iwlajn Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Neris, to mi też wyślij!!! Ja też lubię Muminki!!! Quote
akucha Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='brazowa1']Akucha nie zmieniaj tematu! Masz byc obwiazana smyczami i tyle!:evil_lol: Alez one bogate zycie u Ciebie prowadza!Zapracowane takie:loveu: Trzeba sie pobawic,poaportowac,poswistaczyc,poprosic,ufff,ciezka robota.[/QUOTE] Kiedyś taka fotę strzelę, raczej ktoś, kogo poproszę :lol: Ja się nie przepracowuję, ja mam wielki ubaw!!!! Kino domowe :evil_lol: Neris, mam gumę dla prosiaków, ale one chcą szczotą dla długowłosych, co myślisz :evil_lol: Ja podejrzewam, ze im niedługo z zazdrości to się włos wydłuży... Skrobię je tymi drucikami, jak chcą, to czemu nie :diabloti: A jak się marszczą, ale jak Pynia, to one też!!! Quote
iwlajn Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Przezabawne te prosiaki. Zęby zacisną ale jak Pynia to one też:) Co za bulgoty:) Quote
Celina12 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ja też chcę filmik-:placz:-ja nie od macochy!!!! Wyobrażacie sobie Bulwiątka w długich włosach i z pantalonikami ala Pynia?:diabloti: Quote
brazowa1 Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Moze im akucha treske na ogonki kupi na gwiazdke,zeby sie gorsze nie czuly? Quote
akucha Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Mogę kupić!!! :lol: Ale rozmyślałam, czy Pyni nie ostrzyc :diabloti: Byłaby wtedy 100% corgi - oglądałam wczoraj fotki tej rasy... no... Quote
brazowa1 Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='akucha']Mogę kupić!!! :lol: Ale rozmysdlałam, czy Pyni nie ostrzyc :diabloti: Byłaby wtedy 100% corgi - oglądałam wczoraj fotki tej rasy... no... nooooo,zaraz sie gromy posypia.Ale ona jest corgi dlugowlosy,juz jest 100% ,tylko niehodowlana. Obcinaj!:diabloti: Quote
Neris Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Brazowa, miej sumienie!!!!! Do czego ty Akuchę namawiasz? Ziiiiima zła idzie, Pynia bez pantalonków zmarznie! Quote
brazowa1 Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Nie mam sumienia :diabloti: Psy maja byc lyse i sliskie.Akucha kubrak uszyje. Quote
Neris Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 To Dofi by Ci odpowiadała, bo wylazł jej podszerstek i z daleka się teraz błyszczy. Czy to oznacza że zimy nie będzie? WSZYSCY mi linieją. Oprócz szorściaków oczywiście. Quote
akucha Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='brazowa1']Nie mam sumienia :diabloti: Psy maja byc lyse i sliskie.Akucha kubrak uszyje.[/QUOTE] Oczom i uszom nie wierzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie muszę jej obcinać, e tam... Ona sama się odsierścia, doopinka już wyczesana i łysa :lol: taka drobniutka, nóżki patyczki... Jest śliska i czorna!!!!!! Quote
Celina12 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Chcemy Ją widzieć taką wyczesaną :diabloti: Prosimy!!!! Quote
Neris Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ale ta piękna kryza na szyi zostanie chyba? A wiecie że Mateuszek też ma coś z corgi? Mały jest taki, zgrabny, akuratny, a uszy ma trzypołożeniowe - jak je stawia całkiem do góry to całkiem jak corgi wygląda. Ino mnie nie szczypie na szczęście. Quote
akucha Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Kryza zostaje!!!! Bo pikna jest :lol: a te wczorajsze corgi to takie długaśne były, jamniki ze stojącymi ucholami i grubymi łapami... Mateuszek ładniejszy!!!! Quote
Celina12 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Pynia i tak będzie ładna-i kochana-i podziwiana przez Ciotki!!!!:loveu: Quote
Neris Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jakie wczorajsze corgi, bo chyba mi coś umknęło... Quote
Celina12 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 P.S.--u mnie jest "makaronik czterojajeczny"-wg. przepisu Cioteczki Neris :diabloti: Quote
kaerjot Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Akucha, a bulwiaki zimą chadzają w sweterkach? Quote
akucha Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Nie, nie chadzają :lol: Dla nich to obciach i skutecznie unicestwiają wszelkie elementy psiej garderoby. Bela po założeniu sweterka dostaje paraliżu, traci umiejętność chodzenia, leży i zawodzi: [I]Oj, ja nieszczęśliwa, zrobili ze mnie żuka colorado - nie chce już żyć...:placz: [/I] Tolka nie marudzi, ona działa, trzask -prask i poblem w strzępach leży na podłodze... Quote
kaerjot Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: Co to jest żuk colorado? Quote
Neris Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Malutkie... A moja wetka mówi że pies nie lalka, żeby go stroić. Chociaż powiem Wam szczerze że jak były wielkie mrozy to miałam ochotę moje jamniki przystroić troszkę... Quote
Kar0la Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ja też chcę filmik!!!!! :modla::modla::modla: Quote
akucha Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='kaerjot']:megagrin: :megagrin: :megagrin: Co to jest żuk colorado?[/quote] Tak w czasach wczesnej komuny nazywano stonkę ziemniaczaną :lol: Wierzyli ludziska, że plagę zesłali Amerykanie... Prosiaki w ubrankach wyglądają właśnie jak stonka vel żuk colorado :diabloti: Neris jamnikom ubranka pasują - zobacz u Celinki. Strój Muminki, strój!!! Quote
kaerjot Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Bleeeeeeeeeeeeeee, pamiętam jak zbierałam stonkę z kartofliska na działce, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
akucha Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Nooo, to masz zasługi w walce z reliktem zimnej wojny :diabloti: Wykazałaś się wzorową postawą obywatelską - zuch cioteczka!!! Jak tam w pracy... U mnie dobrze... Quote
Recommended Posts