Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='misiaczek']O kurcze...co za wieści :cool3:.A nie robiłyscie USG?
Boni nie wygłupiaj się ;) :mad:,przecież wszyscy czekamy na dzieciaki twoje :).[/quote]

[B][I]No i szeniaczków ni ma:niewiem: . Właśnie Misiaczek zrobiłam ten wielki błąd- nie robiłam USG:placz: . Wieczorem podjadę jeszcze do weterynarii zeby się upewnić, bo przecież mleko ma, a to jest dla mnie trochę dziwne:razz: , urojona ciąża u krytej suki. Z tym się jeszcze nie spotkałam:shake:.[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)no nic to teraz poczekamy na małe zajaczki na wiosnę:razz:[/B][/I][/quote]

[B][I]Pewno, co się odwlecze, to nie uciecze;) .(:placz: :evil_lol: )[/I][/B]

Posted

[IMG]http://img54.imageshack.us/img54/2819/a117wy2.jpg[/IMG]
[B][I]Dzięki za wstawienie fotek :)[/I][/B]
[B][I] Śliczne :) ( ale przecież już Ci o tym mówiłam ;) )[/I][/B]

Posted

[quote name='Guffi']Nie no jestem zszokowana:crazyeye: .
Wchodzę na forum, aby się czegoś dowiedzieć, a tu nic:shake: .
No czekamyyyyy...[/quote]

[B][I]Widzisz jaki szok[/I][/B]:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

[B][I]Guffi, a kiedy swoim kudłatką zrobisz galerię[/I][/B]:razz: [B][I]i tym dużym, i tym małym oczywiście:loveu: .[/I][/B]

Posted

dzieńdoberek:multi:, widze że Bonka robi nas wszystkich w konia:evil_lol:
jak wrócisz od weta, to napisz nam co i jak, bo ja z cekawości napewno długo jeszcze nie wytrzymam:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Widzisz jaki szok[/I][/B]:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

[B][I]Guffi, a kiedy swoim kudłatką zrobisz galerię[/I][/B]:razz: [B][I]i tym dużym, i tym małym oczywiście:loveu: .[/I][/B][/quote]
Aj nie wiem:roll: . Leniwa jestem i nie chce mi się zainstalować programu do zmniejszania zdjęć:oops: . I muszę zmniejszać na Imageshacku, a to dość długo trwa:mad: . Ale kiedyś to nastąpi:multi: . Jak narazie zachwycam się Twoimi:loveu: . Przecież to Klarysa zawsze miała ciąże urojone:mad: , na pewno Bonicie nic nie jest;) , po prostu [B]trochę [/B]zwleka. Oby:shake:
.

Posted

[quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi:, widze że Bonka robi nas wszystkich w konia:evil_lol:
jak wrócisz od weta, to napisz nam co i jak, bo ja z cekawości napewno długo jeszcze nie wytrzymam:cool3::evil_lol:[/quote]

[B][I]Wet kazał czekać jeszcze dwa dni:razz: , sam nie wie ma, czy nie ma:p .[/I][/B]
[B][I]W czwartek mamy iść na zdjęcie RTG i wtedy dopiero wzystko się wyjaśni na 100%.[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Wet kazał czekać jeszcze dwa dni:razz: , sam nie wie ma, czy nie ma:p .[/I][/B]
[B][I]W czwartek mamy iść na zdjęcie RTG i wtedy dopiero wzystko się wyjaśni na 100%.[/I][/B][/quote]

Wet nie jest w stanie określić? Aż się zdziwiłam :roll: Czyli spacerek jeszcze wisi pod znakiem zapytania :cool3:

Wysłałam Ci PW :)