Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
a ja dla zmiany smaku własnie jem zupke pomidorową :diabloti:

O, taką zupkę to też bym teraz zjadła :). Piję tylko soczek jabłkowy:p

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonita napisał(a):
Nasze też jedzą od rana do wieczora:evil_lol:, ale muszę stwierdzić, że nie dają rady:shake:, bywały lata co się grusi ani jednej nie skosztowało, bo psy czuwały:evil_lol:, ale teraz są bezsilne wobec tego ogromu sypiącego się z drzew:evil_lol:. Co nie szkodzi im jednak w sępieniu kiedy sobie jakąś spokojnie wcinam:p

Gruś u mnie na drzewie pod dostatkiem ale ja mam późne grusie więc zanim dojdą to Zmoroszelmy mają wystarczająco sporo czasu aby je zlikwidować :mad: Nie czekają aż spadną - o nie :cool3: One wyskakują do drzewa i sobie z gałęziami zrywają :crazyeye: A jak w zeszłym roku już nie dostały to Szelma wpadała na drzewo.....Zawsze coś spadło :evil_lol: Przeważnie do pyska Zmorki :diabloti:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Noooo siem w koncu fotecko poobejrzywałam ;-) tak na spokojnie bez nerwów ;-) bo prozac sie mnie skonczył ;-) wiec dogo musi chodzic spiewajaco ;-) ehheeeehehhe
sliczne zdjatka ;-) a grusia mniamusna ;-)

Mniamniuśna i nawet bez żółwików ( my na robaczki mówimy żółwiki:evil_lol:, wszystko przez moją młodszą córkę, jak była całkiem mała, to mieliśmy zółwia wodnego i pewnego pięknego dnia Ona go zauważyła jak pływa w akwarium:crazyeye: .Wstąpiła w nią taka histeria że trza było żółwika wynieść, a potem powolutku, powolutku z Nią oswajać:p. Nie było śmiechu, Ona się nawet w nocy budziłą i wołała siółwik!:crazyeye: wszyscy na równe nogi wyskakiwali:evil_lol:. Potem z czasem Jej to przeszło, ale wszystkie najbrzydsze stforki, czyli robale zaczęła nazywać żółwikami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak już zostało, u nas nie ma robali, tylko żółwiki:diabloti:)
Asiaczek napisał(a):
E, tam. Żaden wstyd. Normalka.
Pzdr.

Jutro się jej poprzyglądam i popytam:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Gruś u mnie na drzewie pod dostatkiem ale ja mam późne grusie więc zanim dojdą to Zmoroszelmy mają wystarczająco sporo czasu aby je zlikwidować :mad: Nie czekają aż spadną - o nie :cool3: One wyskakują do drzewa i sobie z gałęziami zrywają :crazyeye: A jak w zeszłym roku już nie dostały to Szelma wpadała na drzewo.....Zawsze coś spadło :evil_lol: Przeważnie do pyska Zmorki :diabloti:

Nasza grusia gałązki ma wysoko:p, a na ruszanie drzewem jeszcze nie wpadły:evil_lol:, czekają tylko aż zrobi PUK o ziemię i już są, przy każdej spadającej, choćby tylko raz ją ugryżć, ale ślad zostawić:diabloti:. Najczęsciej jednak zjadają całe zostawiając ogonek:evil_lol:. A z drzewka to zbierają wisieńki:loveu: a Diki ostatnio i sliwki:evil_lol:

Posted

No tak Toska to zjada jabłuszka prosto z drzewa ;-) a ostatnio posmakowała winogron ;-)nazarła sie bo nisko wisiały i potem se rzygneła ze 3 razy ;-) ( podobno winogr.sa trujace dla psów ) tata musiał popodwieszac winorosle wyzej bo franca wniosków zadnych z wymiocin nie wyniosła i dalej chciałą zreć winogronka ;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):
No tak Toska to zjada jabłuszka prosto z drzewa ;-) a ostatnio posmakowała winogron ;-)nazarła sie bo nisko wisiały i potem se rzygneła ze 3 razy ;-) ( podobno winogr.sa trujace dla psów ) tata musiał popodwieszac winorosle wyzej bo franca wniosków zadnych z wymiocin nie wyniosła i dalej chciałą zreć winogronka ;-)

Też słyszałam, że winogrona to dla psów jedna z większych trucizn ( co gorsza rodzynki). I czosnek też:p.
Podobno trucizna z winogron potrafi odkładać się w psim organizmie latami, aż dojdzie to takiego stężenia, że psa całkiem zatruję:shake:.

Posted

zuzolandia napisał(a):
Nooooo ......tez o tym czytałam ....na szczescie zwrociła wiekszosc tego co zezarła wiec mysle ze nic jej nie bedzie w przyszłosci ;-)

Nim się tego dowiedziałam nasze psy winogronka jadły:p, ale nie te młode, tylko starsze pokolenie Czyli Merol i Rodi.

Posted

Anashar kurcze przez Ciebie naszła mnie ochota na ptasie mleczko :evil_lol: Uwielbiam ptasie mleczko... I po co ja tu przyłazilam o tej porze... teraz bede musiala sie obejsc smakiem :lol:

Dobranoc :bye:

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko i przytulanko ;-) bry bry;-)
Hej dziewczyny :)
[quote name='misiaczek']Buziaczki w nochal dla Dikusia i reszty sforki ;) .
Coś mało fotek :mad: .Oj...rozleniwiłaś się kuzynko na tym urlopie ;) :evil_lol: .
No jestem leniwa, to fakt:p. Witaj Kuzynko, zaraz wstawię kilka :)
[quote name='Agunia-Pańciunia)']i sie nawet nie podzielisz????
:shake: nie podzieliła się z nikim:diabloti:
[quote name='Kitka20']Witam śliczną fafluniastą rodzinkę i o zdrowie pytam
Wszystko u nas ok :) Diki dziś był u weterynarza na pik:diabloti: następne szczepienie za rok, nie płakał nie wyrywał się, czyli był bardzo dzielny:loveu::evil_lol:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez jestem....

czesc...:loveu:
Cześć Agunia :)
[quote name='DORRAG']Hello :p :p
Dobry wieczorek :)
[quote name=':: FiGa ::']Bry :cool3:
Bry był, a pogoda marzenie :loveu:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć, cześć! :loveu:
heja:diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Miłego dnia dla Fafluńców ...
Pzdr.
Dziękujemy bardzo :) dzionek był udany :)
Pozdrowionka
[quote name='BeaC']no byłam tu wczoraj ale dzień dobry to sie nie doczekałam:angryy:
Dobry wieczorek:loveu::loveu::loveu:

mówię jeszcze raz: dzień dobry!!!!!

[quote name='dealer']jestem tuuuuu

Dobry wiecer :)