fiorsteinbock Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bohater wątku to niewielki psiak o cudownie miękkiej i gęstej sierści. Umaszczenie równie oryginalne jak sam wygląd :cool3: Mały, bo tak ma na imię ma dużą wadę zgryzu, zw. tyłozgryz. Widać dosłownie podniebienie i różowy jęzorek. Jednak ten defekt w niczym mu nie przeszkadza. Zupełnie normalnie je, jest grubiutki i wesolutki. Sądząc po sierści był zadbany, dobrze odżywiony i mieszkał w normalnym domu. Co się stało, dlaczego jest w schronisku - nie wiemy. Może uciekł za suczką, a może Pan/i zmarła a pies nie był potrzebny rodzinie? Mały doskonale nadaje się do roli "psa - kanapowca". Jest niewielkich rozmiarów, daje się nosić na rękach, lubi mizianie a w kontakcie z człowiekiem jest niezwykle delikatny. Wita się radośnie ale nie nachalnie, grzecznie spaceruje, podchodzi na zawołanie i od razu czeka na głaski. Mały będzie idealnym towarzyszem dla osób ceniących spokój i miłą, rodzinna atmosferę. Stanie się najlepszym i najwierniejszym przyjacielem do końca swych dni. Mały jest około 1,5 - 2 letnim psiakiem, ma książeczkę zdrowia i szczepienia. Jest gotowy do adopcji :) [SIZE=2]Mały obecnie przebywa w schronisku AZYL w Dzierżoniowie ul. Brzegowa 151 tel. 74 831 18 00 Wolontariuszka Grażyna: 664 315 852 [SIZE=3]PROSZĘ O POMOC W OGŁASZANIU: http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Maly-roczniak-mieciutki-kaloryferek-na-chlodne-dni-W0QQAdIdZ240704080 http://allegro.pl/maly-kanapowiec-niepospolity-i1309344525.html www.ale.gratka.pl [/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Jutro bannerek, allegro i ogloszenia. Dzisiaj mam awarie "kapiącego nosa" :) Quote
elinka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 http://img202.imageshack.us/img202/801/may7.jpg - jaki słodki pycholek. :loveu: Fiorst, wklej Małego na wątek 25domków. Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 A dzieki Elinko, juz wklejam. Mały jest uroczy, prawda! Licze, ze niedlugo bedzie musiał siedziec w schronie. Quote
mmd Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Zanim sama zmajstrujesz to ja anonsuję się z gumtree i zrobię mu wyróżnione. Lubię ogłaszać psy, jak mają dobre fotki, bo sukces szybciej przychodzi i później się mówi, że mmd ma dobrą rękę:diabloti: Jutro go wyróżnię, dotrwa i tak na 1 stronie:) http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Maly-roczniak-mieciutki-kaloryferek-na-chlodne-dni-W0QQAdIdZ240704080 Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Eh, Kochana jestes! Ja mam juz allegro, z nosa kapie, trudno ;) klawiature najwyzej trafi! http://allegro.pl/maly-kanapowiec-niepospolity-i1309344525.html Quote
wujek & ciocia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 witam cioteczki ! piękny piesek, na pewno długo nie będzie czekał na nowy domek :) Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Cioteczki, zagladajcie do naszego Przystojniaka. Prosimy o pomoc w ogloszeniach, poki co jest allegro i gumtree. Quote
Nadziejka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 :buzi::thumbs:przyszlam i ja do ksieciunia bialunia ! alee cudenkoo ! mocno trzymam za cudownego! Quote
giselle4 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Eh, Kochana jestes! Ja mam juz allegro, z nosa kapie, trudno ;) klawiature najwyzej trafi! [url] To od Ciebie sie zaraziłam katarem? o TY podła:) dzisiaj juz boli mnie głowa... ale Mały jest sliczny i mięciutki Quote
kamilawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 To ja skrobnę jakiś wzruszający tekst może :) I kilka ogłoszeń porobię małemu. Zawołam Kamilę, przecież ona uwielbia takie krzywe pyszczki :) Quote
kamilawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Dla Małego: * ale.gratka * adin.pl * gieldaogloszen.pl * adopcje.org * kupiepsa.pl * mojpupil.pl * psy.pl * eoferty.com.pl * ofertka.pl * afisze.pl * przygarnijzwierzaka.pl * nasipupile.pl * zoonet.pl * owi.pl * anonse.pl * cafeanimal.pl Quote
giselle4 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 kamilkadziekuje:) mimo ze to pupilek Edytki trtzymam za niego kciukasy Quote
kamilawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Mam nadzieję, że szybko pójdzie do domku. Jest wspaniały. Oby nie musiał spędzać zimy w schronie. Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Dzieki za pomoc Laseczki :) Lala pojechala do domu, pojedzie i Maly! Quote
giselle4 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 pewnie ze pojedzie:) Kamilka ,jezeli Ci sie to przyda do ogłoszen to Maly wpadł pod auto i nikt jego nie szukal ,schronisko leczyło i szuka domku:) Quote
kamilawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Tekst z pierwszej strony jest bardzo fajny, także z tym ogłaszam i jeszcze jutro będę ogłaszać. Mam nadzieję, że szybko ktoś się w nim zakocha. Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Z dogomania sie jakas masakra robi, nie moge otwierac watkow, pisac postow bo wszystko sie muli :( Quote
kamilawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Też mam z tym problem, ale nie jest jeszcze tak źle. Mam nadzieję, że nie planują żadnych zmian na razie, bo ja bardzo potrzebuję teraz dostępu do Dogo :diabloti:. Eh, nie dość, że muli to taki syf się robi, że masakra... Nie obczajam już niektórych... Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Cioteczki, przepraszam za spamowanie ale jest piekna starsza sunka, ktora bardzo potrzebuje Royal Canin, zajrzyjcie prosze. Obecnosc kazdego mile widziana :) http://www.dogomania.pl/threads/196036-Zoja-chora-i-nieszcz%C4%99%C5%9Bliwa-suczka-czy-czeka-j%C4%85-emerytura-w-schronisku Quote
Mysza2 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Witajcie cioteczki :) Jestem na zaproszenie Edytki. Ale cioteczki szybkie z tymi ogłoszeniami:) Zdj Quote
Recommended Posts