Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puchu napisał(a):
Bzikowa, fizjologiczny

akira, witam w galerii :) Świetne zdjęcie wybrałaś :evil_lol:

Też macie problemy z dogo? Do niedzieli zazwyczaj nie mogę się połączyć z serwerem. Wczoraj cały dzień, dzisiaj udało mi się wejść rano i teraz :cool1:

Ja też właśnie mam problemy z dogo :angryy:

Aria w tym kagańcu wygląda teraz jak psiak bojowy :diabloti:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

W ślinie już nie utopi, ewentualnie zamerda na śmierć, albo co bardziej prawdopodobne wywoła śmiertelny atak śmiechu :evil_lol:

Nowa obróżka

Posted

Jedynie ludzie w autobusach mają pretekst, żeby zaczepić i w tym tygodniu Ariule wygłaskało więcej obcych osób niż przez ostatnie pół roku :cool3: :multi:

W piątek udało się panience i pojechała ze mną po wpisy na SGGW. Później pola mokotowski, gdzie biegała za frisbee! i normalnej wielkości piłką tenisową! Jestem z niej strasznie dumna :loveu:

Wczoraj na treningu odkryłyśmy co jest potrzebne, żeby Aria szybko biegała - śnieg. Szkoda tylko, że nie ma żadnych takich zawodów.

Teraz idziemy na spacer większą gromadą do Opaczy, więc o ile aparat nie padnie będą zdjęcia :)

Posted

To będziemy czekać na pospacerkowe fotki :cool3:.
A ja już jutro mam koniec ferii i znowu zajęcia :placz:. Do tego jakoś między zajęciami, spacerem z Hexą i pracą pewnie będę musiała na drugi koniec wawy jechać kićkę nakarmić :roll:. Ja chcę dłuższą dobę w dniu jutrzejszym :placz:.

Posted

puchu napisał(a):
Ostatni dzień ferii, ale chyba je sobie przedłożę ;) Na uw zaczynam od jutra, sggw od środy :(

Ja mam od dzisiaj ferie. :multi:
A tak oficjalnie, to Witam! :multi: Agnieszka jestem i wprosiłam się do Twojej galerii. Bardzo mi się spodobała. Ładnie tu... :cool3: Psinka śliczna, tylko jak się wabi? bo ja nowa i nie wiem. :p Pozdrawiamy Cię cieplutko i zapraszamy do galerii. :loveu:

Posted

Witam, witamy :)
Psiaca nazywana się Aria, częściej zwana Szczurem :lol: Ostatni słabuje trochę na uszy i reaguje jak się pańcia wydrze per kundlu bury :mad:
Nie chcesz się może na ferie zamienić? ;)

• 2 weeks later...
Posted

Jutro wstawię resztę zdjęci zimowych i psicy w nowej fryzurze :razz:

Psica w końcu załapała, że do frisbee się wyskakuje :multi::multi::multi: