Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:sis......tak dla przypomnienia ...jutro piątek 13 tego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Jutro piątek 13-go czyli mija 3 miesiace od narodzin mych pomiotów :evil_lol:
Witaj Kasiu :multi:
Ja też fotek nie mam.....

Posted

Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio [B]bedzie uśpiony!!! [/B]bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu [URL="http://www.bokserywpotrzebie.pl/"]www.bokserywpotrzebie.pl[/URL] w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie...

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Aga ...a czy piesek wogóle jest leczony w schronie ....Koniecznie spec. leczenie..Ozzy miał gronka więc wiem CO TO:diabloti:

Dzień doberek SIS...dziś piateczek;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Aga ...a czy piesek wogóle jest leczony w schronie ....Koniecznie spec. leczenie..Ozzy miał gronka więc wiem CO TO:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[/quote]
Nie był leczony i nie bedzie!

Posted

[quote name='evaxon']cos za cicho tu :diabloti:[/quote]

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz nie:diabloti:

dzien doberek:loveu:

Posted

[quote name='dealer']AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzien doberek:loveu:[/quote]
i co łazi za mna:mad:i krzyczy nad uchem :mad: powalilo cie czy co :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']i co łazi za mna:mad:i krzyczy nad uchem :mad: powalilo cie czy co :diabloti::evil_lol:[/quote]

to nie mi wali slonce ty walniety waleniu:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:Dobereczek sis...
daj mi znać ;)....
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
OK , ja tylko będę cuś wiedzieć:p
[quote name='teqquila']Witanko :)

a te znow o waleniu :evil_lol:[/quote]
noooooo:evil_lol: witanko:multi:
[quote name='Kate I Luka']Mamcia, gdzie się podziewasz? Za sprzątanie się znów wzięłaś czy jak???[/quote]
Jestem córciu, nie sprzątam, bo mi się nie chce tak co chwila:diabloti:

Jestem zła:angryy:baaaaaaaaardzo zła:angryy:
[quote name='dealer']AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzien doberek:loveu:[/quote]
Hej, cichutka Dealerko:multi:
[quote name='evaxon']cos za cicho tu :diabloti:[/quote]

No cicho jakoś było:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Na sobotę i niedzielę, aby udały sie spacery...

[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/19.gif[/IMG][/quote]
Jest pogoda:multi:taka jak powiedziałaś:loveu:
[quote name='evaxon']:grins: cesc :grins:[/quote]
a ceść, ceść:loveu:
[quote name='Werka']hejjj:) ..... czas już wstawać ludzie!![/quote]

Nie śpimy:cool3: w nocy też my nie spali:razz:oj nie:p