Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezdem, jezdem :)
U nas właśnie przeszła ogromna burza, taka że aż cały sprzęt wyłączyłam:p.
Normalnie raz tak zagrzmiało, że się przestraszyłam:crazyeye:, a ja się mało czego bojam:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']I o Ewci i Tigrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i..... Madzi Medorku i Dinusiu :)
I o Paulince i Maksiu :placz: ;)

Mnie też się dogo spsuło, widzę tylko jedną fotkę :shake: :roll:

Posted

[quote name='paula_z']I o Paulince i Maksiu :placz: ;)

Mnie też się dogo spsuło, widzę tylko jedną fotkę :shake: :roll:

Kkkurde no widzisz:oops::oops::oops:
Paulinkę i Maksia też:loveu:

Posted

.heheheehehehheh ....płaskobrzusie faflunki;-) eheheheheh
witanko i pozdrawianko;-) oj u mnie tez dogo zamulllone fujjjjj;-) w dodatku tak parno i duszno ze spac nie idzie ......grzmi błyska sie ale deszczu ni ma ;-((( ........kurzu tyle ze az smierdzi powietrze ..echhh jeden dzien deszczowy i wszystko by ozyło ........ jo tyz;-) heeheheh

Posted

[quote name='bonita']
one nie wyjdą :crazyeye: :crazyeye: u mnie to by moment czmychły :evil_lol: :evil_lol:
Lalka to jak chomik :cool1: jak łeb przejdzie reszta też się zmieści :angryy:

a wiesz że jak będziesz miała bostona to on bez schylania wylezie przez te szpare :cool3: :cool3: :cool3:
bo to nie wiem czy wiesz bardzo ciekawe doświadczenie mieć przez ileś tam lat duże psy i tym samym mieszkanie i okolice są przystosowane do większych psich rozmiarów i nagle nabywasz psa kurdupla :cool3: który miesci się wszędzie tam gdzie normalne psy nie .......... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

a wiesz że jak będziesz miała bostona to on bez schylania wylezie przez te szpare :cool3: :cool3: :cool3:
bo to nie wiem czy wiesz bardzo ciekawe doświadczenie mieć przez ileś tam lat duże psy i tym samym mieszkanie i okolice są przystosowane do większych psich rozmiarów i nagle nabywasz psa kurdupla :cool3: który miesci się wszędzie tam gdzie normalne psy nie .......... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:grin: ewa wie to z autopsji:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:grin: ewa wie to z autopsji:evil_lol:

czasem niewierze własnym oczom , że on jest aż taki mały :diabloti: :diabloti: :diabloti: i może swobodnie biegać pod łóżkiem , pod wanną , mieści się na parapecie , biega po stole , siedzi na TV , włazi do szafy , pralki , zmywarki , przechodzi przez zamkniętą krate .............. normalnej wielkości psy się tam NIGDY by nie zmieściły :roll: :evil_lol: czasem można go w domu zgubić :siara: jak siedzi w oknie za zasłonką :cool3: bo kto normalny by się spodziewał że on się tam zmieści i nie będzie go widać :razz: i kto mało zawału nie dostał że Franek zniknął niepostrzeżenie ....... a Franek siedział na parapecie :cool1: a ja szukałam go 20 minut i miałam wizje że wyskoczył z domu i pobiegł na autostrade Warszawską :shake:

Posted

Vectra napisał(a):
czasem niewierze własnym oczom , że on jest aż taki mały :diabloti: :diabloti: :diabloti: i może swobodnie biegać pod łóżkiem , pod wanną , mieści się na parapecie , biega po stole , siedzi na TV , włazi do szafy , pralki , zmywarki , przechodzi przez zamkniętą krate .............. normalnej wielkości psy się tam NIGDY by nie zmieściły :roll: :evil_lol: czasem można go w domu zgubić :siara: jak siedzi w oknie za zasłonką :cool3: bo kto normalny by się spodziewał że on się tam zmieści i nie będzie go widać :razz: i kto mało zawału nie dostał że Franek zniknął niepostrzeżenie ....... a Franek siedział na parapecie :cool1: a ja szukałam go 20 minut i miałam wizje że wyskoczył z domu i pobiegł na autostrade Warszawską :shake:

:grin: pamietam jak Tigra byla mala i jak biegala po mieszkaniu to wslizgiem wpadala pod łozko :grin: niestety kiedys jej sie urosło i usilujac uciec z skarpeta pod spanie zaryła głowa:grin:

Posted

evaxon napisał(a):
:grin: pamietam jak Tigra byla mala i jak biegala po mieszkaniu to wslizgiem wpadala pod łozko :grin: niestety kiedys jej sie urosło i usilujac uciec z skarpeta pod spanie zaryła głowa:grin:

tylko że Franek już taki zostanie :cool1: znaczy dużo większy nie urośnie :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
tylko że Franek już taki zostanie :cool1: znaczy dużo większy nie urośnie :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: qrcze dziwnie bym sie czula majac malego psa:lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: qrcze dziwnie bym sie czula majac malego psa:lol:

w drugą strone teraz , uważasz że masz małego psa więc skoro Twoje duże psy czegoś nie przeskoczą czy na coś nie wskoczą uważasz że Twój pies kurdupel tym bardziej nie doskoczy :razz: - i tu się mylisz :evil_lol: :evil_lol:

wpadasz chwilowo z zakłopotanie bo masz obawę że twój pies kurdupel nie będzie miał się jak bawić z twoimi dużymi psami , bo będzie za wolny , bo będzie za delikatny , bo go zadepczą etc ......
i znowu rozczarowanie :diabloti: bo kurdupel pies , biega najszybciej , skacze najwyżej , gryzie najmocniej , daje rade za dwóch i wdodatku jest niezniszczalny ....

cioteczko bonito czy nadal chcesz bostkonka :cool3: :loveu: :loveu: bo to też jak by terier i też jak by bull :diabloti: bo kiedyś tam boston teriery były w grupie TTB :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']one nie wyjdą :crazyeye: :crazyeye: u mnie to by moment czmychły :evil_lol: :evil_lol:
Lalka to jak chomik :cool1: jak łeb przejdzie reszta też się zmieści :angryy:
Szczerze powiem bardzo długo tędy jakoś się mieściły i przełaziły:cool3: Diki najdłużej chyba ponad rok miał jak się już nie zmieścił, głowa przechodzi na luzaka, ale bary nie puszczają,, nie ma szans:eviltong::evil_lol:
No jase że wiem:cool3: przechodzenie do tego drugiego ogródka było zawsze ulubioną zabawą wszystkich szczeniaków:p wpychanie się tam i leżenie w kwiatusiach:loveu::evil_lol:
Przed tymi wielkimi psami mieszkały tu dwa kurdupelki kundelierki:cool3: Sunny i Nuka, więc ogródek był dostosowany do wszystkich wymiarów psów:evil_lol:. Jedyny kłopot jest z psem, bo pies to Wiecie jak robi siq, a potem wszystko usycha:p, więc to jest jedyny powód czemu nie łażą po tym ogrodzie do którego tak chcą się dostać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Diki bo sika, a reszta żeby Dikiemu nie było przykro:evil_lol:, no i żeby się zbytnio nie luzowały w kwiatach:p bo to bardzo lubią:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']w drugą strone teraz , uważasz że masz małego psa więc skoro Twoje duże psy czegoś nie przeskoczą czy na coś nie wskoczą uważasz że Twój pies kurdupel tym bardziej nie doskoczy :razz: - i tu się mylisz :evil_lol: :evil_lol:

wpadasz chwilowo z zakłopotanie bo masz obawę że twój pies kurdupel nie będzie miał się jak bawić z twoimi dużymi psami , bo będzie za wolny , bo będzie za delikatny , bo go zadepczą etc ......
i znowu rozczarowanie :diabloti: bo kurdupel pies , biega najszybciej , skacze najwyżej , gryzie najmocniej , daje rade za dwóch i wdodatku jest niezniszczalny ....

cioteczko bonito czy nadal chcesz bostkonka :cool3: :loveu: :loveu: bo to też jak by terier i też jak by bull :diabloti: bo kiedyś tam boston teriery były w grupie TTB :cool1:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chcem, chcem, ja widzę w Bostonku same dobre strony:loveu:( na razie:diabloti:)
Jest malutki więc zajmuje mało miejsca w łóżku:loveu:, mało je:evil_lol:, a przy tym jest szybki i zwinny, czyli taki jak mi odpowiada:loveu:
Więcej będę mogła napisać jak już go będziemy mieć:cool3: a wątpię żeby to nastąpiło jakoś szczególnie szybko:p:p:p. ( druga córcia ma komunię dopiero za rok:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

[quote name='Imbir1']helloł z samego rana babciu:multi::loveu:

Witanko :) ja też już nie śpię:multi: za chwilę muszę dzieci do szkoły zaprowadzić:cool3:dziś mają przyjść o dwie godz. póżniej z powodu strajku nauczycieli:p

Posted

[quote name='zuzolandia']

.heheheehehehheh ....płaskobrzusie faflunki;-) eheheheheh
witanko i pozdrawianko;-) oj u mnie tez dogo zamulllone fujjjjj;-) w dodatku tak parno i duszno ze spac nie idzie ......grzmi błyska sie ale deszczu ni ma ;-((( ........kurzu tyle ze az smierdzi powietrze ..echhh jeden dzien deszczowy i wszystko by ozyło ........ jo tyz;-) heeheheh

Witajcie Zuzki :)
U nas padało i to nawet mocno, ale duszno nadal jest, wszystko tak stoi w miejscu, słońce świeci -paruje-burzy i na nowo paruje i burzy, nie lubię takiej duchoty:shake:, ale podobno ma się ochłodzić:cool3:

Posted

Pozdrowionka dla Wszystkich:loveu: dla Ferraribox-ów, córci Kate i Gasia :)
Vectruni :loveu:, Dilerki i kjakejsików:diabloti:, Kitki20, Tequilli, Jagody od Korusi i Kiri, i sister Ali :)

POMINEŁAŚ MNIE:question::puppydog::cry:

[quote name='bonita']Piwonia już kwitnie :)

Piękna:loveu::loveu::loveu:.............moje może za rok zakwitną

Witaj la islaBonita:loveu:

Posted

babciu:crazyeye:, 600stronka:multi::multi::multi::multi::multi:, z rana to ja jeszcze mogę się napić :diabloti:

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name='BeaC']

Pozdrowionka dla Wszystkich:loveu: dla Ferraribox-ów, córci Kate i Gasia :)
Vectruni :loveu:, Dilerki i kjakejsików:diabloti:, Kitki20, Tequilli, Jagody od Korusi i Kiri, i sister Ali :) i Bei z Luśką śliczną morduśką:loveu:

[quote name='BeaC']POMINEŁAŚ MNIE:question::puppydog::cry:

Przecież jesteś:loveu::evil_lol:
Piękna:loveu::loveu::loveu:.............moje może za rok zakwitną
A jak pachną:loveu:, a ile mrówków na nich:mad:
Witaj la islaBonita:loveu:

Witaj Bea :multi:

I witam WSZYSTKICH JESZCZE NIE WITANYCH ODWIEDZACZY:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Imbir1']babciu:crazyeye:, 600stronka:multi::multi::multi::multi::multi:, z rana to ja jeszcze mogę się napić :diabloti:

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

No fakt 600 już jest:multi::loveu:
:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

WITANKO SLICZNIUTKA;-)
NO TO PIJEMY ZA LEPSZY CZAS;-) ehheeheh
:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:
:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:
:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: