Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I proszę mi tu napisać, jak ja temu Pynisku mam pazurki obciąć, ha???!

Ciagle NIE!, NIE!, NIE! :cool3: I wyma****e łapiszonami, i wije się jak padalec, i miny strzela i liże mnie w brodę... i co mam robić???

Posted

A skąd mata gofry? Same zrobiłyśta czy sklep dostarczył?

Bardzo to chcem, bardzo!!!

A Billie mi zwaliła patelenkę na któej się smażyła cebula i teraz mam na obiad suchą kaszę...:placz:

Posted

O jejuuuuuuuuuuuu ale chcem gofera :diabloti::diabloti:....głodna siem zrobiłam ja....

Moje tyż nie fcom manicure mieć czynione.:shake: W poniedziałek zamówiłam weta do domku....obetnie...zrobi żelowe, pomaluje itp.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zaraz się zacznie.......ale ja uszkodzona jezdem...wolno mi wszystko pisać i już.

Pynia pewnie czeka na żelowe a nie tylko na obcinanie-co za nuda.....DAMA wie co chce i już.

Posted

Iwlajn, one wszystko ze mna jedzą; wszystkie trzy :lol: Czasami wzrokiem, ale zawsze...

Dziś odbyło się pranie grubych dupencji :cool1: Moją bluzką prałam. Załapały się Pynia i Tolka :lol:
Tak szajbują, skaczą po wszystkich meblach, ławie, ganiają - szczekają, charczą... ino furczy w chałupie. No i wskoczyły z rozpędu na Wiewióra - ta wrzasnęła - a mi serce ze strachu stanęło. Nie o Wiewióra, bo ten nie do zdarcia jest, tylko przez jakość jego wrzasku. I dostały :p
Nie wiem, czy poczuły, czy trafiłam nie wiem... ale ulżyło mi.
Poszły grzecznie spać. Do jutra spokój

Posted

hihihihihihi, teraz powinny spuscić łomot wiewiórowi, ze skarży, kot jeden.
Tak Akucha na pewno doooopska kwadratowe po tym trzepaniu:lol: Tylko duma ucierpiała, bo jak tak można, ech:evil_lol:

Wrzaski krzyki i histerie, kochamy to prawda?:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

W pierwszej chwili ja durna myślałam ,że pranie-znaczy kąpiel i dziwiłam się,że bluzką....no mówię,żem uszkodzona:diabloti:

Najpierw obcinanie pazurków....potem trzepanie garderoby na doopskach...oj życie....

A czemuż to aż tak odnosimy się do Orange cio????