Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='brazowa1']Akucha nie zmieniaj tematu! Masz byc obwiazana smyczami i tyle!:evil_lol:

Alez one bogate zycie u Ciebie prowadza!Zapracowane takie:loveu:
Trzeba sie pobawic,poaportowac,poswistaczyc,poprosic,ufff,ciezka robota.[/QUOTE]

Kiedyś taka fotę strzelę, raczej ktoś, kogo poproszę :lol:

Ja się nie przepracowuję, ja mam wielki ubaw!!!! Kino domowe :evil_lol:

Neris, mam gumę dla prosiaków, ale one chcą szczotą dla długowłosych, co myślisz :evil_lol: Ja podejrzewam, ze im niedługo z zazdrości to się włos wydłuży... Skrobię je tymi drucikami, jak chcą, to czemu nie :diabloti: A jak się marszczą, ale jak Pynia, to one też!!!

Posted

[quote name='akucha']Mogę kupić!!! :lol: Ale rozmysdlałam, czy Pyni nie ostrzyc :diabloti: Byłaby wtedy 100% corgi - oglądałam wczoraj fotki tej rasy... no...

nooooo,zaraz sie gromy posypia.Ale ona jest corgi dlugowlosy,juz jest 100% ,tylko niehodowlana.

Obcinaj!:diabloti:

Posted

To Dofi by Ci odpowiadała, bo wylazł jej podszerstek i z daleka się teraz błyszczy.

Czy to oznacza że zimy nie będzie? WSZYSCY mi linieją. Oprócz szorściaków oczywiście.

Posted

[quote name='brazowa1']Nie mam sumienia :diabloti: Psy maja byc lyse i sliskie.Akucha kubrak uszyje.[/QUOTE]

Oczom i uszom nie wierzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie muszę jej obcinać, e tam... Ona sama się odsierścia, doopinka już wyczesana i łysa :lol: taka drobniutka, nóżki patyczki... Jest śliska i czorna!!!!!!

Posted

ale ta piękna kryza na szyi zostanie chyba?

A wiecie że Mateuszek też ma coś z corgi? Mały jest taki, zgrabny, akuratny, a uszy ma trzypołożeniowe - jak je stawia całkiem do góry to całkiem jak corgi wygląda. Ino mnie nie szczypie na szczęście.

Posted

Nie, nie chadzają :lol: Dla nich to obciach i skutecznie unicestwiają wszelkie elementy psiej garderoby. Bela po założeniu sweterka dostaje paraliżu, traci umiejętność chodzenia, leży i zawodzi:
[I]Oj, ja nieszczęśliwa, zrobili ze mnie żuka colorado - nie chce już żyć...:placz: [/I]

Tolka nie marudzi, ona działa, trzask -prask i poblem w strzępach leży na podłodze...

Posted

Malutkie... A moja wetka mówi że pies nie lalka, żeby go stroić. Chociaż powiem Wam szczerze że jak były wielkie mrozy to miałam ochotę moje jamniki przystroić troszkę...

Posted

[quote name='kaerjot']:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Co to jest żuk colorado?[/quote]

Tak w czasach wczesnej komuny nazywano stonkę ziemniaczaną :lol: Wierzyli ludziska, że plagę zesłali Amerykanie...

Prosiaki w ubrankach wyglądają właśnie jak stonka vel żuk colorado :diabloti:

Neris jamnikom ubranka pasują - zobacz u Celinki. Strój Muminki, strój!!!

Posted

Nooo, to masz zasługi w walce z reliktem zimnej wojny :diabloti: Wykazałaś się wzorową postawą obywatelską - zuch cioteczka!!!

Jak tam w pracy... U mnie dobrze...