Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']Byliśmy i zdjęcia obejrzeliśmy;):loveu:[/QUOTE]
[COLOR=Blue][I][B]Dobrze. zaznaczam w liście obecności:diabloti::evil_lol:[/B][/I][/COLOR]
[quote name='Tekla64']piekne portrety fafli
ale chyba dozujesz jak tylko mozesz , niedobra kobieto , sprez sie i daj tak troche z siebie do poogladania , bardzo prosze,
tak mi przypominaja moje boksery :placz:
a tak malo mam ich zdjec to se choc na twoje popatrywam[/QUOTE]
[COLOR=Blue][I][B]A czemu Ty boksia nie masz, zmieściłby się przecież:cool3::loveu:
Pomyśl jak fajnie wszystko w koło się kręci wesoło:evil_lol:, zafaflenie i zaślinienie pełne:p
[/B][/I][/COLOR] [quote name='Yana']piękne jesienne portreciki :lol:

Bonita ma cudowny pycholek :loveu:[/QUOTE]
[COLOR=Blue][I][B]Dzięki, paszczę ma po tatusiu, a taka już siwa ta morda...:razz:[/B][/I][/COLOR]
[quote name='NATKA']Dzień Doberek :loveu:

Jak się boksie mają bostonik ich nie zjadł :evil_lol:

Pozdrawiam cieplutko ;)[/QUOTE]
[B][COLOR=Blue][I]Boksie całe i zdrowe, choć pogoda im zupełnie nie pasi:shake:
leje, wieje jest mgła i ogólnie do deeee
Zgredosław nawet z łóżka nie chce wychodzić:evil_lol:

Rownież pozdrawiamy:loveu:
[/I][/COLOR][/B]

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciąg dalszy zagadki czeka u mnie :p focia w przybliżeniu ;)

Pozdrawiam

ps. mój też niechętnie na taką pogodę wychodzi ale jak juz wyjdzie i wpadnie w szał tropienia mysz to mu nawet grad nie przeszkadza :evil_lol:

Posted

Bonitko droga
do boksera ja wroce napewno , ino mnie troche strasza ze teraz jakies takie chorowite bidaki sa a poza tym ja czekam na takiego o jakim ja marze cale zycie,marzy mnie sie bardzo ciemny pregowany z nie za duza iloscia bialych znaczen ale jednak musza byc i szczytem byloby gdyby byl kopiowany, duzy dobrze umiesniony, no tak w ogole to suk marzenie!!!!:evil_lol:
ale tak naprawde to kiedys bede miec boksia
a musze ci powiedziec ze moje sie nie slinily [bez potrzeby, raz Kaska przykleila mi cukiernice do lawy na jakis tydzien, wylizujac cukier podczas naszej nieobecnosci]
strasznie tesknie do bokserow:placz:

Posted

Dzień Doberek :multi:

[B]Tekla64[/B] i[B] bonita[/B] jak Wy byście widziały jakim glutkiem potrafi zarzucić mój Ares podczas spacerów, który z założenia jako, że jest szpicem się nie ślini to byście padły :evil_lol:
[SIZE=1](gdzieś we wcześniejszych zdjęciach powinny być uglucone foty to wstawie je jak znajde)[/SIZE]
Oczywiście smaczki tradycyjnie wywołują wodospad śliny.

Posted

[quote name='NATKA']Ciąg dalszy zagadki czeka u mnie :p focia w przybliżeniu ;)
[COLOR=Blue][I][B]Byłam dżirafę widziałam:evil_lol:[/B][/I][/COLOR]
Pozdrawiam

ps. mój też niechętnie na taką pogodę wychodzi ale jak juz wyjdzie i wpadnie w szał tropienia mysz to mu nawet grad nie przeszkadza :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue][I][B]Ehhh, le dni wczoraj lało i lało raz deszcz ze śniegiem raz deszcz Onisia-Zgredzisia wogóle nie chciała wychodzic:p
A bono to zawsze ma ochotę na spacery:loveu::evil_lol:
[/B][/I][/COLOR] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To na kiedy mnie wpisałaś?:razz:

Dobry:loveu:[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR=Blue][I][B]E.. no znowu tak żle nie jest, wybieraj kiedy chcesz w 2011 czy 2012?:diabloti::evil_lol:[/B][/I][/COLOR]

[COLOR=Blue][I][B]Heeeeloł z rańca:multi:[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']Wolny bokser nie korzysta z wolnosci? :D[/QUOTE]
[COLOR=Blue][I][B]Nie, on woli za pańcią dreptać:loveu:. Zresztą wszystkie nasze psy to takie dreptające krok w krok są:p[/B][/I][/COLOR]
[quote name='Jagoda1']Zawsze czekam na zdjęcia Bonisi...:razz:...[/QUOTE]
[COLOR=Blue][I][B]Oj fotki piesów to dopiero w sobotę chyba będą, wcześniej nie będę miała czasu. :shake:
Pozdrowionka:loveu:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Tekla64']Bonitko droga
do boksera ja wroce napewno ,
[COLOR=Blue][I][B]To tak jak ja jeszcze boksera planuję :D[/B][/I][/COLOR]
ino mnie troche strasza ze teraz jakies takie chorowite bidaki sa a poza tym ja czekam na takiego o jakim ja marze cale zycie,marzy mnie sie bardzo ciemny pregowany z nie za duza iloscia bialych znaczen ale jednak musza byc i szczytem byloby gdyby byl kopiowany, duzy dobrze umiesniony, no tak w ogole to suk marzenie!!!!:evil_lol:
[COLOR=Blue][I][B]No to mamy podobne marzenia:cool3: ciemnopręgowana sucz kopiowana z białymi niewielkimi znaczeniami...
szukam takowej i szukam....jak znajdę to chyba już nie będę się zastanawiać:diabloti:
No chyba że moja Duśka będzie miała szczeniaki, wtedy to kolor może się nie liczyć:p
ale najpierw dom...potem pies:roll:
[/B][/I][/COLOR] ale tak naprawde to kiedys bede miec boksia
a musze ci powiedziec ze moje sie nie slinily [bez potrzeby, raz Kaska przykleila mi cukiernice do lawy na jakis tydzien, wylizujac cukier podczas naszej nieobecnosci]
strasznie tesknie do bokserow:placz:[/QUOTE]

[COLOR=Blue][I][B]Ja za boksiami nie tęsknie , bo otaczaja mnie tu i tam, ale tesknie za wystawami...za szczeniakami:p

No ale szybciej niż bokserskie czekają mnie wystawy z Bostonem zobaczymy jak będzie:razz:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='NATKA']Dzień Doberek :multi:

[B]Tekla64[/B] i[B] bonita[/B] jak Wy byście widziały jakim glutkiem potrafi zarzucić mój Ares podczas spacerów, który z założenia jako, że jest szpicem się nie ślini to byście padły :evil_lol:
[SIZE=1](gdzieś we wcześniejszych zdjęciach powinny być uglucone foty to wstawie je jak znajde)[/SIZE]
Oczywiście smaczki tradycyjnie wywołują wodospad śliny.[/QUOTE]

[COLOR=Blue][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: też rzuca glucikami, no to dobrze że Ty również mozesz się glutkami nacieszyć:loveu::evil_lol:
A te moje to straszne sępy i przy tym sępieniu sie slinią:p
wogóle nie są kulturalne:shake: jak się tylko coś do zjedzenia weżmie do ręki, to nie odstępują na krok i robią wszystkie wyuczone sztuczki bez proszenia:p. Najbardziej nie lubię jak dają głos bez proszenia obślimtowywując cała okolicę:diabloti:.

A wiecie że mój mały Zgredziu wskakuje sam na rączki:loveu:
przykuca lekko namierza cel i hop już go mam na rączkach:loveu::evil_lol:
Słodziutko prawda:loveu: szczególnie to lubię teraz na spacerku jak jest takie błoto:loveu: a ja mam białą kurtkę:diabloti:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='bonita'][COLOR=Blue][/COLOR][COLOR=Blue][I][B]Słodziutko prawda szczególnie to lubię teraz na spacerku jak jest takie błoto:loveu: a ja mam białą kurtkę:diabloti:
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
No widzisz jak ty swietnie umiesz docenic jego milosc i starania :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: też rzuca glucikami, no to dobrze że Ty również mozesz się glutkami nacieszyć:loveu::evil_lol:
A te moje to straszne sępy i przy tym sępieniu sie slinią:p
wogóle nie są kulturalne:shake: jak się tylko coś do zjedzenia weżmie do ręki, to nie odstępują na krok i robią wszystkie wyuczone sztuczki bez proszenia:p. Najbardziej nie lubię jak dają głos bez proszenia obślimtowywując cała okolicę:diabloti:.

A wiecie że mój mały Zgredziu wskakuje sam na rączki:loveu:
przykuca lekko namierza cel i hop już go mam na rączkach:loveu::evil_lol:
Słodziutko prawda:loveu: szczególnie to lubię teraz na spacerku jak jest takie błoto:loveu: a ja mam białą kurtkę:diabloti:
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]

Zgredziu wie gdzie dobrze :evil_lol:
Ares jak był młodzikiem to też się pchał na rączki bo do domu daleko było a on bidulek całą energie na zabawe z psimi kumplami stracił no i wyjścia nie było tylko się paradowało przez "centum osiedla" z kupą ubłoconego futra na rękach - ale był jeden plus tej sytuacji po drodze żaden chętny natręciuch nie znalazł się co by puchatą kuleczkę wygłaskać wbrew właścicielowi :diabloti: ach co to za fajne czasy były - teraz to nawet kałuże na spacerze omija :cool1:

Posted

Cze wszystkim, to ja swiecący okami Diki:evil_lol:
[IMG]http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3251.jpg[/IMG]

Umiem też wyć do księzyca
[IMG]http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3261.jpg[/IMG]
I robić śmieszne miny:p
[IMG]http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3262.jpg[/IMG]

Posted

Wszystko to oczywista robię w ramach współpracy
[IMG]http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3274.jpg[/IMG]
Czyli coś za coś
[IMG]http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3272.jpg[/IMG]
to co dostanę już coś dobrego :cool3:
[IMG]http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3269.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:wyjący Diki
[url]http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3261.jpg[/url]

Ozzy nie potrafi śpiewać a Harley tak pięknie arie wył :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

AUUUUUU :evil_lol:
[URL]http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3261.jpg[/URL]

Nawiedzony boksiu ze świecącymi oczami w różnych odcieniach niebieskiego mnie rozbroił :loveu::loveu::loveu:
[URL]http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3262.jpg[/URL]

Posted

[COLOR=Blue][I][B]O taaak, śpiewa, tańczy pełen serwis :) ,
bardzo lubi zabawy :) kocha dzieci :) .
Diki ma super charakter, jak był młody zdawało się że będzie inny, czaił się na inne psy, był bardzo nieufny do obcych.
A teraz wydoroślał :)
:loveu:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Tekla64']no witam i ciesze sie z Dikusia
pieknie wszystko zrobil a co za to dostal ? bo widac ze zawziecie sie staral byle nie na darmo!
piekne chlopisko z niego.[/QUOTE]

[COLOR=Blue][I][B]Co dostał? o ile pamiętam kawałek ciasta- zebry. On robi sztuczki nawet za kawałek chleba:evil_lol:
nie jest wybredny :evil_lol:

No ładny się zrobił, nabrał masy, gdybym miała czas pewno śmigałabym z nim po wystawach, a tak siedzi w domu i bąki zbija :evil_lol:

[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']No widzisz jak ty swietnie umiesz docenic jego milosc i starania :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Blue][I][B]O taaaa, bardzo to koffam:p
ha, ha, co jeszcze śmiesznego robi:evil_lol: Jak przygotowywuje coś w kuchni to oczywiście Bono i Oni mi towarzyszą-wiadomo. Bonek leży, a Zgreduś mnie swoją małą łapką skrobie po nodze, co bym go zauważyła :evil_lol:, a jak go już zauważę i popatrzę na niego, to wtedy przygotowywuje się do skoku na rączki:p. Jak długo nie patrzę, to wskakuje na krzesełko żeby lepiej widzieć co tam się u góry dzieje :)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='NATKA']Zgredziu wie gdzie dobrze :evil_lol:
Ares jak był młodzikiem to też się pchał na rączki bo do domu daleko było a on bidulek całą energie na zabawe z psimi kumplami stracił no i wyjścia nie było tylko się paradowało przez "centum osiedla" z kupą ubłoconego futra na rękach - ale był jeden plus tej sytuacji po drodze żaden chętny natręciuch nie znalazł się co by puchatą kuleczkę wygłaskać wbrew właścicielowi :diabloti: ach co to za fajne czasy były - teraz to nawet kałuże na spacerze omija :cool1:[/QUOTE]
[COLOR=Blue][I][B]Zgreduś kałuże także omija, zresztą ona jakąś szczególną miłośniczką wody nie jest, choć pcha się do wanny po koreczek:evil_lol:
Bono natomiast to wielki miłośnik wody, kałuż i kąpieli :) Nawet kałuży błotnej nie odpuści:p
[/B][/I][/COLOR] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:wyjący Diki

Ozzy nie potrafi śpiewać a Harley tak pięknie arie wył :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[I][B][COLOR=Blue]I Diki i Boni a nawet śp.Merol ( wył najpiękniej) wyją. najlepiej wyją wraz z alarmem samochodowym:evil_lol: czasem wyły wszystkie na raz co to była za muzyka :):grin:[/COLOR][/B][/I]
[quote name='NATKA']AUUUUUU :evil_lol:

Nawiedzony boksiu ze świecącymi oczami w różnych odcieniach niebieskiego mnie rozbroił :loveu::loveu::loveu:
[URL]http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3262.jpg[/URL][/QUOTE]

[COLOR=Blue][I][B]Diki jak tylko aparat wezmę w dłoń to zmienia się w goopola, robi miny , skacze, cieszy się jak szczeniak:evil_lol:. Tak na niego działa obiektyw:evil_lol:[/B][/I][/COLOR]