Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']Jestem u Ciebie z pytaniem :diabloti:
wybierasz sie do Poznania ?[/quote]

:shake::shake::shake: jak tyle powiem, to wystarczy co:placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A w tym roku jest chyba o Zw. Europy środkowej i Wschodniej jak się nie mylę:cool3:.

Posted

[quote name='bonita']:shake::shake::shake: jak tyle powiem, to wystarczy co:placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A w tym roku jest chyba o Zw. Europy środkowej i Wschodniej jak się nie mylę:cool3:.[/quote]
a mnie skąd wiedzieć co tam bedzie :shake: :evil_lol: dostałam telefon , z propozycją nie do odrzucenia , wyprawa rodzinna na wystawe , nie mogłam odmówić w końcu to rodzice Frania jadą i musimy się stawić :cool1: :cool1: :cool1: :diabloti:
a mogłam kupić kundelka na bazarze i nikt by mnie nie nękał :placz: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a mnie skąd wiedzieć co tam bedzie :shake: :evil_lol: dostałam telefon , z propozycją nie do odrzucenia , wyprawa rodzinna na wystawe , nie mogłam odmówić w końcu to rodzice Frania jadą i musimy się stawić :cool1: :cool1: :cool1: :diabloti:
a mogłam kupić kundelka na bazarze i nikt by mnie nie nękał :placz: :diabloti:[/quote]

Ale sie masz fajnie:loveu: mnie to nikt nie wyciąga:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Zastanawiam sie dlaczego Twoje psy tak fajnie wygladaja zza krat:evil_lol: :loveu:
Nie tylko ja niespie... Vectra jeszcze podglada:diabloti:[/quote]

Z kratami im do twarzy :evil_lol:, zresztą pięknemu to we wszystkim ładnie, nawet z kratami na dzióbach:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']mogę ci to załatwić :cool3: chcesz staffika :loveu: :diabloti:[/quote]
:grin::grin::grin: wolę stafika oglądać u Ciebie:loveu::evil_lol:
[quote name='evaxon']bo ja ten tego chcialam zebys z Tigra na siku wyszla:cool1:ale juz spobie poradzilam z tym fantem:cool1::evil_lol:[/quote]
No widzisz:loveu: najważniejsze to sobie radę dawać:diabloti::evil_lol:
[quote name='paula_z']Heloł :multi: Pikne foteczki :loveu:

:turn-l: [URL]http://images30.fotosik.pl/76/121089de1a938931.jpg[/URL] :buzi:[/quote]

Witanko nocną porą:loveu:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]jakie fajne.ciepłe zdjęcia u Ciebie pooglądałam:loveu::loveu::loveu:

witam cię chłodno listopadowo ciemno
i ogólnie bleeee
sądzę gorąca kawę[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]jakie fajne.ciepłe zdjęcia u Ciebie pooglądałam:loveu::loveu::loveu:

i ogólnie bleeee
sądzę gorąca kawę[/B][/COLOR][/quote]
yyy wrzesien mamy :icon_roc:

witanko:multi:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Bonitko :loveu:
Ja właśnie budzę się poranną kawką, a Ty jak sobie radzisz z tą ulewą za oknem?[/quote]

Mam jej już po prostu dość!!!:angryy:
Już 3 dni leje, i słabi mnie ciągłe wracanie do domu w przemoczonych rzeczach:razz:, won deszcz! PRECZ!:angryy:

Witaj Pinczerko:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]wstawaaaaaaaaaaaaaj
ja już kaff zapodałam
[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a020.gif[/IMG]A
[/B][/COLOR][/quote]

Lecem i ja sobie zapodać:loveu:, kaffa na taką pogodę , to podstawa :D

Witaj stojąca na nogach od rana Beo:multi:
U Was pewno równie ładnie co u nas:razz:

Posted

[quote name='anetta']Jaaaka pięękna [URL]http://images13.fotosik.pl/71/60374e20a57cada1.jpg[/URL] :multi:

Ooo i kotecek jest, w całości :evil_lol:[/quote]
Witaj Anetta:loveu: tak cała ćliczna buzia kici:evil_lol:
[quote name='drzalka']Witamy, śliczne fotki, moja jak wyjde za brame, robi takie miny jak twoje boksy :eviltong: , i łapką łapką, zeby domnie ją wpuścic :evil_lol:[/quote]

Witanko porankowe i bardzo deszczowe
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boksie to wszystkie jednakie, nie mogą uwierzyć, że ich pańcie opuszczą:loveu:, to taka b.uczuciowa rasa, więc wiem że w schoniskach jest im bardzo ciężko:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='furciaczek']Przyszlam odebrac zaplate za samochod:diabloti:[/quote]
A gdzie mój nowy samochód stoi:cool3::diabloti:, chyba się rozmyśliłaś:shake::evil_lol:
[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]jakie fajne.ciepłe zdjęcia u Ciebie pooglądałam:loveu::loveu::loveu:

i ogólnie bleeee
sądzę gorąca kawę[/B][/COLOR][/quote]
No dziś jest u nas tak jak piszesz:placz:, gdzie sobie lato poszło:placz: ja chcę słonca jeszcze trochę przed zimą:placz:
[quote name='evaxon']yyy wrzesien mamy :icon_roc:

witanko:multi:[/quote]
Hej:multi: no niby tak, niby wrześień miał być:razz::evil_lol:
[quote name='AgusiaTerierka']A jak się czuje Seniorka boksiowego rodu?[/quote]
Wszystko z nią ok :)- ma cieczkę:evil_lol:, a deszczu po prostu nie znosi:angryy:, więc nie ma dobrego humorku, bo nie może iść na długie spacerowania:p:evil_lol:
[quote name='madzia i medor']Witamy się z mamą i resztą ekipy .[/quote]
Witaj córciu z dobytkiem:loveu::evil_lol:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:Witanko
To JA :razz:twoja przemoczona SIOSTRA :diabloti::diabloti::diabloti:
Masakra z tą pogodą ...mam dość dość dość
[/B][/I][/FONT][/COLOR]