Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

tak to fakt poddałam się - już wiem nigdy się nie wyśpię więc co mam się smucić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
tak to fakt poddałam się - już wiem nigdy się nie wyśpię więc co mam się smucić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A na dobitkę wszyscy mówią : śpij teraz ile możesz, bo jak się dziecko urodzi to już nie pośpisz:diabloti::evil_lol:- przynajmniej mi tak mówili:cool1:
i jeszcze lepsze:diabloti: jak będziesz póżno chodzić spać, to dziecko też tak będzie spać chodziło:p
a co będzie jak Ty prawie wogóle nie śpisz:crazyeye::evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
Nie podśmiechiwać się z poważnego psa:evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Przestań bo poplułam monitor:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Psy-jaciólki cudne:loveu:[/FONT]

Posted

bonita napisał(a):
A na dobitkę wszyscy mówią : śpij teraz ile możesz, bo jak się dziecko urodzi to już nie pośpisz:diabloti::evil_lol:- przynajmniej mi tak mówili:cool1:
i jeszcze lepsze:diabloti: jak będziesz póżno chodzić spać, to dziecko też tak będzie spać chodziło:p
a co będzie jak Ty prawie wogóle nie śpisz:crazyeye::evil_lol:

:megagrin::megagrin::megagrin::errrr::errrr::errrr: dziś rano napisałam do koleżanki, że jak usłyszę jeszcze raz taki głodny kawałek to albo zamorduje albo zaproszę do wspólnego spania ze mną :megagrin::megagrin::lmaa:
tego o spaniu nikt mi nie mówi ----- bo chyba bym się zsikała ze śmiechu :evil_lol:
to nie ja nie śpie to ON :shake::rolleyes:

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Przestań bo poplułam monitor:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Psy-jaciólki cudne:loveu:[/FONT]

Już nic nie mówię:diabloti: nic nie mówię, nic nie mówię:diabloti:

Yana napisał(a):
ale bliźniaki :evil_lol::evil_lol: zgredek jest słodki :loveu: normalnie jak bym go spotkała, to bym go zacałowała :loveu:

Ja co go spotkam, to go całuję:loveu: Ja mogę -dzieci nie bardzo:diabloti::evil_lol:

Kilka fotek i zmykam do roboty:shake:

Posted

dbsst napisał(a):
:megagrin::megagrin::megagrin::errrr::errrr::errrr: dziś rano napisałam do koleżanki, że jak usłyszę jeszcze raz taki głodny kawałek to albo zamorduje albo zaproszę do wspólnego spania ze mną :megagrin::megagrin::lmaa:
Dobrze jej powiedziałaś:diabloti::evil_lol:

tego o spaniu nikt mi nie mówi ----- bo chyba bym się zsikała ze śmiechu :evil_lol:
to nie ja nie śpie to ON :shake::rolleyes:

Najlepiej zrzucić na drugiego:diabloti::evil_lol:

A tak Zgredek mój prosi:cool3:

A tak drzemie:evil_lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: na te zdjecia w parze
fafelki cudowne
reszte nadrobie jak znajde czas , ale te zdjecia to miod na me serducho

No widzisz i Ty bezczasowa jesteś, kkkurde co za czasy...:shake::evil_lol:
deer_1987 napisał(a):

Nie , misiu-piesiu ukradziony dziecku:diabloti::evil_lol:

Posted

Wpisywałam się wczoraj, ale nie moge znaleźć mojego postu... Może pojawi sie poźniej...?
W każdym razie fotki bombowe, ale najlepsze to te portreciki Zgredka no i te w parze z panią B. Po prostu Cudne!:loveu:

Pzdr.

Posted

witam
jak bylam miastowa i taka do przodu to w zyciu nie myslalam ze rolnik ma tak stresujace zycie , co prawda stres jest zupelnie inny ale wcale nie mniejszy a czas goni jak oszalaly o dziwo
wsi spokojna wsi leniwa hihihi
prawda jest taka ze chyba jak kazdy sa momenty kiedy mam kua roboty a sa kiedy moge se troche poleniuchowac , jedyny inny aspekt to to ze robie kiedy ja chce i ile ja chce a nie ze musze bo mnie kaza ino bo mnie sam czas pogania :diabloti:
do tego goscie , do tego akurat urlop mego muza a co za tym idzie kupa pracy nadgonionej,do tego wizyzta wnuka i wsio do kupy :evil_lol: