bonita Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='misiaczek']Hej kuzynko...to żeś sie narobiła :lol:.Ale winko dobre będzie. Oczywiście zimową,wieczorową porą będziemy je popijać na dogo ;).[/quote] [quote name='paula_z']Witanko faflunkowa familio :multi: Ale będzie chlania ;) :evil_lol:[/quote] Hej Paula, oj będzie, bezie:evil_lol: [quote name='Anashar']A bo ja nie reklamowy jestem ;) Przedemna sie nie ucieknie :evil_lol: :look3: :evil_lol: Gdzie? Gdzie? :crazyeye: Ja tez chce! Tylko wina niestety nie lubie :p[/quote] Nie tylko wino z tego będzie:diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [FONT=Arial][I][B][COLOR=Red]:razz:oj oj oj ...bedzie wisnióweczka naleweczka:eviltong: cześć sistersko ....u nas pogoda do doopy ...skocz no tam na Miziową zapytać górali jakie lato będzie :evil_lol:[/COLOR] [/B][/I][/FONT] Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ,,Posiedzisz sobie tu ze mną koleszko" [URL]http://images23.fotosik.pl/18/dc9f445eb1b63e7e.jpg[/URL] Padłam:mdleje::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Śliczna, pełna wdzięku ta Twoja (ups, Wasza) Panieneczka:lol: , na Dikusia zabrakło mi komplementów:razz: , musiałabym się powtarzać.;) Quote
Kate I Luka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='bonita']Heej dziewczyny:multi: Jestem :cool3: dziś wydrylowałyśmy 16 kg wiśni:p i na razie to chyba koniec:mdleje: . Mamy dwa dymiony nimi napełnione:cool3: , a moje ręce mają piękny kolor:loveu: aż wstyd iść z takimi do sklepu:shake: .[/QUOTE] Mamcia, ale robótkę odwaliłaś :) Prawie jak córcia w sortowni warzyw :evil_lol: A Dikuliński, zamiast pilnować czymś zaprzątniętą ma uwagę...pełne skupienie na pysiu :lol: [url]http://images29.fotosik.pl/18/e47f0d7a29b2cd6f.jpg[/url] Quote
Jagoda1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dobrej nocy... Jak pomyślę sobie o tych naleweczkach jesienną i zimową porą...Będę częstym gościem.:razz: Quote
Paula Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hej fafluńce :multi: A Ciebie, Kasiu, znowu wcięło :cool1: Drylujecie :razz: :evil_lol: Quote
Guffi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć Bonita! W poniedziałek będzie rocznica Twojego przybycia:multi: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Przyszłam z kawą, masz ciasteczko?[/quote] Mam pączki, mogą być :cool3: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B][COLOR=Red]:razz:oj oj oj ...bedzie wisnióweczka naleweczka:eviltong:[/COLOR][/B][/I][/FONT] [I][B][FONT=Arial][COLOR=Red]cześć sistersko ....u nas pogoda do doopy ...skocz no tam na Miziową zapytać górali jakie lato będzie :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Witaj Sis:)Najstarsi górale mówią...ze pogoda będzie :D Qurde nie działają mi emotki i wielokrotne cytowanie i tak już od wczoraj. Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor'],,Posiedzisz sobie tu ze mną koleszko" [URL]http://images23.fotosik.pl/18/dc9f445eb1b63e7e.jpg[/URL] Padłam:mdleje::evil_lol:[/quote] Powstań córciu:evil_lol: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi:[/quote] Witaj EwciaKażdego w nowym poscików witam , bo wielokrotne cytowanie mi nie działą:shake: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Śliczna, pełna wdzięku ta Twoja (ups, Wasza) Panieneczka:lol: , na Dikusia zabrakło mi komplementów:razz: , musiałabym się powtarzać.;)[/quote] Ona jest już bardzo mocno zarażona boksowirozą i chora na psią chorobę:shake::evil_lol: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']Mamcia, ale robótkę odwaliłaś :) Prawie jak córcia w sortowni warzyw :evil_lol: A Dikuliński, zamiast pilnować czymś zaprzątniętą ma uwagę...pełne skupienie na pysiu :lol: [URL]http://images29.fotosik.pl/18/e47f0d7a29b2cd6f.jpg[/URL][/quote] Tam kawałek dalej siedzi jego mamusia, jest wolna a w buzi ma aporcik :evil_lol: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dobrej nocy... Jak pomyślę sobie o tych naleweczkach jesienną i zimową porą...Będę częstym gościem.:razz:[/quote] :loveu: fajnie będzie:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']Powstań córciu:evil_lol:[/quote] Wstałam:grins: Witaj mamciu w kolejny pochmurny dzionek:lol!::lol!: Gdzie to lato:niewiem: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witanko... u nas jeszcze nie pada ...kawe wypiłam ..potrzebuję zielonej sałatki:p [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Donvitow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cześć. Ale goga na dworze. Można po wypełnieniu obowiązków bezpiecznie posiedzieć na kompie:evil_lol: i mam luz/ ciche dni/:evil_lol: . bonita dlaczego jesteś podwójnym modem Quote
e.v.a Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 witanko:multi: a ja coś wiem:errrr: a ja coś wiem:errrr: .. i wam nie powiem :eviltong: Quote
Donvitow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi: a ja coś wiem:errrr: a ja coś wiem:errrr: .. i wam nie powiem :eviltong:[/quote] Gadaj i tak Babo:loveu: nie wytrzymasz:lol: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi: a ja coś wiem:errrr: a ja coś wiem:errrr: .. i wam nie powiem :eviltong:[/quote] Nic nie mów, bo dostaniesz od cioci po doopie:cool3: Quote
e.v.a Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [CENTER]nic nie powiem:errrr: nic nie powiem :errrr: to taka nasza mała tajemnica:errrr: a ja nigdy nei mialam z nikim takiej tajemnicy :errrr: nic nie powiem :errrr:nic nie powiem:errrr: [/CENTER] Quote
Recommended Posts