Ania_i_Kropka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 j3nny napisał(a):a czemu on jest łysy? grzybica jakaś, czy kwestia hormonalna? U Gizma łysienie jest na tle hormonalnym. Psiak miał szczegółowe badanie skóry i nic nie wykazało. Gizmowi sierść została jedynie na główce i na łapkach. Quote
Betbet Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Cioteczki, postaram się w pon iedziałek w pracy zrobić bannerek jakiś. Aleee mam uwagę co do allegro. Tam nie może być w tytule :maleńki kochany dziaduni. Bo mało kto wpisuje takie hasła w Allegro. Zależy nam żeby jak najwięcej osób go zoabczyło więc sugeruję wpisać coś w stylu "Jak york, jak grzywacz chiński tylko starutki,biedniutki..." Coś w tym stylu. Gdy pojawi się słowo york, grzywacz chiński jest szansa że ktoś go wypatrzy. Jeśli Niuniuś (wiem, wabi się Gizmo ale dla mnie to Niuniuś) łysieje na tle hormonalnym, to naprawdę nieco go upodabnia do grzywka... I można być spokojnym, że to nie grzybica.Nie ma żadnych widoków na DT?:( Aaaa i zdjęcia na Allegro niektóre nie działają. Czy mamy szansę na więcej fot, które pokazałyby tułów Niuniusia? Żeby...hm...wiedzieć z czym mamy do czynienia. Quote
anciaahk Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Biedny dziadunio. Jagódko nie widać zdjęć na allegro. Quote
Ania_i_Kropka Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 anciaahk napisał(a):Biedny dziadunio. Jagódko nie widać zdjęć na allegro. Serwer wysiadł i usuwa niektóre zdjęcia.:angryy: Quote
brazowa1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 paniMysza napisał(a):pare miesiecy temu we wrocławskim schronisku był sliczny dziadunio. adoptowała go jakas niemiecka organizacja (dom tymczasowy), który przygarnia własnie takie staruszki... Pani Myszo. Trzeba bardzo uwazac i to nie może byc jakas organizacja,tylko sprawdzona i bardzo rzetelna. Setki psów z Polski ląduje w laboratoriach.Poszukiwane sa psy ze schorzeniami. Quote
magdola Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 brazowa1 napisał(a):Pani Myszo. Trzeba bardzo uwazac i to nie może byc jakas organizacja,tylko sprawdzona i bardzo rzetelna. Setki psów z Polski ląduje w laboratoriach.Poszukiwane sa psy ze schorzeniami.u nas toz ma sprawdzone kontakty z ds z niemiec.... Quote
siekowa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Wstawiłam go na warszawskie gumtree http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Jak-york-jak-grzywacz-chinski-tylko-starutki-biedniutki-W0QQAdIdZ242220470 Quote
Ania_i_Kropka Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Dzisiaj zdjęcie Gizma ukazało sikę w "Naszym Olztyniaku" ( darmowy tygodnik w Olsztynie). Może ktoś tu go wypatrzy. Zdjęcia Gizma bez sweterka postaram się zrobić w tygodniu. Quote
siekowa Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dostałam zapytanie z gumtree: [email protected] Witam, czy Gizmo toleruje inne suczki? mam Pelagię która kocha wszystko, tylko czy Gizmo będzie tolerował ją? Ile Gizmo może mieć lat? I czy bardzo kosztowne będzie jego leczenie? Czy ktoś może odpisać tej pani? Quote
Betbet Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Powinni "opiekunowie" wątku, żebyśmy wszyscy naraz nie odpisali;) JA zrobiłąm takie ubogie bannerki...ale innych nie umiem! Quote
magdola Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Betbet napisał(a):Powinni "opiekunowie" wątku, żebyśmy wszyscy naraz nie odpisali;) JA zrobiłąm takie ubogie bannerki...ale innych nie umiem! Śliczne ;).......... Quote
Ania_i_Kropka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Zaraz odpisze na maila. Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani, która zobaczyła Gizma w Olsztyniaku. Jutro ma przyjechać poznać Gizmusia. Quote
Borówka16 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ania_i_Kropka napisał(a):Zaraz odpisze na maila. Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani, która zobaczyła Gizma w Olsztyniaku. Jutro ma przyjechać poznać Gizmusia. To 3mam kciuki :) :kciuki: Quote
Betbet Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 To dawaj potem znać jak zapoznanie, bo jak nie to:mad::diabloti: Quote
Borówka16 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Betbet napisał(a):To dawaj potem znać jak zapoznanie, bo jak nie to:mad::diabloti: No właśnie :eviltong: Quote
Ania_i_Kropka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Gizmo pojechał do domu :multi::multi::multi: Zamieszkał w Olsztynie u cudownej P.Oli. Gizmuś będzie miał koleżankę również adoptowaną z naszego schroniska i młodziutką kotkę. Quote
Betbet Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Super!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie ciesze! Nie krywam, że dziadunio jakoś mi się na sercu położył tak...nooooooooooooooooooo to jest dobra wiadomość! Quote
Borówka16 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ania_i_Kropka napisał(a):Gizmo pojechał do domu :multi::multi::multi: Zamieszkał w Olsztynie u cudownej P.Oli. Gizmuś będzie miał koleżankę również adoptowaną z naszego schroniska i młodziutką kotkę. Super , extra ! :multi: :loveu: No i mieszka u mojej imienniczki :eviltong: :razz: Quote
megi82 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ania_i_Kropka napisał(a):Gizmo pojechał do domu :multi::multi::multi: Zamieszkał w Olsztynie u cudownej P.Oli. Gizmuś będzie miał koleżankę również adoptowaną z naszego schroniska i młodziutką kotkę. pogratulować tak szybkiego znalezienia domku Quote
Recommended Posts