Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

córcie śliczne :-) piekne macie widoki w okolicy, pozazdrościć :-) jest gdzie chodzić na spacery

Faflunki słodkie :-) wystawiałaś już gdzieć bostonkę ? jak poszło ?

• 1 month later...
Posted

[quote name='e.v.a']wchodzę .....
patrzę.....
i widzę......

że masz surykatkę buahahha
http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/P6052299a.jpg

Ano mam surykatkę, albo jak kto woli zgredka:diabloti:

cześć :loveu:wróciłam na forum:diabloti:
Wow! Witaj naWrócona:multi:
[quote name='Asiaczek']Hej, Gospodyni, parę pytań do Ciebie jest i czeka na odpowiedź:)

Pzdr.
O i Asiaczki zaglądnęły:loveu:
A ja właśnie wybieram się na zakupy :cool3: i tak sobie pomyslałam -zanim pojadę, to jeszcze na dogo zaglądnę:roll:. Patrzę, a tu moja galera ostatnio mało zafafluniona wydzwignięta do góry:crazyeye: wchodzę i widzę moje psyjaciółki Asiaczka i Evę:cool3:
I już mi się dziób cieszy do Was:evil_lol:
i Zgredkowi też

Posted

I jeszcze kilka zdjec Zgredka uciekającego przed bezgłowym dzieckiem:roll:
Kiedy patrzę na te wszystkie moje zdjęcia widzę mój ogromny tlent fotograficzny:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Yana']córcie śliczne :-) piekne macie widoki w okolicy, pozazdrościć :-) jest gdzie chodzić na spacery

Faflunki słodkie :-) wystawiałaś już gdzieć bostonkę ? jak poszło ?

Zgreduś był wystawiany narazie tylko w Ustroniu zdobył cwc i złoto .
Jedziemy jeszcze w najbliższym czasie prawdopodobnie do Nowego Targu i Krakowa :).
Oniś jest cięższym psem do wystawiania niż boksery:p. Nie lubi
wystaw i dotykania. No cóż są różne typy psów:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']...do przodu prawą rękę daj .... ;)
http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/P6052299a.jpg

Sis ....ja też bym chciała być taką wsiarą ...ja sie duszę na tym osiedlu ...grrrrrr

Sis:loveu:
A ja to znowu ciągle w robocie, a jak przyjdzie wolny dzień to tak szybko przelatuje że szok:shake:
i nawet nie mam czasu tu pisać:shake:

[quote name='Asiaczek']Wbrew obiegowej opinii bardzo lubię goździki. I te skalne, i te miniaturowe i - o dziwo! - te wręczane zielonym do dołu...;) Lubię ich zapach.
http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/P6052261.jpg

Pzdr.

Taak, a na dodatek moje gozdziki kwitną cały czas:loveu: tylko deszczu nie lubią:evil_lol:

Pozdrowionka:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']siostry to już nie zauważyła , że była w czerwcu :diabloti: ;)

Widziałam sis mła że byłaś:loveu:, mnie ino u Cię już dawno nie było- znaczy nic nie pisałam, bo Ozulca obglądać czasem potajemnie:roll: przychodzę.

Posted

[quote name='bonita']Widziałam sis mła że byłaś:loveu:, mnie ino u Cię już dawno nie było- znaczy nic nie pisałam, bo Ozulca obglądać czasem potajemnie:roll: przychodzę.

sisko , będziesz w Rybniku z nietoperkiem ?? bo nie wiem czy sie szykować na październik czy dać se na luz , póki co wybieram sie do Chorzowa we wrześniu jeśli Tengusia będzie miała wolne w pracy

cieszkam że siostrzeńca podglądasz ;)