Vectra Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jestem u Ciebie z pytaniem :diabloti: wybierasz sie do Poznania ? Quote
bonita Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Vectra']Jestem u Ciebie z pytaniem :diabloti: wybierasz sie do Poznania ?[/quote] :shake::shake::shake: jak tyle powiem, to wystarczy co:placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A w tym roku jest chyba o Zw. Europy środkowej i Wschodniej jak się nie mylę:cool3:. Quote
furciaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Zastanawiam sie dlaczego Twoje psy tak fajnie wygladaja zza krat:evil_lol: :loveu: Nie tylko ja niespie... Vectra jeszcze podglada:diabloti: Quote
Vectra Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='bonita']:shake::shake::shake: jak tyle powiem, to wystarczy co:placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A w tym roku jest chyba o Zw. Europy środkowej i Wschodniej jak się nie mylę:cool3:.[/quote] a mnie skąd wiedzieć co tam bedzie :shake: :evil_lol: dostałam telefon , z propozycją nie do odrzucenia , wyprawa rodzinna na wystawe , nie mogłam odmówić w końcu to rodzice Frania jadą i musimy się stawić :cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: a mogłam kupić kundelka na bazarze i nikt by mnie nie nękał :placz: :diabloti: Quote
bonita Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Vectra']a mnie skąd wiedzieć co tam bedzie :shake: :evil_lol: dostałam telefon , z propozycją nie do odrzucenia , wyprawa rodzinna na wystawe , nie mogłam odmówić w końcu to rodzice Frania jadą i musimy się stawić :cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: a mogłam kupić kundelka na bazarze i nikt by mnie nie nękał :placz: :diabloti:[/quote] Ale sie masz fajnie:loveu: mnie to nikt nie wyciąga:shake::evil_lol: Quote
bonita Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='furciaczek']Zastanawiam sie dlaczego Twoje psy tak fajnie wygladaja zza krat:evil_lol: :loveu: Nie tylko ja niespie... Vectra jeszcze podglada:diabloti:[/quote] Z kratami im do twarzy :evil_lol:, zresztą pięknemu to we wszystkim ładnie, nawet z kratami na dzióbach:diabloti::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='bonita']Ale sie masz fajnie:loveu: mnie to nikt nie wyciąga:shake::evil_lol:[/quote] mogę ci to załatwić :cool3: chcesz staffika :loveu: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 bo ja ten tego chcialam zebys z Tigra na siku wyszla:cool1:ale juz spobie poradzilam z tym fantem:cool1::evil_lol: Quote
Paula Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Heloł :multi: Pikne foteczki :loveu: :turn-l: [url]http://images30.fotosik.pl/76/121089de1a938931.jpg[/url] :buzi: Quote
bonita Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Vectra']mogę ci to załatwić :cool3: chcesz staffika :loveu: :diabloti:[/quote] :grin::grin::grin: wolę stafika oglądać u Ciebie:loveu::evil_lol: [quote name='evaxon']bo ja ten tego chcialam zebys z Tigra na siku wyszla:cool1:ale juz spobie poradzilam z tym fantem:cool1::evil_lol:[/quote] No widzisz:loveu: najważniejsze to sobie radę dawać:diabloti::evil_lol: [quote name='paula_z']Heloł :multi: Pikne foteczki :loveu: :turn-l: [URL]http://images30.fotosik.pl/76/121089de1a938931.jpg[/URL] :buzi:[/quote] Witanko nocną porą:loveu: Quote
furciaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Przyszlam odebrac zaplate za samochod:diabloti: Quote
BeaC Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [COLOR=DarkRed][B]jakie fajne.ciepłe zdjęcia u Ciebie pooglądałam:loveu::loveu::loveu: witam cię chłodno listopadowo ciemno i ogólnie bleeee sądzę gorąca kawę[/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]jakie fajne.ciepłe zdjęcia u Ciebie pooglądałam:loveu::loveu::loveu: witam cię chłodno listopadowo ciemno i ogólnie bleeee sądzę gorąca kawę[/B][/COLOR][/quote] yyy wrzesien mamy :icon_roc: witanko:multi: Quote
Jagoda1 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A jak się czuje Seniorka boksiowego rodu? Quote
anetta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Jaaaka pięękna [url]http://images13.fotosik.pl/71/60374e20a57cada1.jpg[/url] :multi: Ooo i kotecek jest, w całości :evil_lol: Quote
drzalka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Witamy, śliczne fotki, moja jak wyjde za brame, robi takie miny jak twoje boksy :eviltong: , i łapką łapką, zeby domnie ją wpuścic :evil_lol: Quote
BeaC Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [COLOR=DarkRed][B]wstawaaaaaaaaaaaaaj ja już kaff zapodałam [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a020.gif[/IMG]A [/B][/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Bonitko :loveu: Ja właśnie budzę się poranną kawką, a Ty jak sobie radzisz z tą ulewą za oknem? Quote
bonita Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Bonitko :loveu: Ja właśnie budzę się poranną kawką, a Ty jak sobie radzisz z tą ulewą za oknem?[/quote] Mam jej już po prostu dość!!!:angryy: Już 3 dni leje, i słabi mnie ciągłe wracanie do domu w przemoczonych rzeczach:razz:, won deszcz! PRECZ!:angryy: Witaj Pinczerko:loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]wstawaaaaaaaaaaaaaj ja już kaff zapodałam [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a020.gif[/IMG]A [/B][/COLOR][/quote] Lecem i ja sobie zapodać:loveu:, kaffa na taką pogodę , to podstawa :D Witaj stojąca na nogach od rana Beo:multi: U Was pewno równie ładnie co u nas:razz: Quote
bonita Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='anetta']Jaaaka pięękna [URL]http://images13.fotosik.pl/71/60374e20a57cada1.jpg[/URL] :multi: Ooo i kotecek jest, w całości :evil_lol:[/quote] Witaj Anetta:loveu: tak cała ćliczna buzia kici:evil_lol: [quote name='drzalka']Witamy, śliczne fotki, moja jak wyjde za brame, robi takie miny jak twoje boksy :eviltong: , i łapką łapką, zeby domnie ją wpuścic :evil_lol:[/quote] Witanko porankowe i bardzo deszczowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boksie to wszystkie jednakie, nie mogą uwierzyć, że ich pańcie opuszczą:loveu:, to taka b.uczuciowa rasa, więc wiem że w schoniskach jest im bardzo ciężko:shake::shake::shake: Quote
bonita Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='furciaczek']Przyszlam odebrac zaplate za samochod:diabloti:[/quote] A gdzie mój nowy samochód stoi:cool3::diabloti:, chyba się rozmyśliłaś:shake::evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]jakie fajne.ciepłe zdjęcia u Ciebie pooglądałam:loveu::loveu::loveu: witam cię chłodno listopadowo ciemno i ogólnie bleeee sądzę gorąca kawę[/B][/COLOR][/quote] No dziś jest u nas tak jak piszesz:placz:, gdzie sobie lato poszło:placz: ja chcę słonca jeszcze trochę przed zimą:placz: [quote name='evaxon']yyy wrzesien mamy :icon_roc: witanko:multi:[/quote] Hej:multi: no niby tak, niby wrześień miał być:razz::evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']A jak się czuje Seniorka boksiowego rodu?[/quote] Wszystko z nią ok :)- ma cieczkę:evil_lol:, a deszczu po prostu nie znosi:angryy:, więc nie ma dobrego humorku, bo nie może iść na długie spacerowania:p:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Witamy się z mamą i resztą ekipy .[/quote] Witaj córciu z dobytkiem:loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Dalej nie mam aparatu... jutro do mnie wróci :) Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:Witanko To JA :razz:twoja przemoczona SIOSTRA :diabloti::diabloti::diabloti: Masakra z tą pogodą ...mam dość dość dość [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts