Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Bonita, czy to Twój konik:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:

Nie, nie wczoraj na spacerku spotkany, moje dzieci się w nim zakochały:loveu: , ja nie- mam straszne uczulenie na koniki:shake: . Ostatnio jak w Zakopanem jechałam bryczką to myślałam że nadchodzi mój koniec, oczy spuchnięte, katar, a na dodatek nie mogłam tchu złapać, wiec koniki lubię ale z dalekiej odległosci:p .

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ojj biedna:glaszcze:
A już myslałam, że mieszkasz w raju; trzy boksie, konie:roll: I chciałam już zaproponować, żebyś mnie adoptowała:eviltong: :p

Nie było by problemu:happy1: , koniki mieszkaja bliziutko to bym Cię tam często zabierała z tym że ja stała bym troszke z dala:-D .

Posted

bonita napisał(a):
Nie było by problemu:happy1: , koniki mieszkaja bliziutko to bym Cię tam często zabierała z tym że ja stała bym troszke z dala:-D .

Okk, to ja w tym tygodniu się do Ciebie przeprowadzam, ale oczywiscie z medorkiem:cool3: :cool3: mamusiu;) :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Okk, to ja w tym tygodniu się do Ciebie przeprowadzam, ale oczywiscie z medorkiem:cool3: :cool3: mamusiu;) :evil_lol:

A jak by inaczej! już się cieszymy że Was zobaczymy:multi: :multi: :multi: .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo takie podcinanie to standart u boxiów:cool3:ja jak zostałam przez Harleya podcięta to najpierw leciałam w górę a potem padłam całym cialem:angryy:i nie byłam pewna czy jeszcze dam rade wstać :razz:a on strasznie sie cieszył i dawaj z pańcią się bawić :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak Dikuś też strasznie się cieszył, a pancia się z ziemi powoli zbierała wkurzona:mad: . A ile mam siniaków na nogach:siara: i na dodatek kolczyka zgubiłam, nie idę go tam szukac to jak igła w stogu siana, a tak je lubiłam:p .

Posted

[quote name='Bodziulka']Małe białaski są boooskie!! W ogóle lubie, jak bokser ma dużo białego :cool3:

To tak jak ja, strasznie lubię u boksów irlandzkie znaczenia:loveu:

Samolocik z naszego bielskiego lotniska

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:kurcze dlaczego korkujecie piesy z tej strony ....mojego trzeba bylo z tej:razz:drugiej:evil_lol:

Sam chciał to miał:evil_lol: A jaki był zadowolony:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pmusiał mieć koreczek dobry aromat;)

Tak, Tak z naszego prywatnego winka z winogron:chlup: w tym roku nie będzie, bo winogronek nie ma:niewiem: