:: FiGa :: Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Piekne fotki :loveu::loveu::loveu: Na te mordeńki moge patrzeć wiecznie :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 jaki wspanialy konik :multi: i niebo tez sliczne:loveu: Quote
bonita Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='madzia i medor']Bonita, czy to Twój konik:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Nie, nie wczoraj na spacerku spotkany, moje dzieci się w nim zakochały:loveu: , ja nie- mam straszne uczulenie na koniki:shake: . Ostatnio jak w Zakopanem jechałam bryczką to myślałam że nadchodzi mój koniec, oczy spuchnięte, katar, a na dodatek nie mogłam tchu złapać, wiec koniki lubię ale z dalekiej odległosci:p . Quote
Medorowa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ojj biedna:glaszcze: A już myslałam, że mieszkasz w raju; trzy boksie, konie:roll: I chciałam już zaproponować, żebyś mnie adoptowała:eviltong: :p Quote
bonita Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 madzia i medor napisał(a):Ojj biedna:glaszcze: A już myslałam, że mieszkasz w raju; trzy boksie, konie:roll: I chciałam już zaproponować, żebyś mnie adoptowała:eviltong: :p Nie było by problemu:happy1: , koniki mieszkaja bliziutko to bym Cię tam często zabierała z tym że ja stała bym troszke z dala:-D . Quote
Mi. Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 K ooooooo nik:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Medorowa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 bonita napisał(a):Nie było by problemu:happy1: , koniki mieszkaja bliziutko to bym Cię tam często zabierała z tym że ja stała bym troszke z dala:-D . Okk, to ja w tym tygodniu się do Ciebie przeprowadzam, ale oczywiscie z medorkiem:cool3: :cool3: mamusiu;) :evil_lol: Quote
bonita Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='madzia i medor']Okk, to ja w tym tygodniu się do Ciebie przeprowadzam, ale oczywiscie z medorkiem:cool3: :cool3: mamusiu;) :evil_lol: A jak by inaczej! już się cieszymy że Was zobaczymy:multi: :multi: :multi: . Quote
BeaC Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 A zdjęcia konika jeste.....super :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Medorowa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='bonita']A jak by inaczej! już się cieszymy że Was zobaczymy:multi: :multi: :multi: . My również:cool3: :p Quote
bonita Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo takie podcinanie to standart u boxiów:cool3:ja jak zostałam przez Harleya podcięta to najpierw leciałam w górę a potem padłam całym cialem:angryy:i nie byłam pewna czy jeszcze dam rade wstać :razz:a on strasznie sie cieszył i dawaj z pańcią się bawić :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak Dikuś też strasznie się cieszył, a pancia się z ziemi powoli zbierała wkurzona:mad: . A ile mam siniaków na nogach:siara: i na dodatek kolczyka zgubiłam, nie idę go tam szukac to jak igła w stogu siana, a tak je lubiłam:p . Quote
bonita Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Trochę fotek starych :) Dominum Z Marta Diego Duśka i Diki Quote
bonita Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 I nowe fotki :) Bonek na spacerku Widział konika widziała takie drzewko i góry rozgladała sie tu i tam Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Kluseczkowo-boxikowe fotki:loveu: widoczki:loveu: Ja góry to widzę z balkonu jak się zanosi na zmianę pogody :razz:ale Czantorię i Równicę :cool3: Quote
bonita Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 A teraz zdjęcia z ogródka walka o nogę Diki zakorkowany z koreczkiem mu do twarzy Quote
Bodziulka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Małe białaski są boooskie!! W ogóle lubie, jak bokser ma dużo białego :cool3: Quote
bonita Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Bodziulka']Małe białaski są boooskie!! W ogóle lubie, jak bokser ma dużo białego :cool3: To tak jak ja, strasznie lubię u boksów irlandzkie znaczenia:loveu: Samolocik z naszego bielskiego lotniska Quote
e.v.a Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='bonita'] z koreczkiem mu do twarzy :lol: :lol: o boziu jakie słodkie:lol: :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 :cool3:kurcze dlaczego korkujecie piesy z tej strony ....mojego trzeba bylo z tej:razz:drugiej:evil_lol: Quote
bonita Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:kurcze dlaczego korkujecie piesy z tej strony ....mojego trzeba bylo z tej:razz:drugiej:evil_lol: Sam chciał to miał:evil_lol: A jaki był zadowolony:loveu: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='bonita']Sam chciał to miał:evil_lol: A jaki był zadowolony:loveu::pmusiał mieć koreczek dobry aromat;) Quote
leemonca Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 walka o nogę bonita!, ale chyba nie o twoją nogę?!?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pmusiał mieć koreczek dobry aromat;) Tak, Tak z naszego prywatnego winka z winogron:chlup: w tym roku nie będzie, bo winogronek nie ma:niewiem: Quote
Recommended Posts