Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no nieeeeeeeeeeeeee, szlak mni trafi, znowy to samoooooooo:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: 3 raz tu już pisze i moje posty szlak trafia:mad::mad::mad::mad::mad:, bonita wygoń tych obcych bo sie na mnie uwzieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
bonita Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='misiaczek']Bonita,Ty się nie wykręcaj.Twoje psy,to [B]OBCY[/B].Przecie te oczy to niezbity dowód.Nie dziwię się,że nie chcesz barać odpowiedzialnosci za znikające posty,bo przecież nas dogomaniaków jest 20.699 (sprawdziłam).;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :siara::siara::siara: [B][I]Naprawdę dogomaniaków jest aż tylu[/I][/B]:crazyeye: [B][I]. Jestem w szoku:crazyeye: 20.699 :shock: .[/I][/B] Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Z Dogo ostatnio dzieją się różne rzeczy:angryy: , podobno OBCY mieszali w tym palce:evil_lol: .[/I][/B][/quote] Raaatunkuuu!!!:crazyeye: Quote
bonita Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Imbir1']no nieeeeeeeeeeeeee, szlak mni trafi, znowy to samoooooooo:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: 3 raz tu już pisze i moje posty szlak trafia:mad::mad::mad::mad::mad:, bonita wygoń tych obcych bo sie na mnie uwzieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote] [B][I]Psami ich poszczułam i widziś co im zrobili z oczami[/I][/B]:placz:. :knuje: :knuje: :knuje: Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [QUOTE] 3 raz tu już pisze i moje posty szlak trafia:mad::mad::mad::mad::mad:, bonita wygoń tych obcych bo sie na mnie uwzieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] i dotego ikonki pomylone:mad: ja wstawiałam płaczące:angryy::angryy::angryy: Quote
bonita Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Imbir1']i dotego ikonki pomylone:mad: ja wstawiałam płaczące:angryy::angryy::angryy:[/quote] :evil_lol: [quote name='Imbir1']bonita wygoń tych obcych bo sie na mnie uwzieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol: [/quote] [B][I]No faktycznie to przekonujące nie jest[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 czy tylko ja mam dziś takie numery???????????:mad::cool3: Quote
bonita Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Imbir1']czy tylko ja mam dziś takie numery???????????:mad::cool3:[/quote] [B][I]Wiesz tak OGÓLNIE - coś niedobrego się na dogo dzieje, ale kto za tym stoi :niewiem: [/I][/B] Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 pewnie nam miłościwie panujący [B][COLOR=Red]Admin:p[/COLOR][/B] znowu coś miesza, zmienia i unowocześnia:cool3: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Psami ich poszczułam i widziś co im zrobili z oczami[/I][/B]:placz:. :knuje: :knuje: :knuje:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]Ozzulka podeślę to pójda precz....[/I][/B] Quote
PIKA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć praxxx wnusiu :multi: [QUOTE] [IMG]http://img360.imageshack.us/img360/5851/27188355re1.png[/IMG][/QUOTE] rewelka :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć Mamciu :multi: :multi: Kiecuszkę już skończyłaś, to czekam na jutrzejsze fotki Waszej pracy... Hawajka pewnie będzie królową balu:cool3: :cool3: :cool3: A tych obcych to trzeba do Archiwum X pokierować bo już mnie wkurza to psujące się dogo :angryy: Quote
bonita Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamciu :multi: :multi: Kiecuszkę już skończyłaś, to czekam na jutrzejsze fotki Waszej pracy... Hawajka pewnie będzie królową balu:cool3: :cool3: :cool3: A tych obcych to trzeba do Archiwum X pokierować bo już mnie wkurza to psujące się dogo :angryy:[/quote] [B][I]Tak skończona:multi: , moja mama mi dużo pomogła:cool3:[/I][/B] i [B][I]Ewa( evaxon).[/I][/B] [B][I]Jutro zobaczycie w niej moją córuś :)[/I][/B] [B][/B] [B][I]Tak przydaliby:mad: się tu jacyś łapacze obcych:mad: .[/I][/B] [B][/B] [B][I]Ala mówi że Ozulka podeśle, ale czy on sobie z nimi wszystkimi sam poradzi:cool3: [/I][/B] [B][/B] Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 oby, Ozulek na dogo jest bardziej zaprawiony w bojach niż nasze fafluny:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć Ty moja wyalienowana;) i uzdolniona rodzinko:razz: :razz: :multi: Quote
misiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Bonita,obiecany banerek :). Jeśli przypadł Ci do gustu,to bardzo się cieszę,jeśli nie to mogę zrobić inny ;). [IMG]http://i15.tinypic.com/2r7oyn8.jpg[/IMG] Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Cześć Mamcia... Ale ładniutki banerek Ci tu podesłali :multi: :multi: :multi: Boksie na pustyni :p Quote
bonita Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='misiaczek']Bonita,obiecany banerek :). Jeśli przypadł Ci do gustu,to bardzo się cieszę,jeśli nie to mogę zrobić inny ;). [IMG]http://i15.tinypic.com/2r7oyn8.jpg[/IMG][/quote] [B][I]Misiaczku, banerek jest piękny[/I][/B] :iloveyou: [B][I]Bardzo Ci dziękuję:buzi:.[/I][/B] Quote
bonita Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia... Ale ładniutki banerek Ci tu podesłali :multi: :multi: :multi: Boksie na pustyni :p[/quote] [B][I]Cześć Córuś :)[/I][/B] [B][I]Fajowy no nie :D[/I][/B] Quote
bazylowa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :smhair2:[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/25/dscn87062ja5.jpg[/IMG] Strach się bać :smhair2::eek::shocked!::eek2: Quote
misiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28143"][IMG]http://i7.tinypic.com/2z3sww2.jpg[/IMG][/URL] Ale widzę Bonita,ze sobie odnośnika nie zrobiłaś ;)więc teraz Ci wkleiłam z odnosnikiem do Twojej galerii :).Cieszę się,że Ci się podobuje :lol:. Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 śliczny śliczny śliczny banerek :multi: czesc:multi: Quote
bonita Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='mamabazyla']:smhair2:[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/25/dscn87062ja5.jpg[/IMG] Strach się bać :smhair2::eek::shocked!::eek2:[/quote] :evil_lol: [B][I]Ja się nie bojam, przyzwyczaiłam się:p :evil_lol: [/I][/B] [B][/B] Quote
bonita Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='evaxon']śliczny śliczny śliczny banerek :multi: czesc:multi:[/quote] [B][I]Cześć [/I][/B]:multi: [B][I]Wypadało by zdjęcia wstawić:oops: , Wasze galerie poodwiedzać, ale ja dziś nie mam czasu:placz:.[/I][/B] [B][I] Idę stroje prasować , obiad robić, zaraz dzieci przychodzą ze szkoły, zadania z Nimi muszę odrobić, a potem czekają mnie dwa bale:cool3: , jeden od 14 do 16, a zaraz potem drugi do 18-19-stej. Tak jakby nie można było jednego balu dla wszystkich zrobić, ehhh.....[/I][/B] [B][/B] Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 cześć babciu, ale masz fajny nowy banerek nie poznałam cię:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts