DORRAG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 cześć Bonitko:p [quote name='bonita']głupotka w pełni O Boziu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale minki:evil_lol: :evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witam:evil_lol: :evil_lol: Diabołki dwa:diabloti: tylko broją.Moja jak tamtego roku do nas zawitała nadzień dobry zjadła pięknie kwitnącego irysa:lol: Tej wiosny już nie zjada kwiatów tylko je podkopuje:evil_lol: kury sąsiada goni przez płot-tak się biedne jej boja że gdaczą jak lezie.A taki brudny nochal to jest barrrdzo miły jak sie witamy:shake: :evil_lol: Quote
mar....ka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 hej Bonitka, pieknosci faktycznie jakieś podduszone:)))) Pancia sadystka czy co???:niewiem: Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ciotka dlaczego ciągle uciakesz mi z subskrypcji :mad: :mad: :mad: Quote
zuzolandia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 witanko ciemna noca ;-) ..idem postraszyc dalej eheheheh;-) cosik mi ostatnio te nocne wycieszki przypadly do gustu heheheheh mizianko dla DIABOLKóW !!!!!! Quote
Pysia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ja tylko przyszłam Ci powiedzieć ze porodom z moim udziałem mówię NIE :cool1::evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :loveu: DOBEREK:loveu: Leniu****cie,spacerkujcie,odpoczywajcie itd.itp Błagam tylko nie duście bokserów!Bo kogo będę tu mogła podziwiać?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ........................witaj..................śpisz, czy co???? a może pracujesz jako i ja to czynie od 7 rano..............:-o Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Bonita!!!!! Raz dwa do nas!!! Pora kawki!!!!!:mad: Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Mamcia, kaj się podziewata:razz: Madzia a co twoim avatarkiem??? Jakiś nowy króliczek widzę:razz::razz::razz: Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Mamcia poszła dresik na komunię kupować :eviltong: :eviltong: Dzień dobry :loveu: Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kate I Luka napisał(a):Mamcia poszła dresik na komunię kupować :eviltong: :eviltong: Dzień dobry :loveu: Dobry! Ahhhhhhh! Bo to już ta pora! Ja jako matka chrzestna też powinnam o czymś pomyśleć??? Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 apple napisał(a):Dobry! Ahhhhhhh! Bo to już ta pora! Ja jako matka chrzestna też powinnam o czymś pomyśleć??? Tak, o dresie:diabloti: Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Tak, o dresie:diabloti: To może mi doradzisz kochana!:razz: Bo wiesz ja o dresach nie wiele wiem a ty widzę się orientujesz:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj Kasiu :loveu: Biegusiem wszystkie do Izy i Avantiego bo tam super nowina :multi::multi::multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5008551#post5008551 Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 apple napisał(a):To może mi doradzisz kochana!:razz: Bo wiesz ja o dresach nie wiele wiem a ty widzę się orientujesz:evil_lol: Ja to tak średnio na jeża, ale Ewka to specjalistka - rasowa dresiara:diabloti: Jeżeli jednak chcesz poznać moje zdanie, to ja proponuję coś w różu:loveu: Quote
bonita Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Świetne zdjęcie:cool2: Dzięki:oops: :evil_lol: [quote name='evaxon']dresy pierwsza klasa:cool3: mysle ze na taka okazje najlepsze beda klasyczne granatowe lub czarne z 3 paskami:evil_lol: czarne odpadają, a co powiesz na różowe:loveu: , albo błękitne jak moje oczy:loveu: :evil_lol: [quote name='drzalka']Heh .. one zawsze przez ta brame zaglądają :D:D No bidoki takie, poszły by gdzie kiedy a tyle mają co sobie pozaglądają:evil_lol: [quote name='ferraribox']O rany podduszone boksery;) Bonkowi aż jęzor wylazł:evil_lol: Quote
bonita Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='DORRAG']cześć Bonitko:p O Boziu:evil_lol: ale minki:evil_lol: No taka włąśnie ich uroda:p :evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć Kasia z faflunami :p Cześć paula z Maksiem:multi: [quote name='Agnieszka PPP'] Witam:evil_lol: :evil_lol: Diabołki dwa:diabloti: tylko broją.Moja jak tamtego roku do nas zawitała nadzień dobry zjadła pięknie kwitnącego irysa:lol: Tej wiosny już nie zjada kwiatów tylko je podkopuje:evil_lol: kury sąsiada goni przez płot-tak się biedne jej boja że gdaczą jak lezie.A taki brudny nochal to jest barrrdzo miły jak sie witamy:shake: :evil_lol: O tak brudny nos przy powitaniu jest mi najmilejszy:loveu: :razz: Ja już jak ubrania kupuję to się zastanawiam na których psią ślinę i inne tam psie:evil_lol: będzie najmniej widać:p . [quote name='majoka']hej Bonitka, pieknosci faktycznie jakieś podduszone:)))) :evil_lol: A Diki aż do roku przełaził pod tą bramką:cool3: Bonek podobnie i Merol:p A jakie cuda przy tym wyprawiali:evil_lol: jak w cyrku:evil_lol: Pancia sadystka czy co???:niewiem: Ja nic na to nie poradzę, że one się wszędzie wpychają:p :evil_lol: Quote
Recommended Posts