brazowa1 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 ja widze WSZYSTKO Gabryjella.:pKażdutenka fotke.I Pynie z jezyczkiem i bulwy i te prześliczna altanke,tez widze Gabryjella.Bo wystarczy byc milym,ukladnym i SYMPATYCZNYM :diabloti: Akuszko,altanka wspaniala,rozumiem,ze to na wakacje dla nas,prawda? a o bazarek sie nie martw,zrobimy,zrobimy.Tapczanik tak?i kominek? a ogrodzenia nie potrzebujesz?Taki płotek wokol altanki? Quote
Celina12 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Mateńko jaka śliczna...chcę taką....:placz:....Akuszko ale zagadka....byłaś w altance???? Czy karmiłaś Dziewczynkę jedną poziomkami???:diabloti: Quote
akucha Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='brazowa1'] Akuszko,altanka wspaniala,rozumiem,ze to na wakacje dla nas,prawda? a o bazarek sie nie martw,zrobimy,zrobimy.Tapczanik tak?i kominek? a ogrodzenia nie potrzebujesz?Taki płotek wokol altanki?[/QUOTE] Tak, to dla Was :lol: wszystkiego potrzebuję, zagospodarujcie jak chcecie! Kanapy lepsze od tapczanika, co? Może być skóra nawet... Gabi, zmiękło mi serce. Udostępniłam Ci fotki :razz: A zagadek dlaczego nie rozwiązujecie? Celinko: nie była, nie karmiłam... Quote
Celina12 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 JA każdą próbuję rozwiązać...ale jakoś mi nie "idzie" :shake: Quote
Celina12 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Akuszka siedziała w oczku wodnym cykając fotkę...:cool3: Quote
akucha Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Rozwiązanie zagadek, cieniasy jesteście :cool3: - poziomki wyzarła Pynia, no przeciez widać! - akucha paliła papierosa, no też widac dymek przeciez.... Wnętrze: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/324/4e7b06962ceb172e.jpg[/IMG][/URL] Wymiary 4,80:5,50 m - reszta ściany, naprzeciw okiennego okna są drzwi. To czekam na projekt. Jeden kąt rezerwuję na komin. Quote
Celina12 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No tak pomyliłam strony :diabloti:...no to siedziałaś na skalniaku....:cool1: Quote
brazowa1 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 aaaa,ale ja ten typ podlogi chyba juz widzialam. Quote
akucha Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='brazowa1']rozdzielała gryzace sie psy?[/QUOTE] O żesz, dopiero zobaczyłam :angryy: Moje psy SIĘ NIE GRYZĄ!!!!!!!!!!!!!!!! One wychowane! Gdzieześ mą podłogę już widziała, haaa? Quote
Kasia25 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Uwielbiam poziomki, zawsze wiedziałam, że Pyńka ma wspaniałe poczucie smaku:lol: Altana piękna, tylko mam pytanko, czy tam można palić, bo wiadomo na urlop trzeba się przygotować, a co do skór to ja nie lubie, takie jakieś niewygodne i nie miłe dla ciała. Więc jakbym mogła prosić, to jakiś przyjemny materialik obiciowy. Akuszki stadko się nie gryzie, w to nie wątpię ale coś dawno nie widziałam Waszego koleżki, teriera zarośniętego:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 mam niejasne poczucie,ze Ty Kasiu sie podlizujesz...coś za miło. Quote
Betbet Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 znalazlam dymek ale w dooope jakby mi ktos nie powiedział że to dymek to bym nie wiedziała że to dymek... ekhm. a feee Quote
akucha Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 :evil_lol: Betbet, bo Ty niepaląca, rozumiem więc trudności. Kasiu, mozna palić... do bólu można. U mnie wszystko dozwolone, wychowanie bezstresowe :lol: Mam dziś w domu szpital. Belka ma od rana sr...nko i rzyganko. Nie mam pojęcia dlaczego... A ponieważ zostałyśmy same na dwa dni, zero kontaktu z cywilizowanym światem. Strasznie jej w brzuchu jeździło i bardzo głośno. Znalazłam węgiel i podałam go w kulce masła. I to się na mnie zemściło okrutnie :cool1: Teraz mam chałupę "na czarno"... Tolę coś pogryzło, muszki chyba (bo mnie też.) Całą szyję - dokolusia - i łeb ma w takich swędzących "guziczkach". Distała psiego swędu, tak strasznie się drapie, że wystrugała już sobie dwie spore rany, tak do mięcha :placz: Podaję jej wapno i smaruję rivalem, ale to nie łagodzi świądu. Do rana to zostanie bez skóry na szyi... I co to będzie?! Tylko Pynia zdrowa i grzeczna. Quote
brazowa1 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 o rany,dwie chore bulwy-wspołczuje.To swedzenie musi byc straszne. Quote
brazowa1 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 POmysł mi wpadl do glowy wysmienity.Akuszko,Twoja altanka nie moze stac pusta! czy wiesz,o czym mysle?:cool3: Quote
akucha Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ona nie jest pusta :cool3: Tina w niej mieszka i jeż! Quote
brazowa1 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 nie daloby rade tam czegoś jeszcze dopchac? Quote
Maupa4 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Obawiam się że nie - w środę do Akuchy jedzie "na wczasy" mój Tercet Egzotyczny ... ja muszę odpocząc ... :diabloti: Quote
brazowa1 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 czyli jednak cos tam dopychacie :lol: Quote
akucha Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Hehehehehe, dlaczego tylko Tercet? Ja chcę wszystkie!!!!!!!!!!! Brązowa, NIE!!!! To jest posesja TZ-eta i Toli, ja nie mam nic do gadania :cool1: Quote
Recommended Posts