglądał jaby spał, zadnych obrażeń, Rano był zdrowy jak rydz. Mam jednego takiego sąsiada - debilnego dwudziestolatka, z którym mam ostro na pieńku :angryy: Quote
akucha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Mnie nie lubi i zwierzat też - lubi wódę i cudze mienie... Quote
Kar0la Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 O rany biedny Wituś. Witusiu to dla Ciebie [*]. Akucha :glaszcze:. Jeśli to sprawka tego głupka to mam nadzieję, że sprawiedliwość go dosięgnie!!!:snipersm: Quote
akucha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Juz go dopadła, dostał wyrok, co prawda za inna srawę, ale zawsze... Dzień dobry nawet mówi... Quote
Kar0la Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No i dobrze. :klacz::klacz: A jak tam tercet egzotyczny? Obrażony jeszcze?? Quote
Celina12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Mój Dziadziuś zwykł mawiać-"Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy"-więc i delikwenta dopadła kara-:angryy: Akuszko-już dałam resztę moich zbiorów-zapraszam-:oops: Tercetowi zostało pewnie już wybaczone-:loveu: Quote
loozerka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Neris, mnie niestety smród zabija, i to niemalze doslownie- nie bede opisywac jak reaguje na zapachy, ktore moj organizm uzna za niepożądane- a moze za taki uznac kazdy, także ten zgoła przyjemny. Quote
Neris Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Serdecznie Ci współczuję, ja mam zaledwie kilka zapachów które na mnie fatalnie działają, więc życie nie takie trudne (zważywzszy że się ma 17 psów....) Quote
brazowa1 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 witam ciotki dogomaniackie! pogoda jakos sprzyja,zaraz schron,nowe zdjecia. Ewie od Paryski Millarce (jaka to wspaniala osoba:loveu: ) bardzo zapadl w serce Rusmis (przepraszam-Ramiś),trzeba o nim pomyslec,piesek schorowany,wnetr,nie wiadomo co z nim bedzie.Na pewno badania,zeby wiedziec na czym stoimy. Millarca wsiakla w dogomanie,nie moze dluzo przebywac,bo cala rodzina w kolejce do kompa. Na dzis planujemy pare rzeczy,bedzie sie dzialo! Quote
Celina12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Cioteczko Brązowa-czekamy na relację!!:loveu: A mój Ukochany Tercet-jak się dzisiaj ma? Dywan już pewnie prawie suchy i Pańcia wybaczyła-bo jak inaczej mogło by być-:lol: Quote
Kasia25 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witam ciotki:cool3: Akucha współczuje dojkowych panieniek, u mnie na szczęście, długo to nie trwało ale wyobrażam sobie. Brazowa jak sunia? Czy Muszysko ma swój banerek? Bo ja bym taki chciala:roll: Quote
akucha Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A które Muszysko??? Bo żadna nie ma, a przecie som dwie... Quote
Celina12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Witam Tercecik -dywan już suchy?:evil_lol: Quote
akucha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Mokry znowu... :roll: Pynia chrapie!!! Lejek nadmorski... :evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Kto w końcu jest winien zamoknięcia dywanu-:crazyeye: Quote
akucha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Na razie złapałam na gorącym uczynku Pynię :diabloti: Śledztwo w toku!!! To jakaś zmowa jest, dociekam przyczyn... Obmyślam resocjalizację... Co Wy za kolorowe karteczki macie pod avatarem??? Cego ja nie mam??? Quote
Recommended Posts