Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

to dobra wiadomość, mi się serce kraje -bo ona taki rzucany z miejsca na miejsce i pewnie już zgłupiał, czy mogę prosic o przesłanie mms z Misiem do Pani Marii, bardzo prosiła o informacje o tym, jak piesio sobie radzi
tel mogę podać na pw i jest on zapisany w książeczce Misia na ostatniej stronie

Posted

jezzbel napisał(a):
Wpłaciłam Borówko 37 zł - z jednego konta 34 z drugiego 3 zł - niestety to całe moje fundusze na koncie, nic wiecej nie mam :(

Dziękuję :)

ewatonieja napisał(a):
to dobra wiadomość, mi się serce kraje -bo ona taki rzucany z miejsca na miejsce i pewnie już zgłupiał, czy mogę prosic o przesłanie mms z Misiem do Pani Marii, bardzo prosiła o informacje o tym, jak piesio sobie radzi
tel mogę podać na pw i jest on zapisany w książeczce Misia na ostatniej stronie

Niestety mms mi nie działa ;/
Ale zadzwonię dzisiaj do p.Marysi.

Posted

ataK napisał(a):
Czy ktoś może wie, kiedy przyjeżdżają psiaki do Sącza? U nas pogoda nieco lepsza niż w poniedziałek, nie ma zawiei, śnieg pada dość słabo...

Z tego co mówiła Ajlii to jutro lub w czwartek.

Posted

No to pamiętam, ale czy może wiadomo już konkretniej czy jutro czy w czwartek? Muszę być w domu, kiedy przyjadą i nie wiem, jak sobie co ustawiać godzinowo... Nie mówiąc o tym, że domownicy mi spokoju nie dają ;) Dwunożni oczywiście...

Posted

Wyjazd jutro ( na 99%) , nie wczesniej, niz o 9.00, bo o tej godzinie przychodzą lekarze.
U psiaków wszystko w porządku, jedzą, piją i ...konsekwencje tego;-) Nie ma żadnych rozwolnień ani innych kwiatków.

Posted

malibo57 napisał(a):
Wyjazd jutro ( na 99%) , nie wczesniej, niz o 9.00, bo o tej godzinie przychodzą lekarze.
U psiaków wszystko w porządku, jedzą, piją i ...konsekwencje tego;-) Nie ma żadnych rozwolnień ani innych kwiatków.

Aha, super :)
A znasz już wstępne koszty pobytu w lecznicy?

Posted

Nie, nie pytałam dziś o koszty, bo dzwoniłam dopiero wieczorem - dzień był, jak co dzień, hehe - i wypadło mi to z głowy. Szczerze powiedziawszy, nie zapytałam nawet, czy udało się zbadać Szorstkowy mocz:oops:

Posted

Marycha35 napisał(a):
nie daj bożek ponieść takie konsekwencje...ups;) Boróweczko a co z tym psem duuużym z Galerii? Dałaś rade złapać dźwońca?

Niestety nie udało się :-( Później już go nie było.
Ale znalazłam ogłoszenie na stronie schronu w "znalezionych" i opis pasuje słowo w słowo i nawet miejsce się zgadza ,więc mam nadzieję, że to ten pies , i że jest bezpieczny.

malibo57 napisał(a):
Nie, nie pytałam dziś o koszty, bo dzwoniłam dopiero wieczorem - dzień był, jak co dzień, hehe - i wypadło mi to z głowy. Szczerze powiedziawszy, nie zapytałam nawet, czy udało się
zbadać Szorstkowy mocz:oops:

Ok, spoko , każdy może zapomnieć, nic się nie stało ;)

Posted

Jutro ruszamy z rana. Po 9 odbieramy psiaki... i jak warunki pogodowe pozwolą, to będziemy po południu/wczesnym wieczorem w Nowym Sączu. Trudno przewidzieć godzinę niestety. W Polsce centralnej ma być ok, na południu mogą być nie wielkie opady śniegu. Wszystko i tak wyjdzie w praniu ;)

Posted

ewick73 napisał(a):
trzymam kciuki za psiaki, i jeszcze raz proszę o numer konta od Borówki, bo chciałam ciut wpłacić na podróż Laski, bo chyba ma jeszcze zero w skarpecie...

Podnoszę prośbę. Borówko, ktoś strony wstecz pytał, czy jego wpłata dotarła, zerknij proszę.