Guffi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To ja odpowiem, że u mnie też okrutnie leje i grzmi i w ogóle do duszy :placz: A pies pod biurkiem schowany ze strachu :roll:[/quote] Futra poszedł za łóżko:roll: A zazwyczaj w ogóle się burzy nie boi. Przed chwilą nie mieliśmy prądu przez jakieś 5 minut:shake: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='bonita'][B]Jestem, ale gonię po Waszych galeriach :)[/B][/quote] Taaaaa.... Pzdr. Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Helloł babciu:multi::multi::multi: czekamy na kolejne fotki:cool3: Quote
e.v.a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :multi: :multi: :multi: hejka :multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='majoka']Hej Bonitak, całuski dla bandy!!!!!!!!!![/quote] [B]Hej Majorka:multi: witaj! [/B] Quote
bonita Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [B][COLOR=Red]Cześć dziewczyny:loveu: wiecie że mi zniknęła edycja postów, nie mogę edytować:crazyeye: Wy też tak macie:cool3:[/COLOR][/B] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Podsumowując, poczekajcie lepiej, aż puszczą film w TV - i obcych nie ma i reklamy są na rozprostowanie nóg... :razz:[/quote] [B]No co Ty, tak długo nie będziemy czekać:p w TV to pewno za pięć lat na święta będzie:evil_lol:( z reklamami-to fakt, można kosteczki rozprostować, kolację zjeść , a nawet zrobić długą kąpiel z bąbelkami jeśli poleci na Polsacie:evil_lol:). Wypożyczę Im, już niedługo w wypożyczalni będzie :multi:. [/B] [quote name='Guffi']Cześć Fafluńce:multi: Też tak u Was leje? Masakra, rynny już nie wytrzymują:shake:[/quote] [B]Też lało równo:shake: a ż wszystko wyłączyłam, a często tego nie robię:p[/B] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To ja odpowiem, że u mnie też okrutnie leje i grzmi i w ogóle do duszy :placz: A pies pod biurkiem schowany ze strachu :roll:[/quote] [B]No burza była konkretna[/B] [quote name='Guffi']Futra poszedł za łóżko:roll: A zazwyczaj w ogóle się burzy nie boi. Przed chwilą nie mieliśmy prądu przez jakieś 5 minut:shake:[/quote] [B]Prąd był, ale ja i tak wszystko wyłączyłąm:evil_lol:[/B] [quote name='madzia i medor']Wiotaj mamciu:loveu:[/quote] [B]Hej córcia![/B] [quote name='Asiaczek']Taaaaa.... Pzdr.[/quote] G[B]oniłam wszędzie, ale nie wszędzie coś napisałam, bo czasem nie wiem co napisać:oops:, więc wtedy nie piszę nic:evil_lol:[/B] [quote name='Imbir1']Helloł babciu:multi: czekamy na kolejne fotki:cool3:[/quote] [B]Witaj wnusia, a babcia taki leń:shake: nie ma nowych fotek:oops:[/B] [quote name='evaxon']:multi: hejka :multi: [/quote] [B]Hejo![/B] Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jezu Kasiu !! Mnie tu chyba z miesiąc nie było :oops: Wszystko przez to że zmieniłaś tytuł hgalerii :mad:A ja patrze po tytułach w mailach.... :cool1: Teraz mam ciutenieczkę casu więcej to będę znowu uczęszczać mimo że mnie nie odwiedziłaś zobaczyć niufki z ADHD ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='"bonita"'][B]No burza była konkretna[/B][/QUOTE] I na szczęście krótka :multi: Quote
Paula Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Cześć Kasiu :multi: Wróciłam i nadrobiłam :p [B] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images22.fotosik.pl/138/8e49331c8e1e66f2.jpg[/IMG][/URL] :loveu: :loveu: :loveu: [/B] Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Helloł babciu:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:dzień dobry siostro[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dzien dobry Kasienko:multi: bylam obejrzalam wroce:razz: Quote
bonita Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry Kasienko:multi: bylam obejrzalam wroce:razz:[/quote] [quote name='madzia i medor']Witam z rańca ma mamcia:hand:[/quote] [B]Witajcie dziewczęta z samego raniuśka:multi::multi::multi:[/B] Quote
bonita Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='teqquila']Witaneczko :)[/quote] :cool3:[B]witanko[/B] [quote name='Pysia']Jezu Kasiu !! Mnie tu chyba z miesiąc nie było :oops: [COLOR=Magenta][B]Witaj Mamcia, naprawdę długo Cię nie było[/B]:p[/COLOR] Wszystko przez to że zmieniłaś tytuł hgalerii :mad:A ja patrze po tytułach w mailach.... :cool1: [B][COLOR=Magenta]Uuuuuuuuu W mailach patrza:cool3:[/COLOR][/B] Teraz mam ciutenieczkę casu więcej to będę znowu uczęszczać mimo że mnie nie odwiedziłaś zobaczyć niufki z ADHD ;)[/quote] :multi:[B][COLOR=Magenta]Cieszkam się że będziesz zaglądywać,a smucę że ten czas tak szybko zleciał i mi dane nie było ich oglądnąć:placz:[/COLOR][/B] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']I na szczęście krótka :multi:[/quote] [B]No dość krótko:p[/B] [quote name='paula_z']Cześć Kasiu :multi: Wróciłam i nadrobiłam :p [B] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images22.fotosik.pl/138/8e49331c8e1e66f2.jpg[/IMG][/URL] [/B][/quote] :multi:[B]No nareszcie jesteście, bo by Wam za dobrze było:evil_lol:[/B] [quote name='evaxon']witanko siemanko :multi:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:dzień dobry siostro[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='Imbir1']Helloł babciu:multi:[/quote] [B]Witajcie dziewczyny:multi: pogoda ssjuper:multi: humor tyż[/B] Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 witaj cioteczko :buzi: brak możliwości edytowania postów , powiem że jest z lekka upierdliwe Quote
bonita Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']witaj cioteczko :buzi: brak możliwości edytowania postów , powiem że jest z lekka upierdliwe[/quote] [B]Mi też się to nie podoba:razz:, ja tak lubiałam edit robić:diabloti::diabloti::diabloti:[/B] Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='bonita'][B]Mi też się to nie podoba:razz:, ja tak lubiałam edit robić:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/quote] Ja też:placz::placz: Quote
teqquila Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witanko :) ja dopiero teraz sie zorietowalam ze nie ma edit :evil_lol: Quote
Recommended Posts