bonita Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Vectra napisał(a):a ja dla zmiany smaku własnie jem zupke pomidorową :diabloti: O, taką zupkę to też bym teraz zjadła :). Piję tylko soczek jabłkowy:p Quote
Pysia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 bonita napisał(a):Nasze też jedzą od rana do wieczora:evil_lol:, ale muszę stwierdzić, że nie dają rady:shake:, bywały lata co się grusi ani jednej nie skosztowało, bo psy czuwały:evil_lol:, ale teraz są bezsilne wobec tego ogromu sypiącego się z drzew:evil_lol:. Co nie szkodzi im jednak w sępieniu kiedy sobie jakąś spokojnie wcinam:p Gruś u mnie na drzewie pod dostatkiem ale ja mam późne grusie więc zanim dojdą to Zmoroszelmy mają wystarczająco sporo czasu aby je zlikwidować :mad: Nie czekają aż spadną - o nie :cool3: One wyskakują do drzewa i sobie z gałęziami zrywają :crazyeye: A jak w zeszłym roku już nie dostały to Szelma wpadała na drzewo.....Zawsze coś spadło :evil_lol: Przeważnie do pyska Zmorki :diabloti: Quote
bonita Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 zuzolandia napisał(a):Noooo siem w koncu fotecko poobejrzywałam ;-) tak na spokojnie bez nerwów ;-) bo prozac sie mnie skonczył ;-) wiec dogo musi chodzic spiewajaco ;-) ehheeeehehhe sliczne zdjatka ;-) a grusia mniamusna ;-) Mniamniuśna i nawet bez żółwików ( my na robaczki mówimy żółwiki:evil_lol:, wszystko przez moją młodszą córkę, jak była całkiem mała, to mieliśmy zółwia wodnego i pewnego pięknego dnia Ona go zauważyła jak pływa w akwarium:crazyeye: .Wstąpiła w nią taka histeria że trza było żółwika wynieść, a potem powolutku, powolutku z Nią oswajać:p. Nie było śmiechu, Ona się nawet w nocy budziłą i wołała siółwik!:crazyeye: wszyscy na równe nogi wyskakiwali:evil_lol:. Potem z czasem Jej to przeszło, ale wszystkie najbrzydsze stforki, czyli robale zaczęła nazywać żółwikami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak już zostało, u nas nie ma robali, tylko żółwiki:diabloti:) Asiaczek napisał(a):E, tam. Żaden wstyd. Normalka. Pzdr. Jutro się jej poprzyglądam i popytam:evil_lol: Quote
bonita Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Pysia napisał(a):Gruś u mnie na drzewie pod dostatkiem ale ja mam późne grusie więc zanim dojdą to Zmoroszelmy mają wystarczająco sporo czasu aby je zlikwidować :mad: Nie czekają aż spadną - o nie :cool3: One wyskakują do drzewa i sobie z gałęziami zrywają :crazyeye: A jak w zeszłym roku już nie dostały to Szelma wpadała na drzewo.....Zawsze coś spadło :evil_lol: Przeważnie do pyska Zmorki :diabloti: Nasza grusia gałązki ma wysoko:p, a na ruszanie drzewem jeszcze nie wpadły:evil_lol:, czekają tylko aż zrobi PUK o ziemię i już są, przy każdej spadającej, choćby tylko raz ją ugryżć, ale ślad zostawić:diabloti:. Najczęsciej jednak zjadają całe zostawiając ogonek:evil_lol:. A z drzewka to zbierają wisieńki:loveu: a Diki ostatnio i sliwki:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 No tak Toska to zjada jabłuszka prosto z drzewa ;-) a ostatnio posmakowała winogron ;-)nazarła sie bo nisko wisiały i potem se rzygneła ze 3 razy ;-) ( podobno winogr.sa trujace dla psów ) tata musiał popodwieszac winorosle wyzej bo franca wniosków zadnych z wymiocin nie wyniosła i dalej chciałą zreć winogronka ;-) Quote
bonita Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 zuzolandia napisał(a):No tak Toska to zjada jabłuszka prosto z drzewa ;-) a ostatnio posmakowała winogron ;-)nazarła sie bo nisko wisiały i potem se rzygneła ze 3 razy ;-) ( podobno winogr.sa trujace dla psów ) tata musiał popodwieszac winorosle wyzej bo franca wniosków zadnych z wymiocin nie wyniosła i dalej chciałą zreć winogronka ;-) Też słyszałam, że winogrona to dla psów jedna z większych trucizn ( co gorsza rodzynki). I czosnek też:p. Podobno trucizna z winogron potrafi odkładać się w psim organizmie latami, aż dojdzie to takiego stężenia, że psa całkiem zatruję:shake:. Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Nooooo ......tez o tym czytałam ....na szczescie zwrociła wiekszosc tego co zezarła wiec mysle ze nic jej nie bedzie w przyszłosci ;-) Quote
bonita Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 zuzolandia napisał(a):Nooooo ......tez o tym czytałam ....na szczescie zwrociła wiekszosc tego co zezarła wiec mysle ze nic jej nie bedzie w przyszłosci ;-) Nim się tego dowiedziałam nasze psy winogronka jadły:p, ale nie te młode, tylko starsze pokolenie Czyli Merol i Rodi. Quote
Anashar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dobranoc Fafluńce :loveu: Bonitko, a ja czekam na ptasie mleczko :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Anashar kurcze przez Ciebie naszła mnie ochota na ptasie mleczko :evil_lol: Uwielbiam ptasie mleczko... I po co ja tu przyłazilam o tej porze... teraz bede musiala sie obejsc smakiem :lol: Dobranoc :bye: Quote
BeaC Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 no byłam tu wczoraj ale dzień dobry to sie nie doczekałam:angryy::angryy::angryy: mówię jeszcze raz: dzień dobry!!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ja tez jestem.... czesc...:loveu: Quote
Kitka20 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam śliczną fafluniastą rodzinkę i o zdrowie pytam Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Vectra']a ja dla zmiany smaku własnie jem zupke pomidorową :diabloti: i sie nawet nie podzielisz???? Quote
misiaczek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='bonita']Dik :) http://images30.fotosik.pl/51/6c48620c3731ba34.jpg Buziaczki w nochal dla Dikusia i reszty sforki ;) . Coś mało fotek :mad: .Oj...rozleniwiłaś się kuzynko na tym urlopie ;) :evil_lol: . Quote
bonita Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko i przytulanko ;-) bry bry;-) Hej dziewczyny :) [quote name='misiaczek']Buziaczki w nochal dla Dikusia i reszty sforki ;) . Coś mało fotek :mad: .Oj...rozleniwiłaś się kuzynko na tym urlopie ;) :evil_lol: . No jestem leniwa, to fakt:p. Witaj Kuzynko, zaraz wstawię kilka :) [quote name='Agunia-Pańciunia)']i sie nawet nie podzielisz???? :shake: nie podzieliła się z nikim:diabloti: [quote name='Kitka20']Witam śliczną fafluniastą rodzinkę i o zdrowie pytam Wszystko u nas ok :) Diki dziś był u weterynarza na pik:diabloti: następne szczepienie za rok, nie płakał nie wyrywał się, czyli był bardzo dzielny:loveu::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez jestem.... czesc...:loveu: Cześć Agunia :) [quote name='DORRAG']Hello :p :p Dobry wieczorek :) [quote name=':: FiGa ::']Bry :cool3: Bry był, a pogoda marzenie :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć, cześć! :loveu: heja:diabloti: Quote
bonita Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Miłego dnia dla Fafluńców ... Pzdr. Dziękujemy bardzo :) dzionek był udany :) Pozdrowionka [quote name='BeaC']no byłam tu wczoraj ale dzień dobry to sie nie doczekałam:angryy: Dobry wieczorek:loveu::loveu::loveu: mówię jeszcze raz: dzień dobry!!!!! [quote name='dealer']jestem tuuuuu Dobry wiecer :) Quote
Recommended Posts