pinczerka_i_Gizmo Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Oj niemożliwe, żeby szczeniorków nie było :shake: Bonita i co w końcu? Quote
Guffi Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Nie no jestem zszokowana:crazyeye: . Wchodzę na forum, aby się czegoś dowiedzieć, a tu nic:shake: . No czekamyyyyy... Quote
Imbirka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Uuuuuuu, ja też myślałam, ze jakieś wieści będą, a tu nic:niewiem: :niewiem: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [COLOR=Purple][I][B]W I T A N K O !.... I C O ???????????....... Jakie wiesci z krainy Boksolandii ?????? Czekamy...... [/B][/I][/COLOR] Quote
DORRAG Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witaj Bonita:p Ale widzie że nadal nic nie wiadomo... a My strasznie ciekawi Quote
bonita Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='misiaczek']O kurcze...co za wieści :cool3:.A nie robiłyscie USG? Boni nie wygłupiaj się ;) :mad:,przecież wszyscy czekamy na dzieciaki twoje :).[/quote] [B][I]No i szeniaczków ni ma:niewiem: . Właśnie Misiaczek zrobiłam ten wielki błąd- nie robiłam USG:placz: . Wieczorem podjadę jeszcze do weterynarii zeby się upewnić, bo przecież mleko ma, a to jest dla mnie trochę dziwne:razz: , urojona ciąża u krytej suki. Z tym się jeszcze nie spotkałam:shake:.[/I][/B] Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [I][B];)no nic to teraz poczekamy na małe zajaczki na wiosnę:razz:[/B][/I] Quote
bonita Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)no nic to teraz poczekamy na małe zajaczki na wiosnę:razz:[/B][/I][/quote] [B][I]Pewno, co się odwlecze, to nie uciecze;) .(:placz: :evil_lol: )[/I][/B] Quote
bonita Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/2819/a117wy2.jpg[/IMG] [B][I]Dzięki za wstawienie fotek :)[/I][/B] [B][I] Śliczne :) ( ale przecież już Ci o tym mówiłam ;) )[/I][/B] Quote
bonita Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Guffi']Nie no jestem zszokowana:crazyeye: . Wchodzę na forum, aby się czegoś dowiedzieć, a tu nic:shake: . No czekamyyyyy...[/quote] [B][I]Widzisz jaki szok[/I][/B]:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [B][I]Guffi, a kiedy swoim kudłatką zrobisz galerię[/I][/B]:razz: [B][I]i tym dużym, i tym małym oczywiście:loveu: .[/I][/B] Quote
Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dzieńdoberek:multi:, widze że Bonka robi nas wszystkich w konia:evil_lol: jak wrócisz od weta, to napisz nam co i jak, bo ja z cekawości napewno długo jeszcze nie wytrzymam:cool3::evil_lol: Quote
Guffi Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Widzisz jaki szok[/I][/B]:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [B][I]Guffi, a kiedy swoim kudłatką zrobisz galerię[/I][/B]:razz: [B][I]i tym dużym, i tym małym oczywiście:loveu: .[/I][/B][/quote] Aj nie wiem:roll: . Leniwa jestem i nie chce mi się zainstalować programu do zmniejszania zdjęć:oops: . I muszę zmniejszać na Imageshacku, a to dość długo trwa:mad: . Ale kiedyś to nastąpi:multi: . Jak narazie zachwycam się Twoimi:loveu: . Przecież to Klarysa zawsze miała ciąże urojone:mad: , na pewno Bonicie nic nie jest;) , po prostu [B]trochę [/B]zwleka. Oby:shake: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Oj ta Bonka, Bonka... :roll: Czekamy na wieści od weta :) Quote
bonita Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi:, widze że Bonka robi nas wszystkich w konia:evil_lol: jak wrócisz od weta, to napisz nam co i jak, bo ja z cekawości napewno długo jeszcze nie wytrzymam:cool3::evil_lol:[/quote] [B][I]Wet kazał czekać jeszcze dwa dni:razz: , sam nie wie ma, czy nie ma:p .[/I][/B] [B][I]W czwartek mamy iść na zdjęcie RTG i wtedy dopiero wzystko się wyjaśni na 100%.[/I][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Wet kazał czekać jeszcze dwa dni:razz: , sam nie wie ma, czy nie ma:p .[/I][/B] [B][I]W czwartek mamy iść na zdjęcie RTG i wtedy dopiero wzystko się wyjaśni na 100%.[/I][/B][/quote] Wet nie jest w stanie określić? Aż się zdziwiłam :roll: Czyli spacerek jeszcze wisi pod znakiem zapytania :cool3: Wysłałam Ci PW :) Quote
Guffi Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Yyyy... Znam tego weta, czy nie(tak ogólnie czy mogę go znać)? Czekamy i czekamy... i kiedy sie doczekamy:mad: Quote
misiaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No to nic nam innego nie pozostaje,jak czekać cierpliwie na wieści [IMG]http://i11.tinypic.com/33k9cau.gif[/IMG] ;). Quote
Imbirka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 hallo mikołaj nadjeżdza [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/osobki/mikolaj/6.gif[/IMG] Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [B]HO HO HO[/B] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/1897/mikolaje17tb0.gif[/IMG][/URL] Quote
tygra Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 może jednak Bonita jakieś kluseczki w prezencie Pańci da... mam nadzieję Quote
Recommended Posts