Jump to content
Dogomania

Przysposobiona Farmerkowa Zuzia-Wyzel mini-w swoim domku w Poznaniu

Recommended Posts

Posted

Ja ją mogę zabrać - nawet na krótki pobyt u nas , ale dopiero po świętach. Na święta przyjeżdżają do nas moi rodzice ... Wiecie - mama pedantka patrząca na mnie jak na Violettę W . ...a tu 5 kotów nie zawsze trafiających bezbłędnie do kuwety i 3 psy ładujące się nam na wyprzódki do łóżka :diabloti:

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja tylko wykonam usługę transportową - na dokumencie się podmaluję jako odbierająca sunię , a umowa będzie na dom stały - tylko muszę mieć konkretne dane - z peselem, adresem, telefonem. Bo - jak same widzicie - schron wykonuje telefony sprawdzające .

Posted

a pani mówiła że sunia sie cieszy duuużym zainteresowaniem i ciagle ktos o nia pyta:) tylko nikt jej nie odbiera, ja myślę, ze to chyba zsumowała nasze wspólne zainteresowania

Posted

he he wierzę:)

farmerko ty sie porządnie zastanów czy bedziesz miała gdzie mieszkać, w razie czego:) znam schroniska dla bezdomnych kobiet, gorzej że z psami i kotami nie wpuszczają:) a na poważnie - ty masz wielkie serce, a nasza sprawa teraz zastanowić się co dalej z tym pięknym wyżlim fantem począć

• 2 weeks later...
Posted

ja wywiesiłąm ogłoszenie jedno u mnie w zoologicznym ale to juz było ze 2 tyg temu.Jeden telefon od pana z leśniczówki.Ale jak powiedziałam ze nie poluje to usłyszałam tylko: no to ch.....ten pies a nie myśliwski:angryy:[quote name='nemesea']jak sie miewają wyżełki.....jest zainteresowanie nimi?[/QUOTE]

Posted

dlatego nawet nic wczesniej nie pisałam bo po prostu szkoda słów na takich ludzi[quote name='margaret']o rany, niech nas los strzeże przed takimi domami:( młoda zasługuje na Prawdziwego Pana a nie taką żenującą podróbę....[/QUOTE]

Posted

[quote name='Ati']margaretka, a ty cos wiesz o tym hotelu wrockowym, o ktorym mi mowilas?[/QUOTE]

to co miałam na mysli poszło jednak w stronę komercyjnego hoteliku z bardzo komercyjnymi cenami:( rozpytuję znajomych z dogo o dolny śląsk, na razie nic nie wiem

Posted

wiem nadal bardzo niewiele w kwestii hotelików z Dślaska:
jeden ZuziaM (boksy zewnetrzne)
Kikou - zazwyczaj bierze staruszki
oraz forum na którym sie od niedawna można dowiedzieć czegoś w temacie: [URL]http://jamor.pl/forum/index.php[/URL]
jesli pisze coś czego nie powinnam oficjalnie pisać dajcie znac a usunę - tylko proszę mnie nie banować:)

Posted

za dni parę na odwiedziny u sunieczki szykuje się ekipa fotograficzna:) liczymy na piękne pozy, miny strojone pod kampanię marketingową

i.. no właśnie... ogłaszam konkurs na imię dla panny bohaterki wątku, należy jej się w końcu no nie?
zwycięzca konkursu dostaje suńkę na tymczas:) żartowałam!!!!

więc mi się 3 zrodziły, tak od czapy, bez głębszej refleksji: Santana, Szanta, Hawana
na więcej mnie nie stać

burza mózgów drodzy dogomaniacy, droge do lepszego życia można zacząć od dobrego imienia - rzucajcie propozycje, bo ze mnie matka chrzestna raczej kiepska, skoro poprzedniego psa nazwałam Queenie i nikt nie umiał tego wymówić ani zapisać:) wszyscy weci klęli pod nosem....

Posted

Farmerko muszę powiedzieć że aż ci troszkę zazdroszczę, chciałabym tą pannę spotkać f2f, pomiziać:)

no i z tym imieniem, mamy 7 propozycji tyle ze nie wiadomo jak się na nie zdecydować, Farmerko może wybierzesz, albo przeforsujesz własną?:)