Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='bonita'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images28.fotosik.pl/28/0039d3ec5c50338e.jpg[/IMG][/URL][/quote] Tak pomocnik dziękuje za współpracę... Cudny uśmiech!!! Pzdr. Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Hej Fafluńce:multi: Ja wczoraj też okąpałam Futrusia:cool3: I nawet minę miał po kąpieli całkiem podobną:evil_lol: P.S. Asiaczek, zgodnie z pkt.10 regulaminu, cytowane fotki przekształcamy na linki. Quote
misiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='bonita']Sister:loveu: , ale masz wielkie łooocy:evil_lol: Diki pomocniczek [URL]http://images29.fotosik.pl/28/bd1fcc8f21417d76.jpg[/URL] [/quote] A co tam w skrzyneczkach macie kuzynko? Jeszcze wisienki na winko? ;) [quote name='bonita']:multi::multi::multi:Rany! mamy już 700 stronek:multi: [/quote] Noo...pędzicie jak burza :bigcool: Witamy w ten upalny poranek :) Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [FONT=Arial][I][B]:multi:[COLOR=Red]witanko...u mnie upał gorąc skwar[/COLOR][/B][/I][/FONT] Quote
bonita Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Asiaczek']Tak pomocnik dziękuje za współpracę... Cudny uśmiech!!! Pzdr.[/quote] No właśnie , to był uśmieszek dziękczynny :evil_lol: Witaj Asiaczku! Quote
bonita Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:multi:[COLOR=Red]witanko...u mnie upał gorąc skwar[/COLOR][/B][/I][/FONT][/quote] U nas też duchota przeokropna, witaj sis! Quote
bonita Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='dealer']i ja sie witam gorrraco:multi:[/quote] Witaj gorąco Dealerko :multi:, jak nie zimno , to znowu upał jak fiks:cool3:Ja na IE dalej nie mam wielokrotnego cytowania, więc cytuję Was pojedynczo :evil_lol: Quote
bonita Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='ferraribox']Witamy się z rana:multi:[/quote] My też się witamy :multi: idziemy się kąpać zaraz- do ogródka:cool3::evil_lol: Quote
bonita Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='misiaczek']A co tam w skrzyneczkach macie kuzynko? Jeszcze wisienki na winko? ;) [COLOR=Magenta]Nie nie, to nie wisieńki, to kółeczka warsztatowe:evil_lol:[/COLOR] Noo...pędzicie jak burza :bigcool: Witamy w ten upalny poranek :)[/quote] Witaj kuzynko, upał straszny dziś:shake:, ma być jeszcze cieplej niż wczoraj:crazyeye: . Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='bonita']Witaj kuzynko, upał straszny dziś:shake:, ma być jeszcze cieplej niż wczoraj:crazyeye: .[/quote] Dlaczego straszny:mad: Ja dzisiaj wstałam o 6:45, słonko przygrzewało, nareszcie:multi: letni upał:cool3: Quote
bonita Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Guffi']Hej Fafluńce:multi: Ja wczoraj też okąpałam Futrusia:cool3: I nawet minę miał po kąpieli całkiem podobną:evil_lol: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A lubi się kąpać? bo jej siostra Fuzia, to niekoniecznie:p Czmycha przed wodą jak przed ogniem:evil_lol: Quote
bonita Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Guffi']Dlaczego straszny:mad: Ja dzisiaj wstałam o 6:45, słonko przygrzewało, nareszcie:multi: letni upał:cool3:[/quote] A mogłaś spać w nocy, bo my nie za bardzo, tak duszno było:p. to za wielka zmiana temperatur, w jedej dzień 15 a w drugi 35:crazyeye: i jak tu się dobrze czuć taka pogoda, to jedynie do siedzenia nad wodą:loveu: Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='bonita']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A lubi się kąpać? bo jej siostra Fuzia, to niekoniecznie:p Czmycha przed wodą jak przed ogniem:evil_lol:[/quote] A to nie wiedziałaś, że woda parzy?:diabloti: Widzę, że chyba masz Mozille:cool3: [quote name='bonita']A mogłaś spać w nocy, bo my nie za bardzo, tak duszno było:p. to za wielka zmiana temperatur, w jedej dzień 15 a w drugi 35:crazyeye: i jak tu się dobrze czuć taka pogoda, to jedynie do siedzenia nad wodą:loveu:[/quote] Ja też nie za bardzo. Chyba dlatego tak wcześnie wstałam:evil_lol: O właśnie, to przeprowadzamy się na Mazury:razz::cool3:? Quote
Madzik93 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Hej Bonitko :multi: przyszłam zaprosic cie na impreze urodzinową w mojej galerii. Pozdrawiam Quote
Imbirka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witaj babciu:multi: [url]http://images27.fotosik.pl/28/e9d7b63f93191276.jpg[/url] ale masz śliczną zmokłą kurę:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='bonita']Fajnie Żeś psylazła:multi:Witanko!, ale dziś upał był. szok![/quote] No i żem znowu przylazłą, ale ze mnie nachalna bestia:diabloti: :diabloti: :diabloti: U nas w pracy tak chłodno, ze aż zimno:roll: Quote
DORRAG Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Hej Bonitko:p A u Nas w pracy upał:roll: , po pracy upał:roll: -ledwie żyje. Quote
Donvitow Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Madzik13']Hej Bonitko :multi: przyszłam zaprosic cie na impreze urodzinową w mojej galerii. Pozdrawiam[/quote] Jezu dziwne mi się włączyło. nie mogłem Cię odwiedzić. Pozdrowienia [quote name='DORRAG']Hej Bonitko:p A u Nas w pracy upał:roll: , po pracy upał:roll: -ledwie żyje.[/quote] Nawet w domujest ochydnie. Szczenior nie chce wychodzić na spacerki:evil_lol: Quote
misiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='bonita'][COLOR=Magenta]Nie nie, to nie wisieńki, to kółeczka warsztatowe:evil_lol:[/COLOR][/quote][COLOR=Magenta] [/COLOR][COLOR=Magenta][COLOR=Black]:ices_bla:[/COLOR][/COLOR][COLOR=Magenta][COLOR=Black]oj kuzynko...starość nie radość :evil_lol:.Ślepota totalna [IMG]http://i13.tinypic.com/4qzt1eh.gif[/IMG] Cosik mi to bardziej na śliweczki wyglądało niż na wisienki,ale kółeczek warsztatowych pod uwagę nie brałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR] [/COLOR] Quote
bonita Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='misiaczek'][COLOR=Magenta] [/COLOR][COLOR=Magenta][COLOR=Black]:ices_bla:[/COLOR][/COLOR][COLOR=Magenta][COLOR=Black]oj kuzynko...starość nie radość :evil_lol:.Ślepota totalna [IMG]http://i13.tinypic.com/4qzt1eh.gif[/IMG] Cosik mi to bardziej na śliweczki wyglądało niż na wisienki,ale kółeczek warsztatowych pod uwagę nie brałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR] [/COLOR][/quote] A skąd niby miałaś wiedzieć, że w koszach się suszą takie dziwadła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Donvitow']Jezu dziwne mi się włączyło. nie mogłem Cię odwiedzić. Pozdrowienia Nawet w domujest ochydnie. Szczenior nie chce wychodzić na spacerki:evil_lol:[/quote] Nie no na spacery nie ma szans:p jedynie wieczorową porą:cool3: [quote name='DORRAG']Hej Bonitko:p A u Nas w pracy upał:roll: , po pracy upał:roll: -ledwie żyje.[/quote] Witaj! Ma tak być do czwartku, a potem pogorszenie, z tym że nie jest pewne (to pogorszenie:evil_lol:) tak słyszałam w TV:evil_lol: [quote name='madzia i medor']No i żem znowu przylazłą, ale ze mnie nachalna bestia:diabloti: [COLOR=Magenta]córcia:loveu: Ty nachalna:loveu:[/COLOR] U nas w pracy tak chłodno, ze aż zimno:roll:[/quote] A u nas w koło upał wielki, ale już się zaczynam do tego przyzwyczajać:p psy też [quote name='Imbir1']Witaj babciu:multi: [URL]http://images27.fotosik.pl/28/e9d7b63f93191276.jpg[/URL] ale masz śliczną zmokłą kurę:loveu::evil_lol:[/quote] Kura tak dzień w dzień wygląda:evil_lol:, wszędzie się pcha gdzie się woda leje:p Witaj Wnusia! [quote name='Madzik13']Hej Bonitko :multi: przyszłam zaprosic cie na impreze urodzinową w mojej galerii. Pozdrawiam[/quote] Już byłam:loveu:, zjadłam i popiłam:evil_lol: Dziękuję za zaproszenie :) Quote
bonita Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Guffi']A to nie wiedziałaś, że woda parzy?:diabloti: [COLOR=Magenta]Nie:crazyeye::evil_lol:. No chyba że gotowana[/COLOR]:diabloti: Widzę, że chyba masz Mozille:cool3: [COLOR=Magenta]Mam Mozillę i IE, jak wejdę z IE, to nie mam wielokrotnego cytowania, pogrubionych, kolorowych liter, nie mam emotioikonek( chyba że sama wpiszę) i wielu, wielu rzeczy nie mam:shake:, ani odstępów na enterze ni ma:shake: [/COLOR] Ja też nie za bardzo. Chyba dlatego tak wcześnie wstałam:evil_lol: O właśnie, to przeprowadzamy się na Mazury:razz::cool3:?[/quote] A czemu akurat tam:cool3:, co Cię tak ciągnie na Mazury:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts