Akadna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no to się wszyscy teraz BYCZĄ... ogłaszam zbiorowe BYCZENIE siem!!! :haha: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:sis......tak dla przypomnienia ...jutro piątek 13 tego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='bonita']Dobry dzień:diabloti:( czwartek jest:evil_lol:) [/quote] kochana jestes:loveu: przypominasz mi o dniach tygodnia:loveu: Quote
Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:sis......tak dla przypomnienia ...jutro piątek 13 tego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Jutro piątek 13-go czyli mija 3 miesiace od narodzin mych pomiotów :evil_lol: Witaj Kasiu :multi: Ja też fotek nie mam..... Quote
Paula Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :multi: Witanko Kasie, Merolki, Bonitki i Dikusie :grins: Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio [B]bedzie uśpiony!!! [/B]bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu [URL="http://www.bokserywpotrzebie.pl/"]www.bokserywpotrzebie.pl[/URL] w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Aga ...a czy piesek wogóle jest leczony w schronie ....Koniecznie spec. leczenie..Ozzy miał gronka więc wiem CO TO:diabloti: Dzień doberek SIS...dziś piateczek;) [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Akadna Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 nieśmiała zapytam, czy ja tesh mogę dołączyć do waszej "rodziny"?? :cool3: Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Aga ...a czy piesek wogóle jest leczony w schronie ....Koniecznie spec. leczenie..Ozzy miał gronka więc wiem CO TO:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [/quote] Nie był leczony i nie bedzie! Quote
Kate I Luka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Witaj Mamusiu Kasiusiu :loveu: [B]Miłego dzionka po bladym świcie i wiele słonka na nieba suficie.[/B]:p :p Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Na sobotę i niedzielę, aby udały sie spacery... [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/19.gif[/IMG] Quote
Kate I Luka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='evaxon']:grins: cesc :grins:[/QUOTE] Ewcia co tak seplenis???? Quote
e.v.a Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Kate I Luka']Ewcia co tak seplenis????[/quote] a casami se lubie poseplenic:eviltong: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='evaxon']cos za cicho tu :diabloti:[/quote] AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz nie:diabloti: dzien doberek:loveu: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz nie:diabloti: dzien doberek:loveu:[/quote] i co łazi za mna:mad:i krzyczy nad uchem :mad: powalilo cie czy co :diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='evaxon']i co łazi za mna:mad:i krzyczy nad uchem :mad: powalilo cie czy co :diabloti::evil_lol:[/quote] to nie mi wali slonce ty walniety waleniu:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']to nie mi wali slonce ty walniety waleniu:diabloti:[/quote] jak cos to słoneczny walniety waleniu :cool1: Quote
Kate I Luka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Mamcia, gdzie się podziewasz? Za sprzątanie się znów wzięłaś czy jak??? Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:Dobereczek sis... daj mi znać ;).... [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
bonita Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:Dobereczek sis... daj mi znać ;).... [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] OK , ja tylko będę cuś wiedzieć:p [quote name='teqquila']Witanko :) a te znow o waleniu :evil_lol:[/quote] noooooo:evil_lol: witanko:multi: [quote name='Kate I Luka']Mamcia, gdzie się podziewasz? Za sprzątanie się znów wzięłaś czy jak???[/quote] Jestem córciu, nie sprzątam, bo mi się nie chce tak co chwila:diabloti: Jestem zła:angryy:baaaaaaaaardzo zła:angryy: [quote name='dealer']AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz nie:diabloti: dzien doberek:loveu:[/quote] Hej, cichutka Dealerko:multi: [quote name='evaxon']cos za cicho tu :diabloti:[/quote] No cicho jakoś było:shake::evil_lol: Quote
bonita Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Na sobotę i niedzielę, aby udały sie spacery... [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/19.gif[/IMG][/quote] Jest pogoda:multi:taka jak powiedziałaś:loveu: [quote name='evaxon']:grins: cesc :grins:[/quote] a ceść, ceść:loveu: [quote name='Werka']hejjj:) ..... czas już wstawać ludzie!![/quote] Nie śpimy:cool3: w nocy też my nie spali:razz:oj nie:p Quote
Recommended Posts