Martinee Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 załatwcie sobie laptopa z netem tak jak ja ;p Quote
Pysia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Wiem że pewnie się pakujecie i szykujecie do jutrzejszego wyjazdu ale może jeszcze zajrzysz Kasiu tutaj? Jak będziesz to chciałabym Wam życzyć spokojnej drogi, pięknej pogody, przyjemnego wypoczynku i samych uśmiechów :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Akadna Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [COLOR=deepskyblue]witam i miłej podróży i wypoczynku życzę ;)[/COLOR] Quote
Alicja Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [COLOR=Red][SIZE=2][FONT=Arial][I][B];)miłego pobytu nad morzem mła sis:loveu:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Miłego wyjazdu i (dla nas) masy fotek...:lol: Pzdr. Quote
bonita Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Miłego wyjazdu i (dla nas) masy fotek...:lol: Pzdr.[/quote] Będą foty maaaaaaasa fotek:loveu: Witaj Asiaczku:multi: [quote name='Vectra']udanego urlopu życzyć mi zostało :)[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][SIZE=2][FONT=Arial][I][B];)miłego pobytu nad morzem mła sis:loveu:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote] [quote name='Werka'][COLOR=deepskyblue]witam i miłej podróży i wypoczynku życzę ;)[/COLOR][/quote] [quote name='Pysia']Wiem że pewnie się pakujecie i szykujecie do jutrzejszego wyjazdu ale może jeszcze zajrzysz Kasiu tutaj? Jak będziesz to chciałabym Wam życzyć spokojnej drogi, pięknej pogody, przyjemnego wypoczynku i samych uśmiechów :loveu: [/quote] Pysiu:loveu::loveu::loveu: (Powiem Ci w sekrecie że kupilismy jeszcze delfinka do pływania:evil_lol:) Wszystkim baaaaaardzo....:loveu: :loveu::loveu:nie dziękuję narazie:diabloti::evil_lol: Liczę choć na dwa dni słońca:p( byle bym się nie przeliczyła:evil_lol:) Quote
bonita Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='evaxon']:diabloti:nie martw sie przypilnujemy ci blożka ... muahahahahhahaha:diabloti:[/quote] :multi:Sjuper, blożek będzi epod ochroną:diabloti: [quote name='Donvitow']Są kafeji internetowe:evil_lol: . W Egipcie dogo nie chciało się otwierać. Byłem biedny dwa tygodnie.;)[/quote] :shake:ojej dobrze że my tylko na tydzień jedziemy:evil_lol: [quote name='DORRAG']Hej Bonitki:p[/quote] Hej Fionki:multi: [quote name='evanescence']Witam super psinki cudowne[/quote] Witaj:multi: Dzięqujemy:loveu: [quote name='paula_z']Ale Wam fajnie :multi: Ja już 2 lata morza nie widziałam :-( Do jakiej miejscowości jedziecie?[/quote] Do ŁEBY :) [quote name='evanescence']załatwcie sobie laptopa z netem tak jak ja ;p[/quote] dobra myśl:evil_lol:, albo laptok, albo wczasy:pwybieram to drugie:loveu: [quote name='Anashar']A faflaki bierzecie ze sobą? :razz:[/quote] Nie:diabloti: zostają w domu z rodzicami :) Quote
mar....ka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Miłego urlopu Kasiu, czekam na foto relację!!!! Quote
bonita Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='majoka']Miłego urlopu Kasiu, czekam na foto relację!!!![/quote] Witaj Majorka:multi: Będzie fotorelacja :) apatacik naładowany i schowany :) Więc żegnam się , będę bardzo tęskniła za Wami,:cool3: pilnujcie mojego blożka:evil_lol: Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia za tydzień:loveu::loveu::loveu: A teraz idę poodwiedzać Wasze blozki, ile tylko zdążę :) Quote
Anashar Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No właśnie, będziemy tęsknić :placz: Może choć dorwiesz na chwilkę neta i uraczysz nas jakimiś fotami albo choć wrażeniami? :cool3: Miłego wyjazdu!:loveu: Quote
Kitka20 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hej Bonitki ale wam dobrze ja przez wakacje siedzę w domu:placz: Quote
Imbirka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Miłego wypoczynku, wypocznij i wracaj do nas w pełni nowych sił:lol: Quote
Akadna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [COLOR=deepskyblue]TAAAKK... bedziemy tęskinić i to bardzo... yh... juz tęskniomy :Placz:[/COLOR] Quote
misiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 I ja życzę miłego wypoczynku i słoneczka chociaż trochę :loveu: Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:placz::placz::placz:pojechała i siostrę zostawiła ....a mogłabym jej Delfinka pilnować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Bodziulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 a ja sobie obejrzałam stronkę i przeczytałam, że jakiś miot się na sierpień planuje :cool3: czy ja o czymś nie wiem :oops: Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Udanego urlopowania pełnego słoneczka;):loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wypoczywaj, ładuj energię, przyda Ci się...:razz: Quote
Donvitow Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Bodziulka']a ja sobie obejrzałam stronkę i przeczytałam, że jakiś miot się na sierpień planuje :cool3: czy ja o czymś nie wiem :oops:[/quote] Znowu sempisz na Tatowym telefonie :angryy: Quote
Bodziulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Donvitow']Znowu sempisz na Tatowym telefonie :angryy:[/quote] :hmmmm: a to czemu? :razz: Quote
Wyjątek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Udanego :) Ja jeszcze dłuuuugo nie pojadę :shake: Quote
e.v.a Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ja tu pilnuje:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: muahahahahha Quote
Recommended Posts