ewatonieja Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 psiaki będą w lecznicy aż do wyjazdu czy jadą do hoteliku? Quote
jezzbel Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Wpłaciłam Borówko 37 zł - z jednego konta 34 z drugiego 3 zł - niestety to całe moje fundusze na koncie, nic wiecej nie mam :( Quote
malibo57 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ewatonieja napisał(a):psiaki będą w lecznicy aż do wyjazdu czy jadą do hoteliku? Będą w lecznicy do wyjazdu - nie ma sensu przenosić ich do kojca na jeden, czy dwa dni. Quote
ewatonieja Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 to dobra wiadomość, mi się serce kraje -bo ona taki rzucany z miejsca na miejsce i pewnie już zgłupiał, czy mogę prosic o przesłanie mms z Misiem do Pani Marii, bardzo prosiła o informacje o tym, jak piesio sobie radzi tel mogę podać na pw i jest on zapisany w książeczce Misia na ostatniej stronie Quote
majqa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 malibo57 napisał(a):Będą w lecznicy do wyjazdu - nie ma sensu przenosić ich do kojca na jeden, czy dwa dni. Oj, dobrze, dobrze... :-) Quote
Borówka16 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 jezzbel napisał(a):Wpłaciłam Borówko 37 zł - z jednego konta 34 z drugiego 3 zł - niestety to całe moje fundusze na koncie, nic wiecej nie mam :( Dziękuję :) ewatonieja napisał(a):to dobra wiadomość, mi się serce kraje -bo ona taki rzucany z miejsca na miejsce i pewnie już zgłupiał, czy mogę prosic o przesłanie mms z Misiem do Pani Marii, bardzo prosiła o informacje o tym, jak piesio sobie radzi tel mogę podać na pw i jest on zapisany w książeczce Misia na ostatniej stronie Niestety mms mi nie działa ;/ Ale zadzwonię dzisiaj do p.Marysi. Quote
ataK Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Czy ktoś może wie, kiedy przyjeżdżają psiaki do Sącza? U nas pogoda nieco lepsza niż w poniedziałek, nie ma zawiei, śnieg pada dość słabo... Quote
Borówka16 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ataK napisał(a):Czy ktoś może wie, kiedy przyjeżdżają psiaki do Sącza? U nas pogoda nieco lepsza niż w poniedziałek, nie ma zawiei, śnieg pada dość słabo... Z tego co mówiła Ajlii to jutro lub w czwartek. Quote
ataK Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 No to pamiętam, ale czy może wiadomo już konkretniej czy jutro czy w czwartek? Muszę być w domu, kiedy przyjadą i nie wiem, jak sobie co ustawiać godzinowo... Nie mówiąc o tym, że domownicy mi spokoju nie dają ;) Dwunożni oczywiście... Quote
malibo57 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Wyjazd jutro ( na 99%) , nie wczesniej, niz o 9.00, bo o tej godzinie przychodzą lekarze. U psiaków wszystko w porządku, jedzą, piją i ...konsekwencje tego;-) Nie ma żadnych rozwolnień ani innych kwiatków. Quote
ataK Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dziękuję, Malibo57 :) Konsekwencje, mówisz... No w razie czego lepiej wleźć w twarde konsekwencje, niż miękkie ;) Quote
Borówka16 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 malibo57 napisał(a):Wyjazd jutro ( na 99%) , nie wczesniej, niz o 9.00, bo o tej godzinie przychodzą lekarze. U psiaków wszystko w porządku, jedzą, piją i ...konsekwencje tego;-) Nie ma żadnych rozwolnień ani innych kwiatków. Aha, super :) A znasz już wstępne koszty pobytu w lecznicy? Quote
Marycha35 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 nie daj bożek ponieść takie konsekwencje...ups;) Boróweczko a co z tym psem duuużym z Galerii? Dałaś rade złapać dźwońca? Quote
malibo57 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Nie, nie pytałam dziś o koszty, bo dzwoniłam dopiero wieczorem - dzień był, jak co dzień, hehe - i wypadło mi to z głowy. Szczerze powiedziawszy, nie zapytałam nawet, czy udało się zbadać Szorstkowy mocz:oops: Quote
Borówka16 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Marycha35 napisał(a):nie daj bożek ponieść takie konsekwencje...ups;) Boróweczko a co z tym psem duuużym z Galerii? Dałaś rade złapać dźwońca? Niestety nie udało się :-( Później już go nie było. Ale znalazłam ogłoszenie na stronie schronu w "znalezionych" i opis pasuje słowo w słowo i nawet miejsce się zgadza ,więc mam nadzieję, że to ten pies , i że jest bezpieczny. malibo57 napisał(a):Nie, nie pytałam dziś o koszty, bo dzwoniłam dopiero wieczorem - dzień był, jak co dzień, hehe - i wypadło mi to z głowy. Szczerze powiedziawszy, nie zapytałam nawet, czy udało się zbadać Szorstkowy mocz:oops: Ok, spoko , każdy może zapomnieć, nic się nie stało ;) Quote
ewatonieja Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 dobrej nocy psiaki a jutro rano trzymam kciuki, żeby pogoda dopisała Quote
ajlii Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jutro ruszamy z rana. Po 9 odbieramy psiaki... i jak warunki pogodowe pozwolą, to będziemy po południu/wczesnym wieczorem w Nowym Sączu. Trudno przewidzieć godzinę niestety. W Polsce centralnej ma być ok, na południu mogą być nie wielkie opady śniegu. Wszystko i tak wyjdzie w praniu ;) Quote
majqa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ajlii napisał(a):(...) Wszystko i tak wyjdzie w praniu ;) Niech to będzie udane pranie. :-) Quote
ewick73 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 trzymam kciuki za psiaki, i jeszcze raz proszę o numer konta od Borówki, bo chciałam ciut wpłacić na podróż Laski, bo chyba ma jeszcze zero w skarpecie... Quote
irenaka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kciuki zaciśnięte i czekam na relację z podróży i DT !!!:thumbs: Quote
ataK Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 No ja na razie wybywam po dzieci do szkoły i czekam cierpliwie na psiaki :) Quote
majqa Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ewick73 napisał(a):trzymam kciuki za psiaki, i jeszcze raz proszę o numer konta od Borówki, bo chciałam ciut wpłacić na podróż Laski, bo chyba ma jeszcze zero w skarpecie... Podnoszę prośbę. Borówko, ktoś strony wstecz pytał, czy jego wpłata dotarła, zerknij proszę. Quote
Borówka16 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kciuki bardzo mocno zaciśnięte, nr konta wysłany :) Quote
malibo57 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Psiaki już u Aty:) Wszystko w porządku, transport w drodze powrotnej. Raport późno w nocy lub jutro. Quote
Recommended Posts