Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Bohater wątku to niewielki psiak o cudownie miękkiej i gęstej sierści. Umaszczenie równie oryginalne jak sam wygląd :cool3: Mały, bo tak ma na imię ma dużą wadę zgryzu, zw. tyłozgryz. Widać dosłownie podniebienie i różowy jęzorek. Jednak ten defekt w niczym mu nie przeszkadza. Zupełnie normalnie je, jest grubiutki i wesolutki.

Sądząc po sierści był zadbany, dobrze odżywiony i mieszkał w normalnym domu. Co się stało, dlaczego jest w schronisku - nie wiemy. Może uciekł za suczką, a może Pan/i zmarła a pies nie był potrzebny rodzinie?

Mały doskonale nadaje się do roli "psa - kanapowca". Jest niewielkich rozmiarów, daje się nosić na rękach, lubi mizianie a w kontakcie z człowiekiem jest niezwykle delikatny. Wita się radośnie ale nie nachalnie, grzecznie spaceruje, podchodzi na zawołanie i od razu czeka na głaski.
Mały będzie idealnym towarzyszem dla osób ceniących spokój i miłą, rodzinna atmosferę. Stanie się najlepszym i najwierniejszym przyjacielem do końca swych dni.

Mały jest około 1,5 - 2 letnim psiakiem, ma książeczkę zdrowia i szczepienia. Jest gotowy do adopcji :)

[SIZE=2]Mały obecnie przebywa w schronisku AZYL w Dzierżoniowie
ul. Brzegowa 151
tel. 74 831 18 00

Wolontariuszka Grażyna:
664 315 852

[SIZE=3]PROSZĘ O POMOC W OGŁASZANIU:

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Maly-roczniak-mieciutki-kaloryferek-na-chlodne-dni-W0QQAdIdZ240704080
http://allegro.pl/maly-kanapowiec-niepospolity-i1309344525.html
www.ale.gratka.pl
[/FONT]

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Eh, Kochana jestes!
Ja mam juz allegro, z nosa kapie, trudno ;) klawiature najwyzej trafi!

[url]
To od Ciebie sie zaraziłam katarem?
o TY podła:)
dzisiaj juz boli mnie głowa...
ale Mały jest sliczny i mięciutki

Posted

Dla Małego:

* ale.gratka
* adin.pl
* gieldaogloszen.pl
* adopcje.org
* kupiepsa.pl
* mojpupil.pl
* psy.pl
* eoferty.com.pl
* ofertka.pl
* afisze.pl
* przygarnijzwierzaka.pl
* nasipupile.pl
* zoonet.pl
* owi.pl
* anonse.pl
* cafeanimal.pl

Posted

Też mam z tym problem, ale nie jest jeszcze tak źle. Mam nadzieję, że nie planują żadnych zmian na razie, bo ja bardzo potrzebuję teraz dostępu do Dogo :diabloti:. Eh, nie dość, że muli to taki syf się robi, że masakra... Nie obczajam już niektórych...