tygra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A w nim to się zakochałam :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie Ty jedna:evil_lol: masz konkurencje:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Nooo jest cudny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='sylwiaskalska']ONE SĄ PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja bym nawet powiedziała, że PRZEPIĘKNE!!!!!!!!! :loveu::loveu: Quote
misiaczek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A w nim to się zakochałam :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Sylwia,to może drugiego boksia,zamiast drugiego gryfonika ??? ;) :). Quote
sylwiaskalska Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 misiaczek napisał(a):Sylwia,to może drugiego boksia,zamiast drugiego gryfonika ??? ;) :). Ty mnie nie kuś ;) no ale do bokserów mam wielki sentyment to cudne psiaki i bardzo oddane :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 o widzę jakies zabaweczki od czego zacząć zabawę:diabloti: Piesek sąsiadów- Puszek Winniczki w deszczu (lubicie ślimaczki?) Quote
e.v.a Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 napiesze jeszcze raz masz wspaniale psy :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ktoś tu odżywia się w Macdonald's/dzie:razz: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 o rety-ale ma super zabaweczki-cały zestaw:eviltong: teraz to chyba się zastanawia, którą się ma pobawić:lol: te płaskie pysie jak zwykle rozbrajają:eviltong: ja osobiście uwielbiam ślimaki po deszczu-masz farta, że masz Madzia i Medor je w ogrodzie są do tego pożyteczne-taka naturalna ozdoba ogródka:loveu: Quote
bonita Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='madzia i medor']Ktoś tu odżywia się w Macdonald's/dzie:razz: :evil_lol: Czasem się człowiek szarpnie i pojedzie do porządnego lokalu:evil_lol: Quote
bonita Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Dzięki wszystkim odwiedzającym za miłe słowa o moich faflakach :) Kilka nowych fotek A teraz uśmiech do zdjęcia Ja miałem być na tej fotce a nie ty uśmiech Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Jakiego balona zrobił z gumy, mądraliński ;] Świetne psiaki :) Quote
bonita Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 I niebo. Nawet samolocikowi fotkę szczeliłam :) A kto mi powie jak sie ramki robi, bo ja nie umiem? Quote
bonita Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ostatnia fota the best :) Bravo :) Dzięki:oops: , a Galeria Figi kiedy będzie? Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 O! i resoraki nawet ma :crazyeye: :evil_lol: Quote
bonita Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 leemonca napisał(a):O! i resoraki nawet ma :crazyeye: :evil_lol: Taa, z MacDonalda:evil_lol: Quote
bonita Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 A tu Diki w plenerze ( plener zrobiony przez Luthien. Dzięki!) Quote
tygra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='bonita']Dzięki wszystkim odwiedzającym za miłe słowa o moich faflakach :) Kilka nowych fotek A teraz uśmiech do zdjęcia Ja miałem być na tej fotce a nie ty uśmiech no proszę jaki gwiazdor - konkurencji na fotkach nie lubi:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 o proszę jaki gwiazdor - konkurencji na fotkach nie lubiPo panci to pewnie ma :D Quote
tygra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='bonita']A tu Diki w plenerze ( plener zrobiony przez Luthien. Dzięki!) fajnie wyszło Quote
BeaC Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Witaj Bonita Dopiero teraz trafiłam na twoją faflakową galerię. Boskie psiaki. Boskery to też moja miłośc, w przeszlości miałam jednego .... ale to było 11 lat tamu. Pozdrowienia z Opola i ucałuj wszystkie faflate ode mnie Quote
mar....ka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Hmmmmmm, którą wybrać??? Miałam zestaw takich zabawek z grubej gumy, jakieś rysie, niedzwiedzie etc. , ale Kana im łby zjadła:diabloti: Jak patrzę na te Twoje faflaki, to dosłownie wymiękam-cuda....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts