Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i niestety......Iwanka zamilkla na dobre:shake:

Nemo dalej w schronisku
dalej szukamy deklaracji:modla::modla:

dotychczasowe wplaty na Nemo:
14.12 łagierek - 32zl
14.12 Obraczus - 25zl
14.12 Punk - 50zl
20.12 baldek2 - 20zl
21.12 - wiq - 20zl
27.12 Punisher - 100zl
RAZEM: 247zl

WIELKIE DZIEKI:loveu::loveu::loveu:

dobrze, ze cos mnie tknelo i nie kupilam jeszcze tej karmy z ktora Nemo mial jechac na bezplatny tymczas:shake:

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Bardzo przepraszam za to, że zrobilam tylko zbędna nadzieję :( myslalam, ze Iwanka to odpowiedzialna osoba...... :( przepraszam.

przestan gadac głupoty....najwiecej pomoglas przy Nemo, a ze tak wyszlo to Nikt nie mogl tego przewiedziec....widocznie mialo tak byc
teraz szukamy brakujacych 180zl deklaracji i pakujemy NEmo do hoteliku:):)

Posted

punk napisał(a):
Nic już nie rozumiem... Mam robić przelew czy nie?

Nemo najpierw miał jechać do hoteliku i były zbierane deklaracje, potem Iwanka zrobiła Nas wszystkich w jajo poniewaz zaproponowala Nemo bezplatny tymczas - wiec zbieralismy tylko na transport i kastracje i karme - Iwanka nie odbiera juz moich telefonow od dluzszego czasu i calkowicie znieknela z dogo, wiec znowu zbieramy deklaracje na hotel

brakuje 180zl
mam deklaracje miesieczna na 50zl spoza dogo, wiec brakuje jeszcze 130zl - jak jeszcze uzbieramy chociaz 100zl miesiecznie to Nemo moglby juz jechac- teraz mam sprawy osobiste do zalatwienia, ale w wekend powysylam pw i mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu Nemo juz w koncu opusci schron.........

Posted

mam załatwiony transport dla Nemo na wekend - koszt bedzie jakos w granicach ok 200zl - zobaczymy ile faktycznie wyjdzie kilometrow - ale to kawalek drogi jest...poza tym Patryk, ktory zgodzil sie jechac musi najpierw dojechac ok 70km po Nemo - ja nie moge Go zawiesc sama bo nie mam klatki, poza tym nawet by nie nie weszla do auta

Posted

obraczus87 napisał(a):
No tak tylko bedziemy bardzo na minusie :(

no wiem, ale On juz tyle siedzi i tak sie marnuje....a jest coraz starszy - mysle, ze nie ma na co czekac, a moze KTos pomoze porozsylac watek i uzbieramy brakujace deklaracje
poza tym prosze, zeby osoby ktore juz wplacily w grudniu sie wypowiedzialy jak mam te wplaty traktowac??
czy jako juz wplaty na styczen, czy wziasc z tego na transport????///

Posted

punk napisał(a):
Moje za grudzień na transport.

super:):) ogromnie dziekuje!!1:multi:

od Bogusi - baldek2 - tez mamy wziasc na transport:):)
obraczus87 napisał(a):
Jestem na dużym minusie i generalnie w dołku.. ale o Nemusiu myślę codziennie... wysłałam jednorazowo 25zł.

:loveu::loveu::loveu:

znowu??
juz raz wyslalalas 25zl:cool3:
Obraczus po raz kolejny - DZIEKUJE:loveu::loveu::loveu:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
znowu??
juz raz wyslalalas 25zl:cool3:
Obraczus po raz kolejny - DZIEKUJE:loveu::loveu::loveu:

Tak, znowu :) stałej dać nie mogę, ale jednorazowo postaram się pomagać chociaż w minimalnym stopniu.

Posted

ekstra:):)

p.Agnieszka z hoteliku juz sie dowiadywala i koszt kastracji Nemo to bedzie ok. 150zl - calkiem przyzwoita cena - trzeba Go bedzie ciachnac jak najszybciej - moze uda sie wyeliminowac choc troche te dominujace zachowania
bylam wczoraj u Niego cieszyl sie ogromnie.....niewiem jak Go w niedziele wpakuje do klatki - ale jakos trzeba bedzie:)