tatankas Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Interwencje: Dnia 25.04.2011r.wracajac z komisariatu policji, natrafilysmy na mloda kotke. Z wywiadu ludzi majacych tam ogrodki dowiedzialysmy sie, ze kotka jest bezdomna i niewysterylizowana. Zostala przez nas zabrana do siedziby i po kilku dniach przeszla zabieg sterylizacji. Gdy doszla do siebie po operacji zostala wypuszczona w to samo miejsce. Dnia 7 maja 2011r.z dzialek z Jasienicy, zostala zabrana kotka w tragicznym stanie. Przebywa pod nasza opieka i jest leczona. Jak dojdzie do siebie to zostanie wysterylizowana. Dnia 9.05.2011r.dostalismy zgloszenie, ze na przystani w Jasienicy jest chory kot ze zmianami skornymi. Udalysmy sie na miejsce i tak kot trafil pod nasza opieke. Zastosowano leczenie. Dnia 25.05.2011r. po wyleczeniu kot wrocil w swoje miejsce bytowania. Dnia 27.04.2011r, dostalismy zgloszenie, ze na ul. Odrzanska przyblakala sie suczka. Zostala przez nas zabrana. W zwiazku z tym, ze suki nikt nie szukal zostala przez nas wysterylizowana i wyjechala na adopcje zagraniczna. Od kilku dni przy ul. Wyszynskiego ( Za Kinga ), koczuje maly piesek. Wlascicieli lub osoby wiedzace czyj pies moze byc prosimy o kontakt pod nr.tel. 888 816 843. Quote
tatankas Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Dnia 27 maja, w Misteczku rzemieslniczym przyblakal sie maly piesek. Wlascicieli lub osoby wiedzace czyj piesek moze byc prosze o kontakt pod nr.tel. 888 816 843. Dnia 22 maja, w okolicach ul. Wyszynskiego ( Leningrady ) znaleziono mloda kotke. Kotka jest wielkim pieszczochem. Wlascicieli lub osoby wiedzace czyja kotka moze byc prosze o kontakt pod nr.tel. 888 816 843. Quote
ageralion Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 No nie lenilyscie sie dziewczyny, nie ma co :) Quote
tatankas Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Kolejna interwencja: Ostatnio karmicielka zgłosiła nam, że młody kocur, którego ma pod opieką, tak naprawdę okazał się kotką, która w dodatku okociła się w szopie na jej działce. Błędy zdarzają się każdemu, choć trudno nam uwierzyć, że dokarmiając codziennie koty nie zauważyła rosnącego brzucha... Ale cóż, stało się. Nasza pani prezes wraz z wolontariuszką postanowiła przejść się do owej karmicielki i zobaczyć kocięta. Na miejscu ukazał się przerażający widok - troje kociąt z zaklejonymi ropą oczami, ledwo oddychających, zasmarkanych, kaszlących. Opiekuna stwierdziła, że kociąt jest czworo, niestety nie udało się tego czwartego nigdzie odnaleźć. Stan kociąt nie pozostawiał wątpliwości, trzeba było natychmiast udzielić im pomocy weterynaryjnej. Zwłaszcza czarny kociak miał sklejone oba oczka, pod powiekami zebrała już się ropa. Istniało ryzyko, że bakterie zaczęły mu "zjadać" gałki oczne; nasze wolontariuszki już widziały, gdy przy oczyszczaniu oka wraz z ropą wypływała cała gałka oczna... A ślepy kot niestety ma małe szansę na znalezienie nowego domu. Wracając do tematu, w gabinecie weterynaryjnym lekarz przeczyścił maluchom oczy, gdy naciskał na powieki to żółta ropa aż tryskała niczym fontanna. Po oczyszczeniu widać było trzecią powiekę (wyglądające jak czerwone błonki) pokrywającą oczy. Gdy weterynarz je rozchylił, ukazały się granatowe oczka. Czarny kociak prawdopodobnie dziś po raz pierwszy zobaczył otaczający go świat. Oprócz tego, maluch miał na główce kilka kleszczy. Kocięta są w wieku ok. 2 tygodni, widać, że chorują już od urodzenia. Oprócz zakroplenia oczu maluchy dostały zastrzyki z antybiotykiem. Było już pewne, że nie mogą powrócić na obecne miejsce bytowania. W szopie panował brud, nie byłoby możliwości efektywnego leczenia kociąt (kilka razy dziennie trzeba zakraplać im oczy), istniało ryzyko, że dzika matka przeniesie je w inne miejsce. Nasza pani prezes znalazła im bezpieczne tymczasowe lokum w czystym mieszkaniu. Jednak kocięta nie są jeszcze samodzielne, dlatego koniecznością było złapać matkę i ostatniego malucha. W tym celu prezes i wolontariuszka powróciły na działkę, gdzie urodziły się oseski. Na miejscu czekała już kocia mama i... obok szopy na szufelce leżał czwarty kociak! Widok o tyle był podejrzany, że maluch nie poruszał się, a po jego pyszczku chodziły muchy. Oznaczać to mogło tylko jedno – dla niego ratunek przyszedł za późno. Ze złapaniem matki na klatkę-pułapkę też był niemały problem. Ona zamiast smacznym jedzeniem interesowała się swoimi kociętami, których nie było. Kładła się obok martwego kociaka. Dopiero po włożeniu go do klatki-łapki matka weszła za nim. Dzięki temu udało się ją złapać. Teraz kocia rodzinka jest już w komplecie, najważniejsze to wyleczyć maluchy i uratować im oczka. Quote
tatankas Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Kociak,któremu się nie udało,oraz matka małych już złapana w klatkę: Quote
tatankas Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Już po pierwszej wizycie u weta wyglądały dużo lepiej,może nawet ujrzały światełko w tunelu: Quote
Anula Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [INDENT] [B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT] Quote
tatankas Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Dawno nie miałam czasu na wprowadzenie interwencji i znowu się ich uzbierało:Dnia 13 czerwca dostaliśmy zgłoszenie od SM, że pod kontenerem za sklepem Stokrotka, ktoś podrzucił 4 maleńkie kociaki. Przyjęliśmy kocięta pod naszą opiekę, mają one około 4-5 tygodni i na pewno potrzebują jeszcze matki. Jedna z naszych podopiecznych kotek zaopiekowała się nimi. Za kilka tyg. kocięta zostaną wydane do adopcji.Dnia 10 czerwca w okolicach ul. Piaskowej 5-7, znaleziono młodego kocurka o pięknym burym, cętkowanym umaszczeniu. Kocur jest wielkim pieszczochem. W dniu znalezienia był bardzo przestraszony tak jakby nigdy nie był na dworze. Został wykastrowany na koszt Toz. Właścicieli prosimy o pilny kontakt pod nr. tel. 794 944 165.Dnia 04 czerwca dostałyśmy zgłoszenie, że na ul. Mazurskiej jest kot w stanie agonalnym. Natychmiast udałyśmy się pod wskazany adres. Kot został zabrany i przewieziony do kliniki do Szczecina. Na miejscu okazało się, że kot jest w bardzo ciężkim stanie, zjadany był już przez robaki. Jedyne co mogłyśmy zrobić to ulżyć mu w cierpieniach. Kot niestety cierpiał już od kilku tygodni i nikt mu nie pomógł.Dnia 14 czerwca z działek przy ul. Odrzańskiej została złapana kotka wolno żyjąca, celem przeprowadzenia sterylizacji. Dnia 15 czerwca kotka została wysterylizowana. Po kilku dniach wróci w swoje miejsce bytowania.Dnia 8 czerwca znaleziono kotkę w bardzo złym stanie. Kotkę czeka seria badań, żeby znaleźć przyczynę jej wyłysienia. Quote
Enigma79 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dostałam PW z prośbą o pomoc w znalezieniu osoby do wizyty przedadopcyjnej w Trzebieży. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc, niech napisze do [COLOR=red]figa33 [/COLOR]lub [COLOR=red]Tymianka[/COLOR], proszę. " (...)kto mógłby sprawdzić domek dla suczki Nory , domek jest w Trzebieży k/ Szczecina ? Sunia nie ma wątku na dogo , ale opiekę nad Norą sprawuje Tymianka. Domek wydaje się bardzo fajny , ale strach wysłać tak daleko sunię bez sprawdzenia ( z W-wy do Szczecina ...)" Quote
tatankas Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='Enigma79']Dostałam PW z prośbą o pomoc w znalezieniu osoby do wizyty przedadopcyjnej w Trzebieży. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc, niech napisze do [COLOR=red]figa33 [/COLOR]lub [COLOR=red]Tymianka[/COLOR], proszę. " (...)kto mógłby sprawdzić domek dla suczki Nory , domek jest w Trzebieży k/ Szczecina ? Sunia nie ma wątku na dogo , ale opiekę nad Norą sprawuje Tymianka. Domek wydaje się bardzo fajny , ale strach wysłać tak daleko sunię bez sprawdzenia ( z W-wy do Szczecina ...)"[/QUOTE] Dostałam już wiadomość na pw,popytam się i dam znać ;) Quote
tatankas Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Dziś nasza czarnulka Rita poszła do adopcji,to już jej siódmy domek,miejmy nadzieję,że siódemka przyniesie jej szczęście.To trudny psiak,nie potrafi sama zostawać w domu,niszczy w domu i wyje.Miejmy nadzieję,że tym razem trafi na ludzi,którzy nie zrezygnują po jednym dniu i jej nie oddadzą.Trzymamy kciuki za nią. Ja miałam pełen wieczór wrażeń,jadąc na spotkanie,by oddać Ritę do adopcji dostałam telefon od znajomej,że pod blokami na moim osiedlu lata szczeniak podobny do goldena z większym psiakiem podobnym do huskiego.Choć byłam w połowie drogi na spotkanie,to zawróciłam,bo mi ten szczeniak nie dawał spokoju,wjeżdżając na parking pod blokami mało na niego nie wjechałam. Tego Husky nie widziałam,a czasu nie miałam zbytnio,więc zapakowałam psiaka do samochodu i pojechałam na spotkanie.Po pół godzinie wracając zaparkowałam,psiaka na ręce i poszłam się przejść zapytać kogoś,czy psiaka nie zna.Potem przypomniało mi się,że dwie ulice dalej ludzie mają psiaka husky dorosłego,ale wygląda jak miniaturka,może sobie dokupili psiaka i im psiaki zwiały z posesji.Jak się okazało-husky to szczeniaczka matka,w życiu bym na to nie wpadła.Psiaki zostały na ogródku i właściciele nawet nie wiedzieli,że zwiały,bo sunia wróciła do domku-wypadki się zdarzają,dobrze,że wszystko się szczęśliwie skończyło: Właściciele zabrali szczeniaka-suczkę,zaproponowałam im,że zrobię ogłoszenia i poszukam suni domku.Szczeniak jest odrobaczony,w następnym tygodniu,jak sunia będzie sterylizowana,to szczeniak zostanie zaszczepiony.W razie jakby ktoś znał osobę chętną do adopcji,proszę o telefon do mnie:Ada-502-350-461 Quote
kamilqax95x Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [B]Przepraszam za te info :placz: Zapraszam na bazarek dla TTBSzczecin "Jestem gwiazdą YouTube'a ;) " [url]http://www.dogomania.pl/threads/2102...BS-do-18-lipca[/url][/B] Quote
tatankas Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [quote name='kamilqax95x'][B]Przepraszam za te info :placz: Zapraszam na bazarek dla TTBSzczecin "Jestem gwiazdą YouTube'a ;) " [url]http://www.dogomania.pl/threads/2102...BS-do-18-lipca[/url][/B][/QUOTE] Link się nie otwiera? :( Quote
ageralion Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='tatankas']Link się nie otwiera? :([/QUOTE] A no faktycznie... to wkleje jeszcze raz [url]http://www.dogomania.pl/threads/210204[/url] Quote
tatankas Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Dnia 30 maja 2011 r. w Policach na ul. Wyszyńskiego ( koło Kingi) zaginął pies rasy Kundel. Ma na imię BRUTUS. Pies jest koloru czarnego. Ma białą plamę na szyi i pod ogonem. Na szyi ma czerwoną obrożę z napisem ,, PROSZĘ NIE KARM MNIE ''. Znalazcę psa proszę o kontakt telefoniczny pod numer 601928005. Quote
tatankas Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 1. IMIĘ: Puszek i Filuś2. PŁEĆ: kot3. RASA: europejska4. WIELKOŚĆ: typowa dla kota5. UMASZCZENIE: jak na zdjęciu 6. WIEK: 2 m-ce7. STAN ZDROWIA: bardzo dobry – odpchlone i odrobaczone8. KASTRACJA/STERYLIZACJA: nie (po osiągnięciu dojrzałości na koszt TOZ)9. UPODOBANIA I NAWYKI :Puszek i Filuś to bracia bliźniaki. Są podobni do siebie jak dwie krople wody. Mają piękne umaszczenie. Wychowywani są w domu. Lubią towarzystwo człowieka, glaskanie i przytulanie. Dnie spędzają na zabawie, jedzeniu i spaniu . Dogadują się z innymi kotami. Szukają przyjaznych domków i kochających opiekunów, którzy okażą im mnóstwo miłości i zatroszczą sie o nich do końca ich życia. Mogą być adoptowane razem lub osobno.Oferta TOZ Police 888 816 8431. IMIĘ: Gucio2. PŁEĆ: kot3. RASA: europejska4. WIELKOŚĆ: typowa dla kota5. UMASZCZENIE: jak na zdjęciu 6. WIEK: 2 m-ce7. STAN ZDROWIA: bardzo dobry – odpchlony i odrobaczony8. KASTRACJA/STERYLIZACJA: nie (po osiągnięciu dojrzałości na koszt TOZ)9. UPODOBANIA I NAWYKI :Gucio to braciszek Pszczólki. Podobnie jak siostra jest przepiękny i drobniutki. Ma śliczną, błyszczącą sierść. Wychowany w domu, przyjazny dla ludzi. Uwielbia kocie zabawy, świetnie dogaduje się z innymi kotami. Nie grymasi przy jedzeniu. Gucio szuka domku, w którym będzie czuł sie bezpieczny, kochany i zostanie otoczony opieką do końca swego życia. Może to będziesz właśnie Ty?DANE ZGŁASZAJĄCEGO:Oferta TOZ Police 888 816 8431. IMIĘ: Simba2. PŁEĆ: kot3. RASA: europejska4. WIELKOŚĆ: typowa dla kota5. UMASZCZENIE: jak na zdjęciu6. WIEK: ok. 8 m-cy7. STAN ZDROWIA: bardzo dobry – odpchlony i odrobaczony8. KASTRACJA/STERYLIZACJA: tak9. UPODOBANIA I NAWYKI :Simba jest kotem, który uwielbia wszelkie pieszczoty: głaskanie, przytulanie, drapanie za uszkiem i po brzuszku. Ma piękne, duże zielone oczy, lśniące futerko. Kot jest w pełni zdrowy, bardzo przyjacielski. Lubi towarzystwo innych kotów. Dnie spędza na zabawie i spaniu. Korzysta z kuwety. Pokochaj Simbę na zawsze i nie pozwól mu długo czekać na szczęście w twoich ramionach. Daj szansę temu cudownemu kocurkowi na dobre życie, a odwdzięczy Ci się oddając całą swoją miłość.Oferta TOZ Police 888 816 8431. IMIĘ: Pszczółka2. PŁEĆ: kotka3. RASA: europejska4. WIELKOŚĆ: typowa dla kota5. UMASZCZENIE: jak na zdjęciu 6. WIEK: 2 m-ce7. STAN ZDROWIA: bardzo dobry – odpchlona i odrobaczona8. KASTRACJA/STERYLIZACJA: nie (po osiągnięciu dojrzałości na koszt TOZ)9. UPODOBANIA I NAWYKI :Pszczólka jest drobniutką, przepiękną koteczką. Ma śliczną, błyszczącą sierść. Wychowana w domu, przyjazna dla ludzi. Uwielbia kocie zabawy, świetnie dogaduje się z innymi kotami. Nie grymasi przy jedzeniu. Dla nowego domu będzie promyczkiem, prawdziwą kocią iskierką.Do szczęścia brakuje jej tylko troskliwego domu, w którym będzie czuła się kochana i potrzebna. Może taki dom stworzysz jej właśnie Ty?Oferta TOZ Police 888 816 843 Quote
tatankas Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 1. IMIĘ: Marcysia2. PŁEĆ: kotka3. RASA: europejska4. WIELKOŚĆ: typowa dla kota5. UMASZCZENIE: jak na zdjęciu - szylkretowe6. WIEK: ok. 1 rok7. STAN ZDROWIA: bardzo dobry – odpchlona i odrobaczona8. KASTRACJA/STERYLIZACJA: tak9. UPODOBANIA I NAWYKI :Marcysia jest drobniutką, przepiękną koteczką. Ma śliczną, szylkretową, błyszczącą sierść. Uwielbia towarzystwo człowieka, podąża za nim krok w krok. Dopomina się o głaskanie i pieszczoty mrucząc przy tym głośno jak traktorek. Koteczka jest odpchlona i odrobaczona. Korzysta z kuwetki. Lubi towarzystwo innych kotów. Do szczęścia brakuje jej tylko troskliwego domu, w którym będzie czuła się kochana i potrzebna. Może taki dom stworzysz jej właśnie Ty?Oferta TOZ Police 888 816 8431. IMIĘ: Zyzio (czarny) i Tito (szary)2. PŁEĆ: kocurki3. RASA: europejska4. WIELKOŚĆ: typowa dla kota5. UMASZCZENIE: jak na zdjęciu6. WIEK: ok. 4 tygodnie7. STAN ZDROWIA: bardzo dobry – odpchlona i odrobaczona8. KASTRACJA/STERYLIZACJA: na koszt TOZ Police9. UPODOBANIA I NAWYKI :Zyzio i Tito to koty ciekawe świata. Potrafią sami jeść oraz załatwiają się do kuwety. Szukamy dla tych przystojniaków stałych kochających domów. Daj im szansę na dobre życie, a odwdzięczą Ci się oddając całą swoją miłość.Można adoptować jednego albo dwa koty. Oferta TOZ Police 888 816 8431. IMIĘ: Xara (czarna) i Xena (szara)2. PŁEĆ: kotka3. RASA: europejska4. WIELKOŚĆ: typowa dla kota5. UMASZCZENIE: jak na zdjęciu6. WIEK: ok. 4 tygodnie7. STAN ZDROWIA: bardzo dobry – odpchlona i odrobaczona8. KASTRACJA/STERYLIZACJA: na koszt TOZ Police9. UPODOBANIA I NAWYKI :Xara i Xena to koteczki ciekawe świata. Potrafią sama jeść oraz załatwiają się do kuwety. Szukamy dla tych uroczych kocich dziewczynek stałych kochających domów. Daj im szansę na dobre życie, a odwdzięczą Ci się oddając całą swoją miłość.Można adoptować jedną albo dwie koteczki. Oferta TOZ Police 888 816 843 Quote
sylwia637 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Pilna Sprawa. Od ok 1,5 tygodnia koło ronda, przy pizzerii Pasieka błąkają się dwie suczki. Suczki sa bardzo łagodne i lgną do człowieka. Słyszałyśmy różne wersje dotyczące tych suczek, jedni mówią ze one mają właściciela na tych działkach przy rondzie, a inni twierdza ze suczki zostały porzucone. Dlatego bardzo pilnie prosimy osoby, które znają te suczki, wiedza kogo one moga być, o kontakt z TOZ Police pod nr 888 816 843. Każda informacja jest dla nas cenna, byc moze udało by sie odnaleźć własciciela. Może faktycznie ma on działkę przy rondzie i wypuszcza luzem suczki. [IMG][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/15/moto1033.jpg/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/1064/moto1033.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][/IMG] Quote
Enigma79 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Śliczne są... i takie do siebie podobne (oprócz umaszczenia oczywiście). Quote
kimiji Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Bardzo potrzebujemy wizyty przedadopcyjnej w Policach dla bokserka z tego wątku([URL]http://www.dogomania.pl/threads/212613-Devon-kochany-bokserek-który-nie-potrafi-być-sam[/URL]), czy mógłby ktoś pomóc? Adres na PW Quote
tatankas Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='kimiji']Bardzo potrzebujemy wizyty przedadopcyjnej w Policach dla bokserka z tego wątku([URL]http://www.dogomania.pl/threads/212613-Devon-kochany-bokserek-który-nie-potrafi-być-sam[/URL]), czy mógłby ktoś pomóc? Adres na PW[/QUOTE] Boksio Devon adoptowany prosto ze schroniska,my jednak domek srawdzimy,może innemu boksiowi trafi się szóstka w totka ;) Quote
tatankas Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Dostałam dziś telefon,potem maila od pani,która szuka nowego domku dla swojej suni,jest w trudnej sytuacji,nie chce oddawać suni,ale nie ma innego wyjścia.Tylko do dobrego domku.Cytuję: Witam serdeczenie w nawiązaniu do przeprowadzonej w dniu dzisiejszym rozmowy telefonicznej, przesyłam zdjęcia mojej suczki Diany, ma na 4 lata, jest po sterylizacji, nigdy nie była zaszczeniona,została wysterylizowana, była wzięta ze schroniska jako szczeniak. Ma szczepienia lecz ksążeczka zdrowia jak i paszport w obecnej chwili znajdują się jeszcze w posaiadniu mojego ex partnera ale postaram sie w niedługim czasie je odzyskać. Diana Jest psem łagodnym swietnie nadającym sie dla dzieci gdyż jest łagodna i miła w obejściu. Jest psem zadbanym i czystym, nie gryzie przedmiotów w domu. Kocha biegać i bawić się. Niestety sytacja życiowa w jakiej sie znalazłam nie pozwala mi na jej zatrzymanie. Z poważaniem [email][email protected][/email] tel 503123070[/QUOTE] [img=http://images43.fotosik.pl/1055/bfc5bdd45b020b09med.jpg] [URL=http://www.fotosik.pl][img=http://images39.fotosik.pl/1022/267b85f64de4d491med.jpg][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][img=http://images37.fotosik.pl/1018/2f09ee46477a2e09med.jpg][/URL] Quote
tatankas Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Dostałam wiadomość: [quote]dzien dobry.chciala bym was prosic o pomoc w znalezieniu kota. siostrzenica dostala na dzien dziecka miesiecznego kotka. kotek przyzwyczail sie do naszego domu,nie uciekal. biegal sobie po podworku a od kilku dni oddalal sie od domu ale zawsze wracal. tydzien temu czyli 1 sierpnia kotek nie wrocil. byl mlody i jak na moj gust bardzo ladny wiec podejrzewam ze jakis przechodzien poprostu sobie go wzial bo na ulicy kazdy wiedzial ze to jest nasz kot wiec mysle ze zaden z sasiadow by nam go nie zabral choc i tego nie wykluczam. bardzo prosze o pomoc w sprawie bo corka siostry bardzo przezywa zaginiecie kotka. kotek to samiec,nazywa sie BAZYL. wrazie jakich kolwiek informacji prosze o kontakt pod nr 515477809 [/quote] Zdjęcie kotka: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/1029/2645e08bae899e85med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Enigma79 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ada, gdybyś chciała i była może znowu w Sz-nie któregoś dnia, to mam coś na bazarek (może być na polickie zwierzaki). DVD srebrne, marki MUSTEK, "prawie-nófka" (bardzo mało używany, kupiony kiedyś w Berlinie) ;) Robiłam mały remont i znowu się coś znalazło, czego nie potrzebuję. Quote
Recommended Posts