eliza_sk Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 A ja mam niespodziankę. Dziś napisała do mnie p. Alicja, która adoptowała Redę: Witam, w końcu odwiedziła nas Kasia z Melcią. Dziewczyny przypadły sobie do gustu i cały czas ganiały bez wytchnienia. Przesyłam zdjęcia z wizyty + parę innych:) A u nas wszystko w porządku, Reda jest przeszczęśliwa, bo codziennie odwiedza ją koleżanka labradorka, tudzież inne okoliczne psy i może wyganiać się do woli. Z konikami robimy powoli podchody i dopóki koń stoi w miejscu, to jest spokój ale jak tylko się ruszy, to jest traktowany jako obiekt do gonienia (coś jak kot) - zobaczymy ale chyba będzie trudno przezwyciężyć jej instynkt łowiecki:) Pozdrawiamy Dla niewtajemniczonych napiszę, że Melcia - to nasza boksia Alfa, która również była u Ginn, a po adopcji Redy okazało się, że p. Alicja, która adoptowała Redę i Kasia - pancia Melki to koleżanki :evil_lol: I co powiesz futrzaku - który to boks zajmowałaś u Ginn ? Ja Ci dam futrzaka ty plaskata, ryża małpo ! Auuuuuu - mój kolczyk ! Zdejmij lepiej tę obciachową obróżkę :diabloti: Obciachową ??? Quote
eliza_sk Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Chodź, nie zadawaj się z obcymi ... No mówię coś :mad: Quote
Lucyna Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Reda wygląda przepięknie, koleżanka również. Cieszę się, że znalazła szczęśliwą przystań ....:loveu: Jeszcze żeby przezwyciężyła przebywanie z konikiem - byłoby super :roll: Quote
Jagienka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Hahaha historia cudna, uśmiałam się! :) Reda, farciaro! Quote
eliza_sk Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Na poprzedniej stronie są jeszcze fotki z małą pancią - jakoś tak dziwnie mi wskoczyło. Widać, że psica szczęśliwa, a świat jest bardzo malutki. Obie sunie od Ginn zamieszkały w dolnośląskim - jedna Wrocław, druga pod i w dodatku pancie to koleżanki :) Quote
Lucyna Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Rewelacja :crazyeye: mała Pańcia też szczęśliwa ... :loveu: Quote
Handzia55 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 I kudłatej i plaskatej życzę samych szczęśliwych dni w kochających domkach. Quote
kasia_jot Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Handzia55 napisał(a):I kudłatej i plaskatej życzę samych szczęśliwych dni w kochających domkach. Ja również przyłączam się do życzeń. Cudowna fotorelacja :loveu: Quote
Ginn Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 No i właśnie dla takich chwil warto żyć. Quote
eliza_sk Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Ginn napisał(a):No i właśnie dla takich chwil warto żyć. No właśnie Ciebie mi tu brakowało :) Obie Twoje podopieczne Ginn. STRONĘ WCZEŚNIEJ FOTY Z MAŁĄ PANCIĄ Quote
Ginn Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Tak, tak - widziałam. Ekstra zdjęcia i wiadomości. A wydawało się, że Reda taka niereformowalna. Quote
Iv_ Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Fotorelacja cudna :loveu::loveu: miały dziewczynki szczęście, że fajne domy dostały :loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 I kolejna porcyjka z małą Pancią : I z boksią Alfą ... Quote
Lucyna Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ale pięknie ... cieszę się, że Reda się zadomowiła, śliczna sunia ... :lol: Quote
Ulka18 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Piekne zdjecia, przecudne psiaki i ta mala Pancia :D Quote
Lucyna Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ulka18 napisał(a):Piekne zdjecia, przecudne psiaki i ta mala Pancia :D Tak, mała pańcia rewelacyjna ... :loveu: Quote
eliza_sk Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Okoliczności przyrody mają wspaniałe ... Las na wprost domu - cudownie ! Quote
Diuna B. Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 eliza_sk napisał(a): A mnie się zdjęcia nie otwierają :mad: 403 Forbi dden. Quote
Iv_ Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Diuna B. napisał(a):A mnie się zdjęcia nie otwierają :mad: 403 Forbi dden. U mnie to samo :angryy::roll::roll: Quote
tomcug Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Iv_ napisał(a):U mnie to samo :angryy::roll::roll: U mnie też............ Quote
eliza_sk Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 No już, bo po załadowaniu usunęłam z serwera, łoś ze mnie ... Quote
Recommended Posts