Jump to content
Dogomania

Jancio- Numerant znalazł super LUDZI!!!:)))))))

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spoko, do tej porz nikt psów megi nie licytował.
2 godziny spędziłam nad tą aukcją, nie chcę jej spiep... jak to zrobiłam juz dzisiaj z 50 razy... nie dotknę się więcej tego, bo mam dzis wk**wa na allegro..

Posted

Ludwa - ten weekend jest totalnie do tylu bo mam szkolę - podczytuję tylko,ale jeśli chodzi o allegro to nie problem - zawsze mogę Cię wyręczyć. Mam wprawę i lubię to.
Jancio boski!
A w jakiej miejscowości on teraz przebywa?

Posted

Dziekuję za pomoc:) Jancio jest w hoteliku w Serocku. Kochany jest i w ogóle, tylko chyba nie chce w budzie spać...Megii, jest jakaś zmiana w tej kwestii?

Posted

No przecież ja nie ściemniałam, że fajny;) Po co ma potem megii na mnie psy wieszać, dużo ich ma, bym nie podźwignęła;)
Szczerze twierdzę, że jest super chłopak. Co prawda łapy nie podaje, siadać nie umie itp ale i bez tego zachowuje się super:)

Posted

Zajrzałam z bazarku i przepadłam...
Pies moich snów...
Gdybym tylko mogła mieć dużego psa...
Jakby trzeba było to oferuję wypasione allegro w indywidualnej szacie dla Jańcia, sama zapłacę
Pokombinuję z bazarkami bo na stałą deklarację mnie nie stać...
No i zacznę molestować znajomych...

Posted

[quote name='ludwa']Dostarczyć? Wizytę przed Ci nawet odpuszczę:)[/QUOTE]

Dzięki Łaskawco za to odpuszczenie :evil_lol:

Jedna miejscówka co prawda opuszczona od niedawna :-( ale pomimo usilnej rehabilitacji trzecia ręka mi nie wyrosła ;) i nie dam rady trójki na sznurku prowadzić.

Mogę pomóc ogłoszeniem ze zdjęciem do Oferty - zrobić ?

Posted

[quote name='Selenga']Zajrzałam z bazarku i przepadłam...
Pies moich snów...
Gdybym tylko mogła mieć dużego psa...
Jakby trzeba było to oferuję wypasione allegro w indywidualnej szacie dla Jańcia, sama zapłacę
Pokombinuję z bazarkami bo na stałą deklarację mnie nie stać...
No i zacznę molestować znajomych...[/QUOTE]

no zmniejszyć to on sie nie da :diabloti:
a za bazarki i molestowanie znajomych z góry dziękujemy:loveu:

[quote name='beam6'].

Mogę pomóc ogłoszeniem ze zdjęciem do Oferty - zrobić ?[/QUOTE]

będziemy wdzięczne za każdą pomoc:lol:

Posted

Każda pomoc mile widziana:)
Dzięki
Zmienjszać szkoda, bo to fajny egzemplarz i też delikatny jak na swoje gabaryty. Pięknie mu w tym rozmiarze:)

Ciotki dziękuję za pomoc, ogłoszenie, allegro. Poszukiwany domek najlepszy na świecie, z kanapami i w ogóle, bo to pies tak fajny i łagodny, że szkoda go do domu jakiegokolwiek a że dość długo się błąkał, to ja się boję, że on jest szwędacz i z podwórka nawieje. A jak będzie miał kto go codzień głaskać, to obie strony będą zachwycone:)