Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

j3nny napisał(a):
a czemu on jest łysy? grzybica jakaś, czy kwestia hormonalna?

U Gizma łysienie jest na tle hormonalnym. Psiak miał szczegółowe badanie skóry i nic nie wykazało. Gizmowi sierść została jedynie na główce i na łapkach.

Posted

Cioteczki, postaram się w pon iedziałek w pracy zrobić bannerek jakiś. Aleee mam uwagę co do allegro. Tam nie może być w tytule :maleńki kochany dziaduni. Bo mało kto wpisuje takie hasła w Allegro. Zależy nam żeby jak najwięcej osób go zoabczyło więc sugeruję wpisać coś w stylu "Jak york, jak grzywacz chiński tylko starutki,biedniutki..." Coś w tym stylu. Gdy pojawi się słowo york, grzywacz chiński jest szansa że ktoś go wypatrzy. Jeśli Niuniuś (wiem, wabi się Gizmo ale dla mnie to Niuniuś) łysieje na tle hormonalnym, to naprawdę nieco go upodabnia do grzywka... I można być spokojnym, że to nie grzybica.Nie ma żadnych widoków na DT?:(

Aaaa i zdjęcia na Allegro niektóre nie działają. Czy mamy szansę na więcej fot, które pokazałyby tułów Niuniusia? Żeby...hm...wiedzieć z czym mamy do czynienia.

Posted

paniMysza napisał(a):
pare miesiecy temu we wrocławskim schronisku był sliczny dziadunio. adoptowała go jakas niemiecka organizacja (dom tymczasowy), który przygarnia własnie takie staruszki...

Pani Myszo. Trzeba bardzo uwazac i to nie może byc jakas organizacja,tylko sprawdzona i bardzo rzetelna. Setki psów z Polski ląduje w laboratoriach.Poszukiwane sa psy ze schorzeniami.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Pani Myszo. Trzeba bardzo uwazac i to nie może byc jakas organizacja,tylko sprawdzona i bardzo rzetelna. Setki psów z Polski ląduje w laboratoriach.Poszukiwane sa psy ze schorzeniami.
u nas toz ma sprawdzone kontakty z ds z niemiec....

Posted

Dostałam zapytanie z gumtree:

[email protected] Witam, czy Gizmo toleruje inne suczki? mam Pelagię która kocha wszystko, tylko czy Gizmo będzie tolerował ją? Ile Gizmo może mieć lat? I czy bardzo kosztowne będzie jego leczenie?
Czy ktoś może odpisać tej pani?

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Gizmo pojechał do domu :multi::multi::multi:

Zamieszkał w Olsztynie u cudownej P.Oli. Gizmuś będzie miał koleżankę również adoptowaną z naszego schroniska i młodziutką kotkę.

Super , extra ! :multi: :loveu:
No i mieszka u mojej imienniczki :eviltong: :razz:

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Gizmo pojechał do domu :multi::multi::multi:

Zamieszkał w Olsztynie u cudownej P.Oli. Gizmuś będzie miał koleżankę również adoptowaną z naszego schroniska i młodziutką kotkę.

pogratulować tak szybkiego znalezienia domku