Paulina_mickey Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 puchu napisał(a):Bzikowa, fizjologiczny akira, witam w galerii :) Świetne zdjęcie wybrałaś :evil_lol: Też macie problemy z dogo? Do niedzieli zazwyczaj nie mogę się połączyć z serwerem. Wczoraj cały dzień, dzisiaj udało mi się wejść rano i teraz :cool1: Ja też właśnie mam problemy z dogo :angryy: Aria w tym kagańcu wygląda teraz jak psiak bojowy :diabloti: Quote
puchu Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Puchaty morderca :evil_lol: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Puchaty morderca :evil_lol: :loveu: dokładnie!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbyś jej zakładała by nie mogła zalizać na śmierć :lol::evil_lol: Quote
puchu Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 W ślinie już nie utopi, ewentualnie zamerda na śmierć, albo co bardziej prawdopodobne wywoła śmiertelny atak śmiechu :evil_lol: Nowa obróżka Quote
akira Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Śliczny psiak :) zapraszam do mojej galerii :) http://www.dogomania.pl/forum/f626/lusi-przyjaciele-129615/index24.html Quote
*zaba* Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Aria,pies z listy?? :crazyeye: :diabloti: Czy juz byly jakies komentarze nt kaganca? ;) Obrozka sliczna,oj stroisz ja,stroisz.No ale to kobietka w koncu :diabloti: To sie mi podoba :loveu: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria38040.jpg Quote
puchu Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Jedynie ludzie w autobusach mają pretekst, żeby zaczepić i w tym tygodniu Ariule wygłaskało więcej obcych osób niż przez ostatnie pół roku :cool3: :multi: W piątek udało się panience i pojechała ze mną po wpisy na SGGW. Później pola mokotowski, gdzie biegała za frisbee! i normalnej wielkości piłką tenisową! Jestem z niej strasznie dumna :loveu: Wczoraj na treningu odkryłyśmy co jest potrzebne, żeby Aria szybko biegała - śnieg. Szkoda tylko, że nie ma żadnych takich zawodów. Teraz idziemy na spacer większą gromadą do Opaczy, więc o ile aparat nie padnie będą zdjęcia :) Quote
puchu Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Zdjęć nie ma, bo znajome się nie stawiły :angryy: Quote
*Monia* Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 To nie byliście w końcu? A ja też na foty czekałam :roll:. Quote
puchu Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Jutro mam jeszcze wolne, więc się wybierzemy. A teraz mykam spać :hand: Quote
*Monia* Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 To będziemy czekać na pospacerkowe fotki :cool3:. A ja już jutro mam koniec ferii i znowu zajęcia :placz:. Do tego jakoś między zajęciami, spacerem z Hexą i pracą pewnie będę musiała na drugi koniec wawy jechać kićkę nakarmić :roll:. Ja chcę dłuższą dobę w dniu jutrzejszym :placz:. Quote
puchu Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Ostatni dzień ferii, ale chyba je sobie przedłożę ;) Na uw zaczynam od jutra, sggw od środy :( Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 puchu napisał(a):Ostatni dzień ferii, ale chyba je sobie przedłożę ;) Na uw zaczynam od jutra, sggw od środy :( Ja mam od dzisiaj ferie. :multi: A tak oficjalnie, to Witam! :multi: Agnieszka jestem i wprosiłam się do Twojej galerii. Bardzo mi się spodobała. Ładnie tu... :cool3: Psinka śliczna, tylko jak się wabi? bo ja nowa i nie wiem. :p Pozdrawiamy Cię cieplutko i zapraszamy do galerii. :loveu: Quote
puchu Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Witam, witamy :) Psiaca nazywana się Aria, częściej zwana Szczurem :lol: Ostatni słabuje trochę na uszy i reaguje jak się pańcia wydrze per kundlu bury :mad: Nie chcesz się może na ferie zamienić? ;) Quote
puchu Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Jutro wstawię resztę zdjęci zimowych i psicy w nowej fryzurze :razz: Psica w końcu załapała, że do frisbee się wyskakuje :multi::multi::multi: Quote
puchu Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Ostatnie zimowe fotki W drodze na trening - park przy Czernikowskiej o 8 rano w niedziele Już ursusowski park Quote
Paulina_mickey Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria40019.jpg Ja widzę, ja widzę :multi: Super fotki :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts