Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol:ja poproszę tych myjących do nas;)[/B][/I]
[/quote][B][I]Trzeba rezerwować z wyprzedzeniem:cool3: , takie mają wzięcie:evil_lol: , kto by pomyślał, ze na psich jęzorach fortunę zarobię:evil_lol: [/I][/B]

[quote name='goldenka245']Hej :* Jak to co nas łączy? :P Nie wiem :D Żywiecka kotliona to jest hodowla, ale nie hodują tam Boksiów :P Nie wiem musisz mi powiedzieć :D A co do spacerku to ja w ten weekend też nie moge :D A wiesz ile ja mam lat?:PP[/quote]
[B][I]Goldenka, przypuszczam że jesteś w wieku Pinczerki od Gizma[/I][/B]:cool3:
[quote name='Guffi']Cześć!
Ooo! Widzę, że autko stoi już u Was:)!
Dawno mnie nie było, to nie wiem, a to tylko 2 razy widziałam przy naszej Vitarze;).[/quote]
[B][I]Stoi, jeżdzi pełen serwis[/I][/B];)
[quote name='Kate I Luka']Merol to MERCEDES Z Żywieckiej Kotliny :p[/quote]
[B][I]Moja mądra córunia podpowiedziała[/I][/B]:buzi: [B][I]Nigdy nie zapominaj, że jesteś taka mądra po mamusi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/I][/B]
[quote name='misiaczek']Heloł kuzynko :).
Kto tu kogo bije?Mamcia synka czy synek mamcie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[B][I]Zawsze ten pieron synalek swoją grzeczną mamę zaczepia[/I][/B]:mad:
[quote name='madzia i medor']cześć mamuśka:loveu:
ale twoja galeria sie szybciutko rozwija:crazyeye:[/quote]
[B][I]Się rozwija, tylko fotek coś mało, dziś jest ładna pogoda, więc jeśli gardło mnie całkiem nie wykończy to pofocę trochę :D[/I][/B]
[quote name='Pysia']Witaj dziecko :) Jesteś śliczna i jesteś moją córka więc masz powodzenie w galerii ;) A tu się dziwuja ze ona się szybko rozwija :diabloti:[/quote]
[B][I]Święta prawda mamciuniuniu[/I][/B]:loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='goldenka245']Acha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;][/quote]

[B][I]No[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[B][I]Pani Danusia ( z Żywieckiej Kotliny) hodowała kiedyś Boksie :D.[/I][/B]
[B][I]Miała dwie suki żółtą POLę Marsową Minę, i pręgę:loveu: COCO Nostrum[/I][/B]
[B][I]Merol jest córką tej pręgi :D.[/I][/B]
[B][I]Więc jesteśmy rodzinką :cool3: [/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]No[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[B][I]Pani Danusia ( z Żywieckiej Kotliny) hodowała kiedyś Boksie :D.[/I][/B]
[B][I]Miała dwie suki żółtą POLę Marsową Minę, i pręgę:loveu: COCO Nostrum[/I][/B]
[B][I]Merol jest córką tej pręgi :D.[/I][/B]
[B][I]Więc jesteśmy rodzinką :cool3: [/I][/B]
[/quote]
No to witaj sister ;-) Z wiekiem no to hmm.... zgadłaś ;P Rocznikowo mam 13 lat ;]
P,S ściągłaś gg? :D

Posted

[quote name='evaxon']czesc czołem boxie z rosolem:multi:[/quote]
[B][I]Ciekawe czy by były smakowite[/I][/B]:eviltong: :evil_lol:
[quote name='leemonca']cześć Babciu!!! :loveu:[/quote]
[B][I]Cześć wnusiu Leemoncusiu[/I][/B]:loveu:
[quote name='Bodziulka']Przyślij je do mnie, bo po bieszczadach autko jeszcze nieumyte ;)[/quote]
[B][I]Oj to autko wymaga specjalnego lizania:cool3: , Merol musi im pomóc[/I][/B];)
[quote name=':: FiGa ::']Siema faflunie :multi:
Swietne fotki, ale walki psów są zakazane, mam na Ciebie poskarżyć? :razz:[/quote]
[B][I]Nie rób tego:placz: z samej myjni nie wyżyjemy muszą też walczyć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/I][/B]
[quote name='Klaudia :-)']świetna boksiwo myjka:-)ile bierzecie za mycie jednego samochodu?:-P[/quote]
[B][I]Wiesz, dopiero otwarliśmy tą myjnię Ozoro-Auto-Błysk[/I][/B]:evil_lol: i [B][I]dokładnego cennika jeszcze nie ma:evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='goldenka245']No to witaj sister ;-) Z wiekiem no to hmm.... zgadłaś ;P Rocznikowo mam 13 lat ;]
P,S ściągłaś gg? :D[/quote]
[B][I]No to ja jester troszeczkę starsza[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][I]( w lipcu będę miała 16-ście[/I][/B];) ;) )
[B][I]Poodpisuję na posty i postaram się ściągnąć:cool3: specjalnie Dla Ciebie:loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]No to ja jester troszeczkę starsza[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][I]( w lipcu będę miała 16-ście[/I][/B];) ;) )
[B][I]Poodpisuję na posty i postaram się ściągnąć:cool3: specjalnie Dla Ciebie:loveu:[/I][/B][/quote]
hehe... No ściągaj, ściągaj ;-)

Posted

[quote name='bonita']

[B][I]Się rozwija, tylko fotek coś mało, dziś jest ładna pogoda, więc jeśli gardło mnie całkiem nie wykończy to pofocę trochę :D[/I][/B]
[/QUOTE]

No to czekamy:razz: :razz:

Posted

[quote name='Wyjątek']Łojej bonitko trzymaj się dzielnie!!
Mnie też coś bierze.... Może to jakis wirus?? [/quote]
[B][I]Pewnie wiluś u nas już wszyscy byli chorzy, tylko ja sięt ak długo trzymałam:p normalnie myślałam że mi się upiecze, ale nic z tego:shake:[/I][/B]
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]od zawsze było wiadomo ze kontrola najwyższa forma zaufania[/B]:diabloti:
[B]to psiaczki to stosuja..nalezy trzymac reke na pulsie[/B]:mad:[/quote]
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]aspirynka to nie wszystko:cool1: ...trzeba bylo wziac goraca kapiel z duza iloscia soli...dobrze sie wymoczyc..i szybciutko pod cielpunia - rozgrzana termoforkiem kolderke..a dodatkowo polecam herbate z sokiem malinowym slodzona miodem..i jesli gardło Cie pobolewa to plukanie roztworem sody oczyszczonej...wolę sode od czosnku..a jedno i drugie jest ok..... ale jak Cie bardziej wzielo to wizyta u dobrego lekarza sie przyda:loveu: [/B][/quote]
[B][I]Kąpiel sobie zrobiłam :D i do ciepełka wskoczyłam :D, herbatke miodkową też piłam, fukałam gardło Tantum Verde i Tymsalem, ssałam neoangin i strepsils, ale nic mi tak nie pomaga jak musująca aspirynka( no chyba jedynie dwie aspirynki:evil_lol: ) Nawet gardło po niej mniej boli. Nie mów mi o doktorach, ja nie chcę tak iść:placz: jeszcze zastrzyki dostanę:placz: :evil_lol: [/I][/B]
[quote name='Imbir1']cześć śliczna babciu:p zdrówka życzymy i wracaj do nas szybciutko:lol:[/quote]
[B][I]Dziękuję Ci koffana wnusiu za życzonka:buzi:, mam nadzieję że do jutra będzie lepiej:razz: [/I][/B]
[quote name='AgusiaTerierka']Wyzdrowiej szybciutko, smutno bez Ciebie i Twoich fotek:buzi:![/quote]
[B][I]Naprawdę[/I][/B]:cool3: .:lilangel::iloveyou::sweetCyb:
[quote name='Pysia']Bonitko gdzie jesteś? Aż tak Cię dopadło? :shake:[/quote]
[B][I]Tak mamciu córcię zaraza dopadła, ale i tak jestem śliczna[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Kamcia_14'][B][I]Witaj Bonitko [/I][/B][B][I]Zdjęcia piękne . A mam pytanie do Kate - [/I][/B][B][I]skąd ty do licha , bierzesz takie fajne obrazki !! [/I][/B][/quote]
[B][I]Z interneta podać Ci stronkę:cool3: [/I][/B]
[quote name='Guffi']Nareszcie jesteś! Cześć[/quote]
[B][I]Jestem, jestem, ale zaraz znikam, wrócę wieczorem :D[/I][/B]
[quote name='goldenka 245']Kochana bonitko wracaj do zdrówka Ja tu nie wytrzymam bez Was:placz:[/quote]
[B][I]Wiem że jestem śliczna i mądra:evil_lol: ( po mamusi)[/I][/B]
[B][I]Ale że nie można bez nas wyTrzymać:crazyeye: Jesteśmy z fafluńcami wzruszeni:kiss_2: .[/I][/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']No to czekamy:razz: :razz:[/quote]

[quote name='goldenka245']hehe... No ściągaj, ściągaj ;-)[/quote]

[quote name='goldenka245']No właśnie :)

I jak z tym gg? ściągłaś? Jak chcecie to weźcie sobie moje : 6279061[/quote]

:multi: :multi: :multi: Mam 10099507 [B][I]Muszę teraz zobaczyć jak to działa[/I][/B]:cool3:

[B][I]Goldenka jeśli to jest rower na 4 kółkach to Boksie z przyjemnością wyczyszczą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/I][/B]

Posted

[B][I]Wiem że jestem śliczna i mądra:evil_lol: ( po mamusi)[/I][/B]
[B][I]Ale że nie można bez nas wyTrzymać:crazyeye: Jesteśmy z fafluńcami wzruszeni:kiss_2: .

[/I][/B]No cóż czasem tak bywa ;-):evil_lol:

Napisałam do Ciebie na gg, ale Ciebie nie ma :P buuuu ;D

A wiesz mam też taki rower na 4 kółkach :D Rower 400 niebieski metalic :PP Ale tata chce noweee ;D

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='bonita'][B][I]Z interneta podać Ci stronkę:cool3: [/I][/B][B][I].[/I][/B][/quote]

[B][I]Nie rób z ciotki idioty :evil_lol: Że z interneta to wiem :cool3: Tylko problem w tym , jaka to stronka :cool3: [/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Wiecie co , arystokratka nie będzie już was odwiedzać ... bo ma bana :crazyeye: Powiedzmy że spamowała :evil_lol: [/I][/B]
[B][/B]
[B][I]PS. Masz skyepa :cool3: ? [/I][/B]
[B][I]PS2. O galeri starej ciotki to już zapomnieliście :mad:[/I][/B]

Posted

[quote name='Kamcia_14']
[B][I]Wiecie co , arystokratka nie będzie już was odwiedzać ... bo ma bana :crazyeye: Powiedzmy że spamowała :evil_lol: [/I][/B]

[B][I]PS2. O galeri starej ciotki to już zapomnieliście :mad:[/I][/B][/quote]

nie "powiedzmy" a spamowala :diabloti: i Ty tez to robisz :diabloti:
te same teksty widze juz w ktorejś z kolei galerii :diabloti:

To chyba rodzinne :diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='PIKA']nie "powiedzmy" a spamowala :diabloti: i Ty tez to robisz :diabloti:
te same teksty widze juz w ktorejś z kolei galerii :diabloti:

To chyba rodzinne :diabloti:[/quote]

[B][I]Ja :hmmmm: ? Ja nie spamuje :cool1: NIGDY :cool1: Możesz mi podać jakiś przykład :cool1: ? [/I][/B]
[B][I]Bo albo ja mam sklerozę , albo tobie sie coś pokićkało :evil_lol:[/I][/B]