Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny maluch...ten facet,który pytał o niego w schronisku,to nie jest dobry domek...Rudzik siedziałby na łańcuchu albo w klatce...ale dobrze,ze rozmawiał z Mamanabank,chyba nie przyjedzie już do schroniska...a do Rudzika na pewno uśmiechnie się szczęście...

Posted

Właśnie wróciłam ze schroniska :-) Pan zostawił dane do umowy. Rudzik będzie mieszkał w domu z ogrodem w towarzystwie jamnikowatej suczki, która na razie jest szczeniakiem, będzie ze swoją Panią pielęgnował grządki, chodził na spacery, dla rozrywki doglądał czterech królików. Mieszkanie oczywiście w domu, nie w budzie :-) Rudzik ma być psem do towarzystwa i o to własnie chodziło! Za tydzień w środę jedzie do domu nad Bugiem.

Posted

mamanabank napisał(a):
Pan był dzisiaj u mnie i pytał jaka karmę kupić do schroniska. Pożyczyłam też obróżkę na drogę :-) Byle do przyszłego tygodnia.

To na placu boku zostanie tylko Nodi z Pianka? Może im tez się poszczęści.

Posted

edzia.71 napisał(a):
To na placu boku zostanie tylko Nodi z Pianka? Może im tez się poszczęści.

Piankę już komuś podpowiedziałam...może nawet jutro będą w schronisku...

Posted

mamanabank napisał(a):
Tak, tak! Pojechał, można zmienić! Pan pojechał po niego sam, już w drodze do domu we Włodawie, nie jechałam z nimi, wieści będę miała po świętach. Rudzik ma dom.

Jakieś zdjęcie telefonem chociaż,będzie?Zmieniam tytuł wątku...
No to w boksie została tylko Pianka i Nodi...bardzo żal mi Pianki,bardzo...trzeba jej szybko domek znależć...

Posted

Romka napisał(a):
Jakieś zdjęcie telefonem chociaż,będzie?Zmieniam tytuł wątku...
No to w boksie została tylko Pianka i Nodi...bardzo żal mi Pianki,bardzo...trzeba jej szybko domek znależć...

Bardzo się cieszę. Pomyślałam że może Piankę dać do Kapiego (naszego małego smutaska)

Posted

edzia.71 napisał(a):
Bardzo się cieszę. Pomyślałam że może Piankę dać do Kapiego (naszego małego smutaska)

A Kapi teraz będzie chyba sam jak pójdzie Tobi...no ale Nodi zostanie sam...

Posted

Dzisiaj Pan wrócił, mam już wieści z nowego domu. Podróż Rudzik zniósł fatalnie, natomiast w domu już pierwszego dnia tulił się do wszystkich, Pani jest nim zachwycona. Nowi ludzie Rudzika uważają, że jest bardzo dobrze ułożony i mądry, nie mówiąc o tym, że piękny. Na dzień dobry dostał wciry od zazdrosnej szczeniorki ale jej nie oddał, zniósł zaczepki dzielnie. Następnego dnia była już sztama, wspólne zabawy, szczekanie, zadzieranie z dużym psem sąsiedzkim, gonitwy. W jedzeniu wybredny, puszka mu nie pasowała. Rudzik jest pociechą dla rodziny :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Dzisiaj Pan wrócił, mam już wieści z nowego domu. Podróż Rudzik zniósł fatalnie, natomiast w domu już pierwszego dnia tulił się do wszystkich, Pani jest nim zachwycona. Nowi ludzie Rudzika uważają, że jest bardzo dobrze ułożony i mądry, nie mówiąc o tym, że piękny. Na dzień dobry dostał wciry od zazdrosnej szczeniorki ale jej nie oddał, zniósł zaczepki dzielnie. Następnego dnia była już sztama, wspólne zabawy, szczekanie, zadzieranie z dużym psem sąsiedzkim, gonitwy. W jedzeniu wybredny, puszka mu nie pasowała. Rudzik jest pociechą dla rodziny :-)

O rany,jak się cieszę...niech zrobią choć jedno zdjęcie telefonem...nie mogę się doczekać...