Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

no nieeeeeeeeeeeeee, szlak mni trafi, znowy to samoooooooo:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

3 raz tu już pisze i moje posty szlak trafia:mad::mad::mad::mad::mad:, bonita wygoń tych obcych bo sie na mnie uwzieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='misiaczek']Bonita,Ty się nie wykręcaj.Twoje psy,to [B]OBCY[/B].Przecie te oczy to niezbity dowód.Nie dziwię się,że nie chcesz barać odpowiedzialnosci za znikające posty,bo przecież nas dogomaniaków jest 20.699 (sprawdziłam).;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:siara::siara::siara:
[B][I]Naprawdę dogomaniaków jest aż tylu[/I][/B]:crazyeye: [B][I]. Jestem w szoku:crazyeye: 20.699 :shock: .[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Z Dogo ostatnio dzieją się różne rzeczy:angryy: , podobno OBCY mieszali w tym palce:evil_lol: .[/I][/B][/quote]
Raaatunkuuu!!!:crazyeye:

Posted

[quote name='Imbir1']no nieeeeeeeeeeeeee, szlak mni trafi, znowy to samoooooooo:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

3 raz tu już pisze i moje posty szlak trafia:mad::mad::mad::mad::mad:, bonita wygoń tych obcych bo sie na mnie uwzieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote]

[B][I]Psami ich poszczułam i widziś co im zrobili z oczami[/I][/B]:placz:.
:knuje: :knuje: :knuje:

Posted

[QUOTE] 3 raz tu już pisze i moje posty szlak trafia:mad::mad::mad::mad::mad:, bonita wygoń tych obcych bo sie na mnie uwzieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE]
i dotego ikonki pomylone:mad: ja wstawiałam płaczące:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Imbir1']i dotego ikonki pomylone:mad: ja wstawiałam płaczące:angryy::angryy::angryy:[/quote]
:evil_lol:

[quote name='Imbir1']bonita wygoń tych obcych bo sie na mnie uwzieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol: [/quote]
[B][I]No faktycznie to przekonujące nie jest[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']czy tylko ja mam dziś takie numery???????????:mad::cool3:[/quote]

[B][I]Wiesz tak OGÓLNIE - coś niedobrego się na dogo dzieje, ale kto za tym stoi :niewiem: [/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Psami ich poszczułam i widziś co im zrobili z oczami[/I][/B]:placz:.
:knuje: :knuje: :knuje:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]Ozzulka podeślę to pójda precz....[/I][/B]

Posted

Cześć Mamciu :multi: :multi:

Kiecuszkę już skończyłaś, to czekam na jutrzejsze fotki Waszej pracy... Hawajka pewnie będzie królową balu:cool3: :cool3: :cool3:

A tych obcych to trzeba do Archiwum X pokierować bo już mnie wkurza to psujące się dogo :angryy:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Mamciu :multi: :multi:

Kiecuszkę już skończyłaś, to czekam na jutrzejsze fotki Waszej pracy... Hawajka pewnie będzie królową balu:cool3: :cool3: :cool3:

A tych obcych to trzeba do Archiwum X pokierować bo już mnie wkurza to psujące się dogo :angryy:[/quote]

[B][I]Tak skończona:multi: , moja mama mi dużo pomogła:cool3:[/I][/B] i [B][I]Ewa( evaxon).[/I][/B]
[B][I]Jutro zobaczycie w niej moją córuś :)[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Tak przydaliby:mad: się tu jacyś łapacze obcych:mad: .[/I][/B]
[B][/B]

[B][I]Ala mówi że Ozulka podeśle, ale czy on sobie z nimi wszystkimi sam poradzi:cool3: [/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='misiaczek']Bonita,obiecany banerek :).
Jeśli przypadł Ci do gustu,to bardzo się cieszę,jeśli nie to mogę zrobić inny ;).

[IMG]http://i15.tinypic.com/2r7oyn8.jpg[/IMG][/quote]

[B][I]Misiaczku, banerek jest piękny[/I][/B] :iloveyou: [B][I]Bardzo Ci dziękuję:buzi:.[/I][/B]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia...

Ale ładniutki banerek Ci tu podesłali :multi: :multi: :multi:
Boksie na pustyni :p[/quote]

[B][I]Cześć Córuś :)[/I][/B]
[B][I]Fajowy no nie :D[/I][/B]

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28143"][IMG]http://i7.tinypic.com/2z3sww2.jpg[/IMG][/URL]

Ale widzę Bonita,ze sobie odnośnika nie zrobiłaś ;)więc teraz Ci wkleiłam z odnosnikiem do Twojej galerii :).Cieszę się,że Ci się podobuje :lol:.

Posted

[quote name='mamabazyla']:smhair2:[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/25/dscn87062ja5.jpg[/IMG]

Strach się bać :smhair2::eek::shocked!::eek2:[/quote]

:evil_lol: [B][I]Ja się nie bojam, przyzwyczaiłam się:p :evil_lol: [/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='evaxon']śliczny śliczny śliczny banerek :multi:
czesc:multi:[/quote]

[B][I]Cześć [/I][/B]:multi:

[B][I]Wypadało by zdjęcia wstawić:oops: , Wasze galerie poodwiedzać, ale ja dziś nie mam czasu:placz:.[/I][/B]
[B][I] Idę stroje prasować , obiad robić, zaraz dzieci przychodzą ze szkoły, zadania z Nimi muszę odrobić, a potem czekają mnie dwa bale:cool3: , jeden od 14 do 16, a zaraz potem drugi do 18-19-stej. Tak jakby nie można było jednego balu dla wszystkich zrobić, ehhh.....[/I][/B]
[B][/B]