farmerka63 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Spoko, spoko, Kingo - 21 stycznia najprawdopodobniej :p Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 a tu Was mam :lol: Farmerka a kiedy Zuzi broda urośnie???? :evil_lol: [quote name='farmerka63']Spoko, spoko, Kingo - 21 stycznia najprawdopodobniej :p[/QUOTE] uff chociaż wolałabym już szybciej no ale jak mus to mus czekać :( tak tylko się wcinam bo ja tego sznupka z Koszalina :oops: a 21 styczeń to piątek a nie środa? Quote
margaret Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 i jak tam Zuzanka? wyspała sie po kąpieli? nadal koty gania? Quote
farmerka63 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Z kotami coraz lepiej ...Zuzia pomału zakopuje topór wojenny. Duży udział w procesie zakopywania mają nasze dwa kocury - Nowakowski i Receptor, które nie boją się stanąć pannie Zuzi okoniem . Do tego nasz smrodek dydaktyczny - i sytuacja pomalutku zaczyna się normalizować :D Dzisiaj większych wpadek nie było - oprócz próby ściągnięcia kawała wiejskiej kiełbachy z kuchennego blatu podczas przygotowań śniadannych . Próba została udaremniona przez głodnego Farmera ;) Więcej grzechów nie pamiętam ;) Quote
dominikabankert Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Uwielbiam te farmerowe opowieści:)[quote name='farmerka63']z kotami coraz lepiej ...zuzia pomału zakopuje topór wojenny. Duży udział w procesie zakopywania mają nasze dwa kocury - nowakowski i receptor, które nie boją się stanąć pannie zuzi okoniem . Do tego nasz smrodek dydaktyczny - i sytuacja pomalutku zaczyna się normalizować :d dzisiaj większych wpadek nie było - oprócz próby ściągnięcia kawała wiejskiej kiełbachy z kuchennego blatu podczas przygotowań śniadannych . Próba została udaremniona przez głodnego farmera ;) więcej grzechów nie pamiętam ;)[/quote] Quote
margaret Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 prawda dominika? moglibyście orpócz farmy Drodzy Farmerzy bloga prowadzić: "Farmerze opowieści o sforze psów i kotów, wszelakich , własnych i chwilowo prawie-własnych" Quote
dominikabankert Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 masz racje Margaretka. Ale ja najbardziej to lubie to jej Farmer zrobił to , Farmer tamto:evil_lol:, i z tym ważeniem też super wyszło..... Quote
farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Dzisiaj po porannych konsultacjach telefonicznych z Ati umówiłam Zuzię na zabieg usunięcia kamienia nazębnego. No i tak jak szefowa zaleca - ze znieczuleniem wziewnym i przy pomocy ultradźwięków . Ma to kosztować ( w zależności od urobku - 130-140 zł) . Przy okazji Zuzę zaczipujemy - koszt 50 zł ( bez paszportu). Quote
farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Zarząd płaci ze składek...to sobie możemy poszaleć ;) Quote
margaret Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 i Zuza będzie odtąd błyskać uzębieniem na fotkach:) Quote
farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [IMG]http://funnyhub.com/content_images/5367_2684_say-cheese.jpg[/IMG]O! Ta fotografia chyba bezie bardziej "podchodząca " ;) Quote
Ati Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 a niech ma dziewczyna, w koncu jej sie nalezy , po tym czasie samotnosci Quote
Ati Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 cisza w eterze, wiec ladnie prosze Prezeske o umozliwienie napawania sie uroda rezydentki Zuzanny von Farmerkowej- czyli w skrocie jakies zdjatko;) Quote
margaret Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 koniecznie zdjatko! i jakąś farmerzą opowiastkę do tego! żeby się lepiej spało, z poczuciem że świat jest lepszym niż by sie na 1 rzut oka mogło wydawać Quote
farmerka63 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 O pszpraszam najuprzejmię, ale mnie akumulatory padli w aparacie....a tak Wam chciałam pokazać złogi kamienia :D Kolejna sesja jutro - jak będzie pogoda to w okolicznościach przyrody. Dobranoc moje drogie wyżłofanki :) Quote
margaret Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Zuzanka ach Zuzanka - cóżeś uczyniła Farmerce swojej kochanej, że ta milczy?:) Quote
farmerka63 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Kochane ciotki - i dzisiaj nici ze zdjątek - bardzo proszę mnie nie lżyć i błotem nie obrzucać. Zuzia zachowuje się bez zarzutu , a ja dzisiaj miałam wyjazd do schroniska, skąd przywiozłam sobie mały, potargany tymczasik... Niejaką Calineczkę. Tymczasik bardzo "short" , bo zaledwie doniedzielny, ale trzeba go było przywieźć, bo weekendy zwykle mamy pracowite , a tu jeszcze szybki wyjazd pociągiem do Poznania i z powrotem sobie nagrałam , więc ani jutro, ani tym bardziej w niedzielę już nie byłoby czasu na jazdę specjalnie po Calineczkę. Droga fatalna - dwa wąskie czarne paski pod kołami - a po bokach skorupy lodowe. Wystarczył minimalny skręt i samochodzikiem naszym niewielkim zarzucało . Mistrzem kierownicy to ja nie jestem, więc turlałam się z zawrotną prędkością 40 km /h . Trwało to i trwało.... W schronie z planowanej sesji zdjęciowej ( i tak miała być krótka - dla wybrańców ) nic nie wyszło . Raz - lał deszcz i gęsta mgła spowijała ciemnawe kojce. Dwa - zaszły pewne nieprzewidziane okoliczności...mhm...które skutecznie będą nam uniemożliwiały JAKIEKOLWIEK zdjęcia a potem ogłoszenia . Smutno mi - to nie nasza wina. Ktoś chciał się odegrać na właścicielu schroniska...a rykoszetem oberwały psy . Naszej najmniejszej winy w tym nie ma . Więcej tu napisać nie mogę - wypłakałam się dzisiaj Ati w słuchawkę. Zuzia z właściwą sobie wyrozumiałością przywitała małą Calineczkę ( chyba oprócz kotów toleruje cały świat :) ) . Widziałam Fuszkę - mokra wdzięczyła się przez siatkę, ale unieożliwiała skutecznie podejście do krat niby-weimarce, którą osaczyła w budzie i nie pozwalając nawet nosa wytknąć. Taka małpa ! No a gdzie jest teraz Zuza - kto zgadnie ? Oczywiście [B]PRZY[/B] fotelu Farmera - oglądają mecz piłki ręcznej ;) [B]POD [/B] fotelem - Calineczka . Quote
Wiedźma Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Poczekamy, może niekoniecznie cierpliwie, ale ze zrozumieniem. Głaski dla psinek. Szkoda, że zaszły okoliczności- przykrości... Quote
tanitka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Zuzia, Calineczko jak dobrze ze wy z Farmerem przed telewizorem..... Quote
tanitka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ja przypomnę Zuzię, bo farmerka na innym wątku się rozpisuje o Zuzi, a tu nic ;) Quote
Recommended Posts