farmerka63 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ja ją mogę zabrać - nawet na krótki pobyt u nas , ale dopiero po świętach. Na święta przyjeżdżają do nas moi rodzice ... Wiecie - mama pedantka patrząca na mnie jak na Violettę W . ...a tu 5 kotów nie zawsze trafiających bezbłędnie do kuwety i 3 psy ładujące się nam na wyprzódki do łóżka :diabloti: Quote
margaret Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 jesteś Farmerko aniołem, tylko jak wtedy schron łyknie że ty znów bierzesz? Quote
farmerka63 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ja tylko wykonam usługę transportową - na dokumencie się podmaluję jako odbierająca sunię , a umowa będzie na dom stały - tylko muszę mieć konkretne dane - z peselem, adresem, telefonem. Bo - jak same widzicie - schron wykonuje telefony sprawdzające . Quote
farmerka63 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 P.S. Miałam kiedyś wyżła - to najmądrzejsze psiska na świecie :) Quote
margaret Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 osoba do umowy na DS odpowiadajaca na ankiety sie znajdzie, mam juz ze 3 na mysli:) Quote
margaret Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 a pani mówiła że sunia sie cieszy duuużym zainteresowaniem i ciagle ktos o nia pyta:) tylko nikt jej nie odbiera, ja myślę, ze to chyba zsumowała nasze wspólne zainteresowania Quote
farmerka63 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 No to pora [B]słowa[/B] przekuć na[B] CZYNY[/B] :D Quote
Ati Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 mnie tez mozecie podac jako Ds,nie ma problemu, jeszcze tam nie widnieje:) Quote
margaret Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 boje się spytać dla ilu psów jesteś matką adopcyjną::evil_lol: Quote
Ati Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 tu sa ludzie z takimi ilosciami na koncie, ze musieliby miec niezle schronisko Quote
margaret Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 he he wierzę:) farmerko ty sie porządnie zastanów czy bedziesz miała gdzie mieszkać, w razie czego:) znam schroniska dla bezdomnych kobiet, gorzej że z psami i kotami nie wpuszczają:) a na poważnie - ty masz wielkie serce, a nasza sprawa teraz zastanowić się co dalej z tym pięknym wyżlim fantem począć Quote
nemesea Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 jak sie miewają wyżełki.....jest zainteresowanie nimi? Quote
dominikabankert Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ja wywiesiłąm ogłoszenie jedno u mnie w zoologicznym ale to juz było ze 2 tyg temu.Jeden telefon od pana z leśniczówki.Ale jak powiedziałam ze nie poluje to usłyszałam tylko: no to ch.....ten pies a nie myśliwski:angryy:[quote name='nemesea']jak sie miewają wyżełki.....jest zainteresowanie nimi?[/QUOTE] Quote
margaret Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 o rany, niech nas los strzeże przed takimi domami:( młoda zasługuje na Prawdziwego Pana a nie taką żenującą podróbę.... Quote
Ati Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 margaretka, a ty cos wiesz o tym hotelu wrockowym, o ktorym mi mowilas? Quote
dominikabankert Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 dlatego nawet nic wczesniej nie pisałam bo po prostu szkoda słów na takich ludzi[quote name='margaret']o rany, niech nas los strzeże przed takimi domami:( młoda zasługuje na Prawdziwego Pana a nie taką żenującą podróbę....[/QUOTE] Quote
margaret Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Ati']margaretka, a ty cos wiesz o tym hotelu wrockowym, o ktorym mi mowilas?[/QUOTE] to co miałam na mysli poszło jednak w stronę komercyjnego hoteliku z bardzo komercyjnymi cenami:( rozpytuję znajomych z dogo o dolny śląsk, na razie nic nie wiem Quote
margaret Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 wiem nadal bardzo niewiele w kwestii hotelików z Dślaska: jeden ZuziaM (boksy zewnetrzne) Kikou - zazwyczaj bierze staruszki oraz forum na którym sie od niedawna można dowiedzieć czegoś w temacie: [URL]http://jamor.pl/forum/index.php[/URL] jesli pisze coś czego nie powinnam oficjalnie pisać dajcie znac a usunę - tylko proszę mnie nie banować:) Quote
margaret Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 za dni parę na odwiedziny u sunieczki szykuje się ekipa fotograficzna:) liczymy na piękne pozy, miny strojone pod kampanię marketingową i.. no właśnie... ogłaszam konkurs na imię dla panny bohaterki wątku, należy jej się w końcu no nie? zwycięzca konkursu dostaje suńkę na tymczas:) żartowałam!!!! więc mi się 3 zrodziły, tak od czapy, bez głębszej refleksji: Santana, Szanta, Hawana na więcej mnie nie stać burza mózgów drodzy dogomaniacy, droge do lepszego życia można zacząć od dobrego imienia - rzucajcie propozycje, bo ze mnie matka chrzestna raczej kiepska, skoro poprzedniego psa nazwałam Queenie i nikt nie umiał tego wymówić ani zapisać:) wszyscy weci klęli pod nosem.... Quote
dominikabankert Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ja to bym jej dała imię na ,,M'' może Meggi albo Madlene? Quote
Ati Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 ja po cichutku licze , ze zostanie stamtad zabrana imiona mam: Tonka, Waki Quote
margaret Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Farmerko muszę powiedzieć że aż ci troszkę zazdroszczę, chciałabym tą pannę spotkać f2f, pomiziać:) no i z tym imieniem, mamy 7 propozycji tyle ze nie wiadomo jak się na nie zdecydować, Farmerko może wybierzesz, albo przeforsujesz własną?:) Quote
Recommended Posts